Trending By: Padin February 5, 2022 @ 12:56pm

Apa Yang Terjadi Kepada 5 Members ‘Master In The House Malaysia’ Bila Datuk Yusof Haslam Beri Tugasan Mencabar?

Episod minggu lalu, penonton telah menyaksikan perkongsian Datuk Seri Siti Nurhaliza sebagai Master dan gelagat lucu lima members iaitu Hael Husaini, Andi Bernadee, Scha Elinnea, Sharifah Rose dan Meyrasam melaksanakan tugasan yang diberi.

Episod keempat yang bakal bersiaran malam ini semakin mencabar! Master kali ini merupakan seorang pengarah, penerbit dan pelakon yang berjaya, disegani, berpengaruh dan berkarisma iaitu Datuk Yusof Haslam.

Beliau sememangnya dikenali sebagai seorang yang sangat tegas dan berdisiplin. Dalam episod ini, beliau tidak kedekut berkongsi tips bagaimana untuk menjadi artis yang berjaya kepada members.

Memandangkan Datuk Yusof Haslam adalah seorang pakar dalam bidang produksi yang membabitkan aksi-aksi lasak bercorak kepolisian, apakah cabaran yang perlu ditempuhi oleh members kita pada kali ini?

Adakah mereka perlu berlakon seperti dalam filem atau drama arahan beliau? Lebih mendebarkan apabila Datuk Yusof Haslam turut menjemput juri istimewa dan sudah semestinya menjadi kejutan kepada members semua. Siapakah juri istimewa itu?

Nantikan kejutan demi kejutan yang akan ditampilkan nanti. Kita tunggu dan lihat gelagat lucu kelima-lima members dalam menyelesaikan tugasan paling mencabar minggu ini. Berjayakah mereka menyelesaikan tugasan mereka dengan jayanya?

Semuanya akan terjawab dalam Master In The House Malaysia malam ini, 5 Februari, pukul 10.00 malam hanya di TV3.

Master In The House Malaysia menampilkan CheongKwanJang (CKJ) sebagai penaja utama, Lifebuoy sebagai penaja bersama dan dikuasai oleh Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 1 Mar 2023
Featured Thu, 4 Aug 2022

Didakwa Telah Bercerai, Ini Respons Pengurus Noh Salleh – “Tunggu Berita Daripada Kami”

Apapun, kita kena tunggu respons tuan empunya badan dulu. Kita doakan yang baik-baik je okay.

Trending Fri, 1 Jun 2018

这件名牌上衣要价5000!网友干脆DIY用胶带黏一件

时尚的世界真的很难懂!西班牙著名时装品牌Balenciaga今年秋季推出的一款男装上衣,其令人难以理解的设计理念与昂贵的价格引发网友热烈讨论。

Featured Wed, 13 Sep 2023

Misha Omar Tak Mahu Kongsi ‘Journey’ Rawatan IVF, Mahu Jaga Sensitiviti Pasangan Tiada Zuriat

Concern apa yang orang rasa tu perlu ye.. Love Kak mitch❤️

Featured Wed, 12 May 2021

Polis Guna Dron Pantau Pematuhan SOP Hari Raya Di Kawasan Perumahan

Tahun ini merupakan tahun kedua buat seluruh umat Islam  menyambut perayaan Hari Raya Aidilfitri dalam musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Susulan itu, Polis Diraja Malaysia (PDRM) dilaporkan  akan menggunakan dron untuk memantau pematuhan SOP di […]

error: Content is protected !!