Trending By: Padin May 31, 2021 @ 2:17pm

Cergas Beraya, Ceria Bersama

Dalam usaha memerangi wabak COVID-19, ketibaan Aidilfitri tahun ini tetap dinanti dan bakal disambut penuh kesederhanaan oleh seluruh umat Islam.

Justeru, rakyat Malaysia disaran mengamalkan 3W (wash, wear, warn) dan menghindari 3S (sesak, sempit, sembang dekat) serta mematuhi garis panduan ditetapkan bagi mengelakkan berlakunya peningkatan kes menjelang Syawal nanti.

Sempena lebaran ini, GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare tampil dengan rangkaian produk kesihatan bagi membantu pengguna mengelakkan rasa kurang selesa ketika menyambut hari raya.

Sambut Aidilfitri tanpa rasa gusar

Rakyat Malaysia boleh melengkapkan tenaga bagi sambutan Aidilfitri sepanjang hari dengan mengambil suplemen seperti Centrum Energy untuk membekalkan tenaga dan membantu mengurangkan keletihan.

Selain itu, pengambilan Eno juga dapat membantu melegakan ketidakhadaman asid terutamanya setelah menikmati pelbagai juadah hari raya.

Sambutan hari raya dalam cuaca panas di Malaysia juga boleh menyebabkan seseorang mengalami sakit kepala. Jadi, pengambilan Panadol membantu melegakan sakit kepala ketika beraya.

Kesihatan baik rahsia kehidupan bahagia

Sebagai jenama yang dipercayai, GSK Consumer Healthcare komited membantu melegakan pengguna daripada kesakitan dan ketidakselesaan terutamanya ketika menyambut lebaran.

GSK Consumer Healthcare menawarkan pelbagai rangkaian produk penjagaan kesihatan merangkumi suplemen dan ubat-ubatan am (Over The Counter) bagi memberikan kemudahan buat umat Islam ketika berhari raya dalam tempoh pandemik.

Dapatkan rangkaian produk GSK di pasaraya yang terlibat atau secara dalam talian sekarang untuk menikmati kecergasan sepanjang Syawal ini.

Salam Aidilfitri daripada GSK!

Ini adalah iklan produk ubat. Sentiasa baca label sebelum digunakan. Tanda dagang dimiliki oleh atau dilesenkan kepada kumpulan syarikat GSK PM-MY-CASO-21-00033 KKLIU: 1607/2021
Tarikh Luput Aset: 31 Disember 2023. MAL 19028078N, MAL 1996 2144X & MAL19930080XRZ

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sun, 28 Mar 2021

Belum Terfikir Pulang Ke Amerika Syarikat, Yuna Siapkan Album Baharu Di Malaysia

Penyanyi tempatan yang menempa nama di peringkat antarabangsa, Yuna, 34, belum terfikir untuk kembali Amerika Syarikat dalam masa terdekat. Hampir 10 tahun membangunkan karier muzik di sana, pemilik nama sebenar Yunalis Mat Zara’ai ini sedang […]

Trending Sat, 17 Apr 2021
Trending Wed, 1 Jul 2020

Laudya Cynthia Bella Dan Engku Emran Akhirnya Berpisah

Kasihku sampai di sini kisah kita, jangan tangisi keadannya..

Featured Thu, 1 Apr 2021

“Kepom Pun Dah Tak Lama Dalam Industri” – Elly Mazlein Bakal Bersara Dari Dunia Hiburan?

Rezeki pengacara dan pelakon, Elly Mazlein semakin bertambah semenjak kemunculannya dalam drama bersiri Kampung People mulai mendapat perhatian. Menerusi Instagram rasminya, Elly memuat naik hantaran terbaru berkongsi mengenai rezeki anugerah Tuhan, malah dia juga menjelaskan […]

Trending Fri, 13 Apr 2018

Khloe Kardashian Selamat Melahirkan Anak Perempuan Tetapi…

Haih, tak sah kalau tak ada drama dalam situasi yang melibatkan keluarga Kardashian ini!

Trending Fri, 18 Oct 2019

Hanya Kerana Marah Dua Beranak Dikerat

Bertindak di luar kawalan mengerat anggota badan

Trending Fri, 18 Sep 2020
Trending Fri, 19 Feb 2021

Boleh Semak Status Pembayaran & Kelulusan i-Sinar KWSP Kategori 2 Bermula…

Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) memaklumkan bahawa pencarum yang telah membuat permohonan bagi kemudahan i-Sinar bagi Kategori 2 boleh menyemak status bayaran dan kelulusan bermula 8 Mac 2021. Kelulusan automatik bagi kemudahan i-Sinar juga akan diberikan […]

Trending Sun, 25 Nov 2018

Lelaki Maut Kemalangan 405.6KM Lembah Beringin – Tanjung Malim

Siapa salah adakah konvoi motosikal, lori mahupun kereta exora yang kebetulan membantu motosikal yang rosak. Salam Takziah

Trending Thu, 17 Sep 2020

| Live TV