Trending By: Padin March 18, 2022 @ 11:54am

Ini 7 Sebab Kenapa Kami Suka Corvan 2-in-1 Vacuum & Mop K18, Sangat Memudahkan Urusan Harian!

Bila sebut tentang vakum tanpa wayar atau cordless vacuum mesti ramai yang dah tahu seberapa bagus dan bagaimana ia boleh memudahkan kerja-kerja mengemas. Tak payah dah nak tarik wayar panjang-panjang dengan bunyi bising sampai menggangu keselesaan orang dalam rumah.

Tapi dalam banyak-banyak pilihan cordless vacuum di pasaran sekarang, yang mana benar-benar berbaloi untuk dibeli? Yelah, benda ni boleh dikira sebagai satu pelaburan untuk rumah juga, tak nak lah baru pakai sekejap dah rosak kan?

Untuk kami sendiri, kami rasa Corvan K18 adalah antara vakum tanpa wayar yang best dan berbaloi dengan harganya!

7 sebab kenapa anda pun akan suka Corvan 2-in 1 Vacuum & Mop K18 ni

1) Nak vakum ke mop dulu? Buat je dua-dua sekali! 

Corvan K18 dilengkapi twin pads spin mopping dengan air yang akan mop lantai pada masa yang sama fungsi vakum bekerja. Senang cakap, bila anda vakum ia akan automatik mop lantai terus! Jimat masa geng!

Rumah anda besar? Takut Corvan K18 tak boleh cover semua tempat? Jangan risau! Sebab ianya berkebolehan untuk berfungsi selama 50 kamiit!

Kalau tak cukup juga, anda boleh gantikan bateri dengan hanya satu klik! Kemudian ianya boleh bertahan dengan masa tambahan sehingga 100 minit!

2) Ringan & Mudah dikendali dengan Drive-assist!

Dengan berat keseluruhan hanya 1.5kg, Corvan K18 senang dikendalikan dan tak buat tangan anda penat nak tolak vakum ni ke sana dan ke sini, ia juga dilengkapi tetapan drive-assist yang membolehkan ia meluncur dengan laju dan mudah.

Setiap set Corvan K18 juga didatangkan dengan pelbagai pilihan alatan yang sesuai untuk membersihkan fabrik, permukaan tidak sekata serta kawasan sempit. Tak payah dah anda struggle nak sedut habuk dekat bahagian celah-celah perabot tu.

3) Ultra Strong Suction memastikan tiada habuk atau rambut tertinggal pada lantai anda!

Ultra Strong Suction dengan kekuatan sehingga 201AW memudahkan anda untuk membersih dengan pantas! Tak ada lah kelam-kabut lepas ni kalau ada tetamu nak datang tiba-tiba! Guna je Corvan K18 sekejap terus bersih rumah sebab vakum ni memang sangat cekap dengan keupayaan motor digital yang berkuasa tinggi!

Kalau dekat rumah anda ada haiwan dengan bulu yang panjang, Corvan K18 juga boleh tolong bersihkan segala bulu yang gugur tu sebab ianya dilengkapi Anti-tangle brush yang akan halang bulu tersebut dari tersekat pada brush. Jadi, anda tak perlu lagi nak buang masa bersihkan brush pulak yang penuh dengan bulu.

4) Pilih suction mode dengan touch screen!

Corvan K18 hadir dengan ciri touch screen untuk memudahkan anda pilih tahap sedutan vakum yang bersesuaian.

Semua benda yang anda perlukan mudah dilihat dengan sekali pandang je kemudian dengan satu sentuhan pada skrin dah boleh guna! Simple and clear! Lagi best sekarang anda dah tak perlu nak tekan butang ‘on’ sentiasa untuk vakum, sekali tekan je dah settle!

Corvan K18 turut mempunyai LED headlight dengan tahap kecerahan yang power habis! Fungsi ini membolehkan anda untuk vakum di kawasan gelap tanpa sebarang masalah!

