Oh Lawa By: Ad Ops February 1, 2018 @ 2:49pm

Tutorial Hijab by Nabila Razali

Penyanyi yang kini popular dengan lagu Pematah Hati, Nabila Razali berkongsi tutorial pemakaian tudung bawal yang dievolusikan menjadi gaya shawl. 

 


Please enable Javascript to watch this video

 

Ingin saksikan lebih banyak lagi tutorial hijab serta tutorial-tutorial lain? 

Muat turun Aplikasi Wanita secara percuma di:

Google Play – http://bit.ly/WanitaAndroid

AppStore – http://bit.ly/WanitaApple

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Oh Lawa Tue, 22 May 2018
Featured Wed, 19 Feb 2020

‘Gugur’ perkataan hijab demi tembusi pasaran global!

Go Far by Naelofar, merupakan rekaan yang segar dan moden

Featured Fri, 23 Nov 2018

3 Cara Untuk Menggayakan Skinny Jeans Macam Cindy Crawford

Kalau nak nampak menarik, ikuti tips ini.

Oh Lawa Mon, 8 Jan 2018

Nak Nampak Comel Dan ‘Cute’ Macam Artis Korea? Rupanya Ini 10 Rahsia Mereka

“Alamak..alamak, mamat opis sebelah yang aku minat ada kat majlis ni. Aduh, apa aku nak buat ni. Okay, ‘appearance’ dah tiptop dan cun. Ah, aku tau, kena buat-buat ‘cute’ sikit bagi mamat tu perasan aku […]

Acara Wed, 18 Jul 2018

Gaya Classy Selebriti Di Malam Tayangan Perdana Filem Pulang

Lensa kamera turut tertumpu pada himpunan fesyen yang diperagakan selebriti yang hadir.

Oh Lawa Thu, 2 Aug 2018

Sebelum Anda Bercukur, Cuba Praktikkan Salah Satu Cara Daripada 6 Tip Ini

Elakkan mencukur bahagian yang mempunyai masalah ruam atau berjerawat kerana pisau cukur boleh memindahkan masalah itu sekaligus merebak pada bahagian lain.

Featured Thu, 19 Mar 2020

Tudung labuh kekal popular dalam kalangan wanita hari ini

JimmyScarves hasil rekaan lebih kontemporari

Featured Tue, 5 Nov 2019
Oh Lawa Mon, 9 Apr 2018

Transformasi Pakaian Lama Anda Kepada Sesuatu Yang Trendy Dengan Teknik DIY Ini

DIY atau erti kata lain Do It Yourself adalah satu daya kreativiti dalam memanfaatkan barangan terpakai dan menjadikannya sesuatu yang bermanfaat. Buat para gadis, video yang dikongsikan untuk anda ini pastinya dapat membantu sekaligus membuatkan anda berfikir dua kali sama ada mahu membuang baju lama atau bergaya ranggi dengannya  selepas mempelajari teknik DIY. Selamat mencuba!

Oh Lawa Mon, 28 May 2018

Solekan Tropikal Serlahkan Gaya Lebaran Si Gadis Di Kampung Halaman

Solekan inspirasi tropikal berupaya untuk menyerlahkan seri wajah lebih-lebih lagi ketika bergambar atau swafoto sambil dilatari suasana desa yang nyaman.

error: Content is protected !!