Trending By: Salma Syahbuddin January 15, 2019 @ 2:35pm

Buat Si Kaki Pedas Dan Si Lidah Kebas, Ini Mungkin Makanan Pilihan Korang!

Sebut saja pasal makan, rasanya semua orang akan teruja nak try makanan baru ataupun yang tengah viral. Betul tak? Terutamanya si kaki makan, pantang saja kawan-kawan ajak!

Ayam Gepuk Pak Gembus, namanya sudah cukup membuatkan kita teruja apatah lagi melihat pelbagai gambar yang dimuat-naik oleh peminat tegar makanan pedas ini menerusi media sosial.

Dengan tagline, “Tentukan Sendiri Pedasmu”, Ayam Gepuk Pak Gembus pastinya menjanjikan tahap kepedasan yang luar biasa buat peminat makanan pedas. Tak percaya, korang tengok sendiri macam mana cilipadi ni dilenyek bersama kacang, pergh! pasti terangkat!

Sumber : Instagram @ayamgepukmalaysia

Yan tu kita bar tunjuk cili padi beserta sambal kacang tanah digesek bersama-sama, kalau makan apatah lagi kan? Jadi, bersesuaian dengan taglinenya, ayam gepuk Pak Gembus menyajikan tahap kepedasan bergantung kepada tahap kegilaan pedas korang. Korang nak level berapa? Sebab di ayam gepuk Pak Gembus ni, level kepedasannya bermula dari level 5, level 10 dan level 15.

So korang agak lah level korang masing-masing okay!

Sumber : Instagram @ayamgepukmalaysia

Sumber : Instagram @ayamgepukmalaysia

Selain makanan nya yang sedap, harga set makanan disini juga amat berpatutan. Jadi bagi korang yang teringin nak lunch makanan sedap dengan harga yang murah, apa tunggu lagi Ayam Gepuk Pak Gembus adalah pilihan yang tepat!

Terdapat 9 lokasi sekitar Malaysia yang korang boleh terjah lepasni okay, antaranya : 

  1. Gombak
  2. Selayang
  3. Keramat
  4. Rasta TTDI
  5. Shah Alam S7
  6. Sunway Mentari
  7. Cheras Maxim
  8. USJ 21
  9. Danau Kota

Dan, untuk latest update dari team Ayam Gepuk Pak Gembus, korang bolehlah try follow instagram @ayamgepukmalaysia

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 4 Oct 2019

So This Person Who Looks Like Jungkook is Not Jungkook?

This is the weirdest and most disturbing Jungkook-ception we have ever seen so far!

Trending Mon, 18 Jun 2018

Kes Kelar Anak, Isteri Saya Seorang Ibu Penyayang Sehinggalah…

Saya bersyukur dua lagi anak lelaki berusia tujuh dan lima tahun tidak berada di rumah kerana mengikut datuknya beraya ke Triang. Jika tidak pasti mereka trauma melihat kejadian itu.

Trending Fri, 5 Jul 2019

Baby named “Google” received gift from Google

Yup, you’re reading it right! The baby’s name is Google and yes, Google’s sent the family a present!

Trending Fri, 25 May 2018

Suspek Kes Bunuh Nur Alya Ditahan

Berlaku perselisihan faham di dalam kereta sehingga mangsa dicekik oleh suspek selama beberapa minit yang menyebabkan kematiannya…

Trending Wed, 8 Apr 2020

“Ianya Simbol Kesucian Dan Ketulusan Hati Para Frontliner” Gaun PPE Jovian Mandagie Tampak Mewah

Syabas dan Terima Kasih buat Datuk Jovian Mandagie dan pasukannya!

Trending Wed, 21 Mar 2018

Long Travel Distance Between Work and Home Will Literally Kill You

Studies have proven that travelling for too long on a daily basis can actually kill you!

Trending Mon, 5 Nov 2018

Pencuri Pulang 28 Biji Kerusi Dicuri Tak Sampai 24 Jam Video Tular

“Tarik Balik Gambar Diviralkan,” Pencuri Pulang 28 Biji Kerusi Dicuri Tak Sampai 24 Jam Video Tular

Trending Wed, 27 Nov 2019

#CantixGiveaway Do You Know That Centella Asiatica Is Actually A Fancier Name For ‘Pegaga’?

So the current raved about skin care ingredient Cantella Asiatica is actually something that we’ve so accustomed to?

Trending Wed, 9 May 2018

#PRU14 : Salam Takziah Kes Kedua Untuk Hari Mengundi 9.5.18

Kes kedua hari ini di Petaling Jaya Selangor, meninggal dunia sewaktu menunggu giliran untuk membuang undi

Trending Tue, 16 Apr 2019

#SetulusIkhlas : Kisah Pemandu Grab Kurang Upaya Jadi Inspirasi

Ingat, jangan sesekali memandang rendah diatas kesusahan orang lain kerana, kita tidak tahu apakah ujian yang bakal kita hadapi kelak

| Live TV