Trending By: Padin May 31, 2021 @ 2:17pm

Cergas Beraya, Ceria Bersama

Dalam usaha memerangi wabak COVID-19, ketibaan Aidilfitri tahun ini tetap dinanti dan bakal disambut penuh kesederhanaan oleh seluruh umat Islam.

Justeru, rakyat Malaysia disaran mengamalkan 3W (wash, wear, warn) dan menghindari 3S (sesak, sempit, sembang dekat) serta mematuhi garis panduan ditetapkan bagi mengelakkan berlakunya peningkatan kes menjelang Syawal nanti.

Sempena lebaran ini, GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare tampil dengan rangkaian produk kesihatan bagi membantu pengguna mengelakkan rasa kurang selesa ketika menyambut hari raya.

Sambut Aidilfitri tanpa rasa gusar

Rakyat Malaysia boleh melengkapkan tenaga bagi sambutan Aidilfitri sepanjang hari dengan mengambil suplemen seperti Centrum Energy untuk membekalkan tenaga dan membantu mengurangkan keletihan.

Selain itu, pengambilan Eno juga dapat membantu melegakan ketidakhadaman asid terutamanya setelah menikmati pelbagai juadah hari raya.

Sambutan hari raya dalam cuaca panas di Malaysia juga boleh menyebabkan seseorang mengalami sakit kepala. Jadi, pengambilan Panadol membantu melegakan sakit kepala ketika beraya.

Kesihatan baik rahsia kehidupan bahagia

Sebagai jenama yang dipercayai, GSK Consumer Healthcare komited membantu melegakan pengguna daripada kesakitan dan ketidakselesaan terutamanya ketika menyambut lebaran.

GSK Consumer Healthcare menawarkan pelbagai rangkaian produk penjagaan kesihatan merangkumi suplemen dan ubat-ubatan am (Over The Counter) bagi memberikan kemudahan buat umat Islam ketika berhari raya dalam tempoh pandemik.

Dapatkan rangkaian produk GSK di pasaraya yang terlibat atau secara dalam talian sekarang untuk menikmati kecergasan sepanjang Syawal ini.

Salam Aidilfitri daripada GSK!

Ini adalah iklan produk ubat. Sentiasa baca label sebelum digunakan. Tanda dagang dimiliki oleh atau dilesenkan kepada kumpulan syarikat GSK PM-MY-CASO-21-00033 KKLIU: 1607/2021
Tarikh Luput Aset: 31 Disember 2023. MAL 19028078N, MAL 1996 2144X & MAL19930080XRZ

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Selebriti Mon, 11 Apr 2022
Featured Fri, 1 Oct 2021

Penjawat Awam Wajib Lengkap Vaksin Sebelum 1 November, Berdepan Tindakan Tatatertib

Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) telah mewajibkan  semua penjawat awam mengambil vaksin dan perlu segera melengkapkan imunisasi itu sebelum 1 November ini. Menerusi satu kenyataan rasmi JPA, setakat ini seramai 16,902 atau 1.6 peratus penjawat awam

Trending Wed, 8 Apr 2020

“Ianya Simbol Kesucian Dan Ketulusan Hati Para Frontliner” Gaun PPE Jovian Mandagie Tampak Mewah

Syabas dan Terima Kasih buat Datuk Jovian Mandagie dan pasukannya!

Featured Wed, 10 Mar 2021
Trending Sun, 18 Aug 2019

Kesiannya, Letupan Bom Di Majlis Perkahwinan

63 Orang Terkorban, 182 Orang Cedera

Featured Wed, 26 May 2021

Baru Berusia 19 Tahun, Kecantikan Melayu Asli Puteri Bongsu Sultan Terengganu Jadi Bualan Ramai

Sejak menginjak usia 19 tahun,  puteri bongsu Negeri Terengganu Darul Iman, YAM Tengku Puteri Daulath Raja Tengku Dato’ Seri Fatimatuz Zahra’ atau lebih dikenali sebagai Tengku Zahra semakin mendapat perhatian ramai. Tengku Zahra merupakan puteri bongsu

Featured Wed, 30 Nov 2022

Suntik Budaya Silat & Keunikan Bandar Sejarah Melaka, Animasi Popular Mechamato Movie Bakal ‘Gegar’ Pawagam Pada 8  Disember Ini!

MechaBot, Mechanize!!! Jom kita gegarkan panggung wayang tonton Mechamato 8 Disember ni, confirm enjoy sampai habis 🤩

Trending Wed, 22 Aug 2018

Bertumit Tinggi Dan Berbulu Mata Palsu, Fieyna Tajudin Pesilat Wanita Paling Stail!

Wanita dalam persalinan penuh gaya lengkap berhijab, bertumit tinggi dan berbulu mata palsu beraksi persis srikandi!

Featured Wed, 13 Oct 2021

Hadir Ke Mahkamah Syariah Bersama Suami, Siti Saleha Fail Tuntutan Cerai

Pergolakan rumah tangga aktres jelita, Siti Saleha menjadi persoalan ramai apabila pelakon itu didakwa hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Klang, Selangor pada pagi Rabu bagi sebutan kes perceraiannya. Menurut laporan sebuah portal, prosiding dilakukan di

| Live TV