TECH By: SGMS Putri July 20, 2018 @ 10:32am

Shopee Tawarkan Promosi Barangan Elektronik Bermula 23 Julai Ini

Laman beli-belah atas talian terkenal, Shopee bakal melancarkan promosi istimewa, Ekspo Elektronik Shopee yang menawarkan pelbagai jenama elektronik terkemuka seperti honor, Philips, Vivo, Xiaomi dan banyak lagi.

Promosi berkenaan akan berlangsung bermula 23 hingga 26 Julai ini. Menurut Shopee, terdapat lebih daripada 1000 produk pelbagai jenis yang boleh didapati pada harga diskaun sehingga 90%. Antara jenis barangan yang ditawarkan ialah gajet, kelengkapan rumah dan peralatan komputer.

Apa yang menarik, pihak Shopee memberi jaminan bahawa produk yang terlibat dalam promosi itu adalah dijual dengan harga termurah di antara kesemua platform beli-belah atas talian yang lain.

Sekiranya anda menjumpai produk serupa yang dijual dengan harga yang lebih rendah di platform lain, Shopee berjanji akan menebus semula 120% daripada perbezaan harga berkenaan dalam bentuk syiling Shopee.

Shopee juga mahu memberi ganjaran kepada pengikut Facebook mereka, dengan melancarkan pertandingan “Tag a Bro, Win Like a Bro” semasa tempoh promosi tersebut. Pemenang akan memenangi produk elektronik kegemaran yang bernilai hingga RM1,000 setiap satu untuk dikongsi bersama rakan baik mereka.

Bagi menyertai pertandingan ini, anda cuma perlu memilih satu produk elektronik dengan label LPG di Shopee, masukkan produk tersebut ke dalam troli membeli belah anda dan screenshot gambar troli berkenaan, dan kirimkan komen di Facebook Shopee sambil memberitahu mengapa anda ingin memenangi produk tersebut.

Anda juga perlu tag seorang rakan lelaki anda dalam kiriman komen berkenaan. Untuk maklumat lanjut, anda boleh lawati laman sesawang rasmi bagi promosi berkenaan bermula hari ini.

Sumber

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Tue, 10 Sep 2019

Rakyat Malaysia Lebih Suka Google Maps Dari Waze

mana satu pilihan anda waze atau google maps?

TECH Tue, 17 Jul 2018

Google Bakal Berdepan Tindakan Saman Berbillion Ringgit Dari Kesatuan Eropah

Selepas Facebook menghadapi pelbagai saman atas skandal penggunaan data pengguna tanpa kebenaran, kini Google juga dikatakan semakin hampir untuk mengalami masalah yang sama. Cuma kali ini, Google telah dituduh menyalahgunakan ‘kuasa’ yang ada pada mereka. […]

TECH Fri, 22 Jun 2018

Matikan Peranti Sekiranya Tombol “Power” Rosak

Jika butang ‘Power’ telefon pintar anda rosak,anda boleh cuba teknik ini.

TECH Thu, 29 Nov 2018

Now You Can Purchase Houses Online?!

It’s as easy as ABC…

TECH Mon, 16 Apr 2018

Router一直不关 长时间会有哪些影响?

随着智能设备的兴起,无论是在家里还是在办公场所,都离不开网络。路由器也成了我们不可缺少的网络硬件之一。对于大多用户来说,家中的路由器都是处于24小时开机的状态,那么长时间不关会对路由器产生哪些影响呢?

TECH Sat, 21 Jul 2018

Nokia ‘Pisang’ Tiruan Dijual Secara Berleluasa Di Pasaran Malaysia

HMD Global telah memberi amaran kepada pengguna atau peminat peranti Nokia di Malaysia agar berhati-hati dalam membeli peranti Nokia 8110 4G. Ini kerana mereka menerima laporan bahawa wujudnya penjualan peranti tiruan bagi model tersebut secara berleluasa di pasaran tempatan. Nokia 8110 […]

TECH Thu, 27 Dec 2018

Inilah cara Qualcomm Membuat Snapdragon 855 5G

Prestasi yang lebih pantas, keupayaan AI yang lebih bijak, sokongan Sonic Sensor 3D dan sokongan Qualcomm Elite Gaming. Begitulah cara Qualcomm mencipta Sistem terbaru di Chip (SoC), Snapdragon 855.

TECH Thu, 18 Jan 2018

Recycle Bin Untuk Pen drive atau USB Drive Anda

Pendrive anda memerlukan ‘Recycle Bin’? Kami ada caranya.

Automobile Fri, 27 Jul 2018

Love Cars and Bikes? Then You HAVE to Go to Art of Speed 2018

It’s all about hot engines and sexy builds.

TECH Wed, 11 Jul 2018

Apple Mahu Menghentikan Pengeluaran iPhone X dan iPhone SE

Semua sedia maklum bahawa Apple akan memperkenalkan tiga model baru peranti iPhone mereka pada tahun ini. Keluaran kali ini diharapkan dapat mengembalikan prestasi jualan mereka ke tahap terbaik selepas sambutan terhadap iPhone X dilihat agak kurang memberansangkan. […]

error: Content is protected !!