Trending By: Padin May 31, 2021 @ 2:17pm

Cergas Beraya, Ceria Bersama

Dalam usaha memerangi wabak COVID-19, ketibaan Aidilfitri tahun ini tetap dinanti dan bakal disambut penuh kesederhanaan oleh seluruh umat Islam.

Justeru, rakyat Malaysia disaran mengamalkan 3W (wash, wear, warn) dan menghindari 3S (sesak, sempit, sembang dekat) serta mematuhi garis panduan ditetapkan bagi mengelakkan berlakunya peningkatan kes menjelang Syawal nanti.

Sempena lebaran ini, GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare tampil dengan rangkaian produk kesihatan bagi membantu pengguna mengelakkan rasa kurang selesa ketika menyambut hari raya.

Sambut Aidilfitri tanpa rasa gusar

Rakyat Malaysia boleh melengkapkan tenaga bagi sambutan Aidilfitri sepanjang hari dengan mengambil suplemen seperti Centrum Energy untuk membekalkan tenaga dan membantu mengurangkan keletihan.

Selain itu, pengambilan Eno juga dapat membantu melegakan ketidakhadaman asid terutamanya setelah menikmati pelbagai juadah hari raya.

Sambutan hari raya dalam cuaca panas di Malaysia juga boleh menyebabkan seseorang mengalami sakit kepala. Jadi, pengambilan Panadol membantu melegakan sakit kepala ketika beraya.

Kesihatan baik rahsia kehidupan bahagia

Sebagai jenama yang dipercayai, GSK Consumer Healthcare komited membantu melegakan pengguna daripada kesakitan dan ketidakselesaan terutamanya ketika menyambut lebaran.

GSK Consumer Healthcare menawarkan pelbagai rangkaian produk penjagaan kesihatan merangkumi suplemen dan ubat-ubatan am (Over The Counter) bagi memberikan kemudahan buat umat Islam ketika berhari raya dalam tempoh pandemik.

Dapatkan rangkaian produk GSK di pasaraya yang terlibat atau secara dalam talian sekarang untuk menikmati kecergasan sepanjang Syawal ini.

Salam Aidilfitri daripada GSK!

Ini adalah iklan produk ubat. Sentiasa baca label sebelum digunakan. Tanda dagang dimiliki oleh atau dilesenkan kepada kumpulan syarikat GSK PM-MY-CASO-21-00033 KKLIU: 1607/2021
Tarikh Luput Aset: 31 Disember 2023. MAL 19028078N, MAL 1996 2144X & MAL19930080XRZ

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 9 Aug 2021

“Walau Kita Tak Pernah Kenal & Jumpa, Masa I Kena Covid You Usaha Cari I…” – Rebecca Al Islam Sebak Kenang Kebaikan Siti Sarah

Pelakon Datin Rebecca Nur Al Islam Ahmad meluahkan rasa sedih selepas mengetahui berita pemergian Allahyarham Siti Sarah Raissuddin. Menurut Rebecca, dia dan Sarah saling tidak mengenali secara rapat dan tidak pernah berjumpa. ARTIKEL BERKAITAN: Siti […]

Trending Thu, 2 Apr 2020
Featured Wed, 16 Mar 2022
Hiburan Thu, 13 Apr 2023

Aman Aziz Hadiahkan Peminat dengan ‘Ching Ching Raya’

Wah dah lama tak tengok Aman Aziz menyanyi

Trending Thu, 30 Aug 2018

Nenek Usia 78 Tahun Hamil Anak Pertama

Warga emas berusia 78 tahun itu dikhabarkan hamil lima bulan dan perkara ini disahkan oleh suaminya, Ade Irawan.

Trending Thu, 13 Aug 2020
Featured Tue, 24 May 2022
error: Content is protected !!