Trending By: Padin May 31, 2021 @ 2:17pm

Cergas Beraya, Ceria Bersama

Dalam usaha memerangi wabak COVID-19, ketibaan Aidilfitri tahun ini tetap dinanti dan bakal disambut penuh kesederhanaan oleh seluruh umat Islam.

Justeru, rakyat Malaysia disaran mengamalkan 3W (wash, wear, warn) dan menghindari 3S (sesak, sempit, sembang dekat) serta mematuhi garis panduan ditetapkan bagi mengelakkan berlakunya peningkatan kes menjelang Syawal nanti.

Sempena lebaran ini, GlaxoSmithKline (GSK) Consumer Healthcare tampil dengan rangkaian produk kesihatan bagi membantu pengguna mengelakkan rasa kurang selesa ketika menyambut hari raya.

Sambut Aidilfitri tanpa rasa gusar

Rakyat Malaysia boleh melengkapkan tenaga bagi sambutan Aidilfitri sepanjang hari dengan mengambil suplemen seperti Centrum Energy untuk membekalkan tenaga dan membantu mengurangkan keletihan.

Selain itu, pengambilan Eno juga dapat membantu melegakan ketidakhadaman asid terutamanya setelah menikmati pelbagai juadah hari raya.

Sambutan hari raya dalam cuaca panas di Malaysia juga boleh menyebabkan seseorang mengalami sakit kepala. Jadi, pengambilan Panadol membantu melegakan sakit kepala ketika beraya.

Kesihatan baik rahsia kehidupan bahagia

Sebagai jenama yang dipercayai, GSK Consumer Healthcare komited membantu melegakan pengguna daripada kesakitan dan ketidakselesaan terutamanya ketika menyambut lebaran.

GSK Consumer Healthcare menawarkan pelbagai rangkaian produk penjagaan kesihatan merangkumi suplemen dan ubat-ubatan am (Over The Counter) bagi memberikan kemudahan buat umat Islam ketika berhari raya dalam tempoh pandemik.

Dapatkan rangkaian produk GSK di pasaraya yang terlibat atau secara dalam talian sekarang untuk menikmati kecergasan sepanjang Syawal ini.

Salam Aidilfitri daripada GSK!

Ini adalah iklan produk ubat. Sentiasa baca label sebelum digunakan. Tanda dagang dimiliki oleh atau dilesenkan kepada kumpulan syarikat GSK PM-MY-CASO-21-00033 KKLIU: 1607/2021
Tarikh Luput Aset: 31 Disember 2023. MAL 19028078N, MAL 1996 2144X & MAL19930080XRZ

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 4 Apr 2018

Ayam ‘Crispy’ Kena Perli?

“Satu-satunya makanan yang sepatutnya rangup adalah ayam goreng kami. Tahniah Masterchef Zaleha!” menurut kapsyen dimuat naik bersama gambar itu.

Featured Sun, 2 Sep 2018

Anugerah Berprestij ABPBH Kembali Lagi, Jom Undi Artis Kegemaran Anda!

Tahun lepas, Fattah Amin dah menang kereta. Tahun ini siapa pula?

Trending Fri, 5 Oct 2018

女教师自费改造「Hello kitty教室」学生都很快乐!

一定有不少女孩都是Hello kitty控吧?

Featured Thu, 23 Apr 2020

Petugas barisan hadapan boleh qada puasa jika tidak berkemampuan

Buka puasa agar tidak jejas tugas merawat pesakit

Featured Tue, 24 Aug 2021

Hukuman Penjara 13 Bulan Farid Kamil Diganti Denda RM 5,500

Pelakon Farid Kamil yang diperintahkan untuk dipenjarakan selama 13 bulan bagi kesalahan melibatkan kekerasan hari ini berdepan hukuman denda sebanyak RM5,500. Pesuruhjaya Kehakiman Nurulhuda Nur’aini Mohamad Nor di Mahkamah Tinggi Shah Alam membenarkan rayuan dibuat […]

Trending Wed, 27 Feb 2019

Pelanggan gunting beg Louis Viutton gara-gara berang dengan petugas butik itu. 

Jangan pandang pelanggan berselipar tak ada duit! Awas ya!

Trending Thu, 25 Jun 2020
Trending Mon, 8 Feb 2021

“Beranganlah You Ni… Tak Sama Langsung” – Dikatakan Persis Jue Aziz, Wanita Ini Terima Kecaman Netizen

Seorang wanita menerima kecaman netizen selepas dikatakan mempunyai persamaan dengan pelakon Jue Aziz. Semalam, tular sebuah sedutan video di laman sosial Twitter yang memaparkan seorang wanita berniqab dan lebih mengejutkan, wanita berkenaan disapa dengan panggilan […]

| Live TV