Trending By: Padin February 3, 2021 @ 8:12pm

Gementar Tamat Zaman Solo, Intan Ladyana Sempat Turun Padang Jumpa…

Selepas setahun menjalin hubungan mesra, pelakon Intan Ladyana mengakui berdebar untuk menamatkan zaman solo dengan kekasihnya, pelakon Harris Alif pada hujung minggu ini.

Difahamkan, majlis pernikahan Intan yang bakal berlangsung di pejabat Jabatan Agama Islam Wilayah Kuala Lumpur itu hanya akan membabitkan ahli keluarga terdekat sahaja.

“Alhamdulillah, persiapan perkahwinan semuanya hampir siap, cuma dalam keadaan sekarang dengan kes COVID-19 makin meningkat setiap hari, agak susah untuk membuat perancangan atau meletakkan satu tarikh untuk majlis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎬 (@intanladyana)

“Saya berharap agar tidak ada sebarang perubahan saat akhir dan semoga semuanya berjalan dengan lancar, Insya-Allah,” katanya.

Menjelang hari bahagianya, Intan turut tampil menghulurkan sumbangan kepada komuniti ibu tunggal yang terjejas akibat penularan COVID-19.

Inisiatif itu dilakukan bagi menzahirkan rasa syukur di atas pelantikannya sebagai duta produk kesihatan dan kecantikan, Seri Lady.

“Dalam rezeki saya, ada rezeki orang lain. Siapa sangka dalam kesibukan bekerja dan membuat persiapan perkahwinan, saya mendapat rezeki baharu.

“Jadi, saya terfikir apa salahnya jika saya infaqkan sedikit rezeki yang Allah berikan untuk dikongsi bersama golongan yang memerlukan. Semoga kehidupan dan perkahwinan saya memperoleh keberkatan.

“Selaku duta, saya dan pengasas jenama ini, Juzailah Shariff memberikan sumbangan berupa produk dan wang tunai untuk komuniti ibu tunggal yang terpilih. Mereka ini antara yang terjejas akibat COVID-19.

“Saya sendiri dibesarkan oleh ibu tunggal. Saya nampak macam mana ibu bersusah-payah membesarkan kami tiga beradik.

“Bagaimana ibu bahagikan masa untuk keluarga dan pada masa sama bekerja demi kelangsungan hidup. Jadi saya faham masalah yang dihadapi oleh kebanyakan ibu tunggal,” katanya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 15 May 2020

Rakyat Titip Ucapan Buat PM Sempena Hari Lahir Ke-73 Hari Ini!

Selamat Hari Ulangtahun Perdana Menteri Ke-8!

Trending Tue, 24 Mar 2020

COVID-19: Pengorbanan Mulia Rakyat Turki Sanggup Edar Makanan Di Tepi Jalan Buat Golongan Miskin

Di saat situasi darurat ini, bersyukurlah kita masih mampu bertukar menu makanan dan hidup dalam keselesaan namun apa nasib golongan seperti ini?

Trending Mon, 22 Jun 2020
Trending Tue, 13 Feb 2018

IQRAM DINZLY VS NUR SAJAT

Iqram berpakaian ala ala perempuan dengan blazer berekorkan  skirt jarang berseluar thight manakala Sajat pula persis “ratu cantik” dalam fesyen gaun labuh shoulder cut bergemerlapan.

Trending Fri, 10 May 2019

#SetulusIkhlas : Kasih Seorang Bapa, Tidak Halang Anak Peluk Islam

Begitu jelas sekali bahawa kasih seorang ayah itu tiada batas agama

Trending Thu, 20 Sep 2018
Trending Tue, 7 Aug 2018

Horrid Bomoh Enslaved and Had Sex With 12-Year-Old Girl for 15 Years!

He had sex with her many times since she was kidnapped.

Trending Tue, 31 Jul 2018

| Live TV