TECH By: SGMS Putri July 20, 2018 @ 10:32am

Shopee Tawarkan Promosi Barangan Elektronik Bermula 23 Julai Ini

Laman beli-belah atas talian terkenal, Shopee bakal melancarkan promosi istimewa, Ekspo Elektronik Shopee yang menawarkan pelbagai jenama elektronik terkemuka seperti honor, Philips, Vivo, Xiaomi dan banyak lagi.

Promosi berkenaan akan berlangsung bermula 23 hingga 26 Julai ini. Menurut Shopee, terdapat lebih daripada 1000 produk pelbagai jenis yang boleh didapati pada harga diskaun sehingga 90%. Antara jenis barangan yang ditawarkan ialah gajet, kelengkapan rumah dan peralatan komputer.

Apa yang menarik, pihak Shopee memberi jaminan bahawa produk yang terlibat dalam promosi itu adalah dijual dengan harga termurah di antara kesemua platform beli-belah atas talian yang lain.

Sekiranya anda menjumpai produk serupa yang dijual dengan harga yang lebih rendah di platform lain, Shopee berjanji akan menebus semula 120% daripada perbezaan harga berkenaan dalam bentuk syiling Shopee.

Shopee juga mahu memberi ganjaran kepada pengikut Facebook mereka, dengan melancarkan pertandingan “Tag a Bro, Win Like a Bro” semasa tempoh promosi tersebut. Pemenang akan memenangi produk elektronik kegemaran yang bernilai hingga RM1,000 setiap satu untuk dikongsi bersama rakan baik mereka.

Bagi menyertai pertandingan ini, anda cuma perlu memilih satu produk elektronik dengan label LPG di Shopee, masukkan produk tersebut ke dalam troli membeli belah anda dan screenshot gambar troli berkenaan, dan kirimkan komen di Facebook Shopee sambil memberitahu mengapa anda ingin memenangi produk tersebut.

Anda juga perlu tag seorang rakan lelaki anda dalam kiriman komen berkenaan. Untuk maklumat lanjut, anda boleh lawati laman sesawang rasmi bagi promosi berkenaan bermula hari ini.

Sumber

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

TECH Thu, 29 Nov 2018

Serba boleh! Aplikasi Android ini mempunyai 48 fungsi penting

Tidak perlu memuat turun banyak aplikasi! Hanya dengan satu aplikasi mempunyai 48 fungsi yang berbeza.

TECH Fri, 16 Feb 2018

FACEBOOK RANCANG KELUAR SPEAKER PINTAR JULAI

Aloha direka  lebih sofistikated daripada Fiona kerana ia bukan sahaja menggunakan arahan suara tetapi turut mempunyai fungsi  pengiktirafan muka bagi  mengenal pasti pengguna facebook melalui lensa sudut lebar yang dipasang di bahagian hadapan peranti.

TECH Sun, 21 Jul 2019

Cara Menghasilkan Imej 3D Menggunakan Aplikasi Facebook

Facebook baru sahaja memperkenalkan fungsi “3D Photo” pada aplikasi mudah alih mereka.Berikut kami kongsikan cara menghasilkan imej 3D menggunakan aplikasi Facebook.

TECH Wed, 26 Sep 2018

Facebook约会服务上线测试!4大机制做到保护隐私、精准配对

社群媒体Facebook于今年5月F8开发者大会上提到的约会服务Facebook Dating,正式在南美洲哥伦比亚测试上线,透过此次试验成果,将决定是否在更多地区上线此功能。

TECH Sun, 8 Dec 2019

10 Tips iOS 13 Yang Perlu Anda Tahu

Seperti yang anda tahu, Apple memperkenalkan iOS 13 di WWDC 2019 dan terdapat banyak ciri baharu yang telah diperkenalkan. Di bawah ini kami senaraikan beberapa tips dan ciri baharu yang mungkin anda belum tahu mengenai […]

TECH Thu, 12 Jul 2018

Huawei MediaPad M5 Dan M5 Pro Dilancarkan Secara Rasmi Untuk Pasaran Malaysia

Menghampiri 4 bulan usianya, Huawei MediaPad M5 dan juga Huawei MediaPad M5 Pro sudah dibawa masuk ke pasaran Malaysia hari ini. Acara pelancaran diadakan di Caffeinees, Kampung Pandan dan berikut merupakan spesifikasi yang  ditampilkan kedua-dua […]

TECH Tue, 17 Jul 2018

Kedai Atas Talian Rasmi Huawei Malaysia Kini Dibuka

Baru-baru ini, Honor Malaysia telah memperkenalkan hihonor.my sebagai kedai atas talian rasmi mereka. Sehubungan dengan itu, hari ini Huawei Malaysia telah secara rasmi melancarkan kedai atas talian mereka bagi menggantikan laman Vmall.my yang digunapakai sebelum ini. Bagi mereka yang […]

TECH Sat, 18 Aug 2018

Cara Mudah Mengubah Format dan Saiz Video

Kepada anda yang masih tercari – cari cara untuk mengubah format video ataupun mengecilkan saiz asal, berikut kami kongsikan cara -caranya.

TECH Thu, 13 Dec 2018

3 Aplikasi Asas Ini Boleh Jadikan Anda Pelukis Digital Terhebat!

Adakah anda mempunyai masa untuk melukis ataupun ingin menjadi pelukis yang hebat? Anda perlu cuba aplikasi ini.

TECH Sun, 25 Nov 2018

‘Group Admin’ WhatsApp Boleh Senyapkan Ahli ‘Group’

WhatsApp atau Telegram semakin kerap digunakan sehingga kemudahan SMS kini semakin dilupakan. Menerusi aplikasi ini, pengguna dapat berhubung secara percuma selain dapat berhubung secara berkumpulan dengan fungsi Group yang terdapat dalam kebanyakkan aplikasi sembang yang ada sekarang. […]

| Live TV