Trending By: Azyan March 22, 2024 @ 2:42pm

Raya Jadi Lebih Riang & Selesa Bersama Bata, Dengan Pilihan Lebih 300 Pilihan Design!

Bila sebut pasal shopping raya ni, mesti korang dah tak sabar nak buat persiapan. Bukan apa, kalau dah ada baju, tudung, mestilah kena ada beg dan kasut juga. Barulah lengkap kan!

Kasut dan beg ni kira macam memberi sentuhan terakhir lah pada penampilan kita. Jadi, kalau korang masih takde idea dekat mana nak dapatkan barangan raya yang cantik-cantik dan selesa, korang boleh shopping dekat Bata. Dengar cerita siap ada banyak diskaun!

Gaya yang lebih trendy, sesuai untuk semua orang!

Siapa yang pernah pakai jenama Bata dari dulu, mesti korang tahu tahap keselesaannya macam mana kan? Min pakai kasut dan beg jenama bata ni dari kecik tau, tak kiralah nak berjalan ke nak sekolah ke sampai lah ke kasut raya memang onz betul!

Produk mereka juga tersedia lebih dari 300 design dan sangat lah trendy. Untuk lelaki, wanita atau kanak-kanak semuanya ada!

Bukan tu je, ada baucar sehingga RM50 serta perkhidmatan penghantaran secara percuma!

Wahhh! macam mana nak dapatkan diskaun tu? Senang je guys! Korang hanya perlu berbelanja sebanyak jumlah:

  • Perbelanjaan minimum RM199 – akan mendapat baucar bernilai RM50 untuk pembelian seterusnya.
  • Perbelanjaan minimum RM149 – akan mendapat bernilai RM25 untuk pembelian seterusnya.
  • GWP (sementara stok masih ada) “Sampul Raya ” untuk setiap perbelanjaan minimum RM199 dalam satu resit.

Fuhhh, banyak tu. Paling menarik, siap ada penghantaran PERCUMA lagi tau untuk korang yang berbelanja minimum RM50 secara dalam talian. Siapa yang shopping raya dekat sini memang berbaloi gila…

Jom dapatkan pilihan kasut trendy untuk raya yang lebih ceria!

Ha…korang tunggu apa lagi tu? Jangan lepaskan peluang eksklusif ini untuk membeli barangan Raya di Bata dan nikmati diskaun istimewa sah sehingga 14 April 2024. Barulah lengkap penampilan korang sempena Raya ni..

Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web Bata. Selamat membeli!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Tue, 2 Apr 2024

“Memang Tak Ada Rupa Manusia Kalau Dapat Ni”- Neelofa Panas Hati, Titip Komen Isu Pengasuh Biadab Dera Kanak-Kanak

Mau tak geram! Kalau tengok budak tu kena pukul hati ni pun auto panassss je tengok maid dia🔥🔥🔥

Featured Fri, 2 Dec 2022
Featured Tue, 6 Sep 2022
Hiburan Mon, 15 Aug 2022
Featured Sun, 17 Mar 2024

“Past Is Past, Teruskan Hidup”- Oktovia Manrose Anggap Gosip Bercinta Dengan Aliff Aziz Memalukan?

Betullah tu.. nak kenang apanya? Masing-masing dah move on lagipun semuanya ada kehidupan sendiri🙄

Trending Wed, 13 Dec 2017

20张「神巧合瞬间」的完美照片

拍一张完美的照片似乎是一项艰巨的任务,对大多数的人来说几乎是不可能的。但是在正确的时间出现在正确的地点,就能拍出完美无缺的的照片。