Replicated Draft By: Nabihah February 8, 2024 @ 12:55pm

Anak Lebih Selesa, Kaki Lebih Segar & Tak Berbau Dengan Kasut Sekolah Bata Antibakteria Ni!

Dah masuk musim kembali ke sekolah. Biasanya mak ayah yang paling sibuk buat persiapan anak ke sekolah. Banyak kelengkapan sekolah perlu disediakan seperti pakaian, beg, buku, alat tulis dan sebagainya. Antara barang wajib ada, mesti la kasut sekolah.

Satu masalah yang sering dihadapi oleh mak ayah ialah kaki anak yang berbau ketika pulang dari sekolah. Mereka pakai kasut sekolah dari pagi sampai petang. Bila terperap dengan lama, kaki mereka akan berpeluh. Tu sebabnya berbau.

Nak selesaikan masalah ni, mudah je. Korang hanya perlu dapatkan kasut sekolah yang sesuai untuk anak korang!

Kasut sekolah Bata ada ciri antibakteria, anak melangkah dengan kaki yang segar!

Siapa kat sini belum dapatkan kasut sekolah baru untuk anak lagi? Haa.. Kalau belum, apa kata korang dapatkan kasut sekolah Bata ni, siap dilengkapi dengan ciri anti-bakteria tau.

Ramai mak ayah yang dah pakaikan kasut sekolah Bata ni untuk anak mereka, rata-rata semua puas hati. Kasut ni boleh beri anak perlindungan sepanjang hari terhadap bakteria. Memang pilihan utama mak ayah la!

Jom kita tengok apa yang menarik tentang kasut sekolah Bata ni sampaikan jadi kesukaan ramai!

Menggunakan Antimicrobial Technology oleh LifeNatural, 100% secara semula jadi

Sebenarnya terdapat pelbagai jenis kasut sekolah Bata terbaru bercirikan antibakteria di pasaran. Koleksi ni menggunakan Antimicrobial Technology oleh Life Natural yang mampu mengawal bau peluh akibat bakteria.

Keluaran kasut sekolah Bata ni telah diuji oleh makmal untuk memberi perlindungan dan prestasi maksimum. Lengkap dengan 100% bahan semula jadi pulak tu. Bagus kan?

Memiliki dwi-perlindungan: cegah 99% bakteria & kurangkan bau peluh

Kelembapan kaki yang diserap ke dalam kasut akan menyebabkan bakteria membiak serta bau yang kurang enak. Tapi selepas anak korang memakai kasut sekolah Bata, korang tak perlu risau lagi.

Paling menarik, kasut sekolah Bata ni memiliki dwi perlindungan yang mampu mencegah 99% bakteria dan mengurangkan bau peluh. Anak korang akan melangkah ke sekolah dengan kaki yang segar sepanjang hari. Yay!

Kasut sekolah Bata ni dah bantu ramai mak ayah untuk selesaikan masalah kaki anak mereka yang berbau ketika pulang dari sekolah. Tak pengsan la bau kaki mereka lepas ni.

Kasut yang direka dengan Memory Foam Insole Technology, selesa dipakai!

Pemilihan kasut sekolah yang sesuai dapat beri sokongan untuk anak lebih fokus di sekolah. Antara ciri wajib ada pada kasut sekolah ialah ringan, bernafas dan selesa. Ciri ni sememangnya ada pada kasut sekolah Bata!

Kasut sekolah Bata direka dengan Memory Foam Insole Technology yang hebat. Selain ringan dan bernafas, ia akan buat anak korang selesa memakainya seharian di sekolah. Memang terbaik la!

Tak sabar nak dapatkan kasut sekolah Bata ni untuk anak korang? Kami ada berita gembira ni!

Promosi istimewa Bata sempena musim kembali ke sekolah [5 Feb – 17 Mac 2024]

Sempena musim kembali ke sekolah, Bata menawarkan promosi kasut sekolah dengan kombo istimewa. Pakej Kombo 1 membolehkan korang beli 2 pasang kasut dengan harga RM89.00 sahaja. Pakej Kombo 2 pula membolehkan korang beli 2 pasang kasut dengan harga RM139.00 sahaja. Serius berbaloi!

Bata juga menawarkan promosi Purchase with Purchase (PWP) yang eksklusif di kedai fizikal Bata. Dengan buat pembelian, korang boleh dapatkan beg galas dengan harga RM59 sahaja. Selain tu, korang juga boleh dapatkan 4 pasang stokin pada harga RM29 sahaja. Syoknya!

PROMOSI ISTIMEWA BATA

Tarikh: 5 Februari hingga 17 Mac 2024

Kombo 1: 2 pasang dengan harga RM89
Kombo 2: 2 pasang dengan harga RM139

PWP: 1 beg galas RM59
PWP:4 pasang stokin RM29

Dah ada promosi istimewa ni, kena la guna peluang sebaik mungkin. Ini la masanya untuk dapatkan kasut sekolah Bata untuk anak korang dengan tawaran harga terbaik.

Korang boleh dapatkan lebih banyak lagi produk Bata di cawangan Bata berdekatan korang. Selagi stok masih ada tau. Jom ke Bata sekarang!

Nak info lebih lanjut tentang produk-produk keluaran Bata? Klik SINI.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 25 Jul 2023
Drama Thu, 6 Jan 2022

Lebih Mudah Untuk Aiman Hakim Ridza Dapatkan Keserasian Bersama Hannah Delisha Dalam 28 Hari Mencari Cinta

Drama slot Lestary 28 Hari Mencari Cinta sudah mula ditayangkan bermula 23 Disember lalu dan ia kembali menggandingkan Aiman Hakim Ridza dan Hannah Delisha. Drama 15 episod ini mengisahkan tentang watak Faisal yang dilakonkan oleh […]

Events Wed, 14 Sep 2022
Trending Wed, 17 Apr 2019

Di Mana Nur Hidayah? Kanak-Kanak Umur 8 Tahun Dilaporkan Hilang Tanpa Jejak

Seorang kanak-kanak perempuan dikenali dengan nama Nur Hidayah dilaporkan hilang di kawasan perumahannya di Seremban. 

Trending Sat, 31 Aug 2019

Cekik Pekerja Stesen Minyak, Zynakal Kena Denda RM2,800

Mungkin kena tukar nama kot supaya tak ‘nakal’ lagi

Hiburan Mon, 20 Nov 2023
error: Content is protected !!