5) Tak payah nak drill dinding, Corvan K18 boleh berdiri & caj sendiri!

Tak perlu dah nak bersusah-payah drill dinding semata-mata untuk letak cordless vacuum anda sebab Corvan K18 boleh berdiri sendiri dengan keupayaan untuk pengecasan secara auto!

Jimat ruang, masa dan juga tenaga! Eh senang cakap memang serba mudah lah bila guna Corvan K18 ni!

6) Tak perlu risau akan alahan habuk dah!

Kalau anda jenis yang selalu gatal hidung atau bersin masa mengemas rumah tu, memang Corvan K18 lah penyelamat anda!

Min sangat suka sebab ianya mempunyai 6 peringkat penapis pembersih udara H12 HEPA! Dengan adanya penapis ni hanya udara yang bersih akan dilepaskan sementara bendasing yang tak diingini akan kekal dalam dirtbin atau ruangan kotoran.

Untuk bersihkan ruangan kotoran, anda juga tak perlu sentuh habuk langsung tau! Hanya dengan satu klik kotoran akan dilepaskan terus ke tong sampah!

7) Warranti & Servis Perkhidmatan Selepas Jualan

 

Paling penting anda tak perlu risau tentang servis selepas jualan sebab Corvan K18 mempunyai jaminan sehingga 5 tahun untuk motor vakuum. Haa.. Corvan memang ada servis rekod yang baik dan servis jaminan selepas jualan yang boleh dipercayai okay!

Kesemua urusan servis mereka dilakukan di Pusat Servis Corvan yang terletak di Petaling Jaya, Selangor.

Best kan? Jom beli online je geng, senang!

Buat anda yang dah teruja habis nak ada Corvan K18 sendiri dekat rumah, jom buat pesanan secara atas talian dekat website rasmi Corvan di SINI. Senang geng, nanti Corvan K18 akan sampai terus ke depan rumah anda!

Kalau anda lebih selesa untuk beli melalui Shopee, Lazada, Motherhood atau PGmall, anda juga boleh berbuat demikian di bawah:

Shopee: https://shopee.com.my/Corvan-2-In-1-Cordless-Vacuum-Cleaner-Cordless-Mop-K18-i.16280186.14646127546?sp_atk=ebe6ab98-fe98-47cd-9dc7-6fc7be2e77a8

Lazada: https://www.lazada.com.my/products/new-corvan-2-in-1-anti-tangle-cordless-vacuum-cleaner-mop-k18-wireless-for-home-car-5-year-vacuum-motor-warranty-i2779622341-s13280605091.html?spm=a2o4k.searchlist.list.1.3c8073dasvz4OR&search=1

Motherhood: https://www.motherhood.com.my/corvan-asia-sdn-bhd/health-safety/home-appliances/furniture/living-room/corvan-cordless-vacuum-cleaner-cordless-mop-k18.html

PGmall: https://pgmall.my/NEW-2022-Best-Corvan-Cordless-Vacuum-Cleaner-amp-Cordless-Mop-K18-Wireless-for-Home-amp-Car-5-Year-Vacuum-Motor-Warranty58763561784641

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sun, 14 Feb 2021

“Saya Tak Tahu Apa Yang Bakal Jadi Nanti” – Nabila Razali Bersedia Dengan Segala Kemungkinan AJL35

Penyanyi Nabila Razali yang kini giat menjalani persiapan untuk ke pentas akhir Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) bersedia dengan segala kemungkinan yang bakal terjadi ketika menyanyikan lagu Peluang Kedua. Pernah melalui isu yang kurang menyenangkan […]

Featured Wed, 23 Jun 2021

“Nak Pakai Tudung Semula, Tapi Kena Istiqamah Dulu”- Uqasha Senrose

Pelakon jelita, Uqasha Senrose meluahkan  hasrat hatinya untuk berhijrah dan kembali mengenakan hijab. Perkara itu dikongsi Uqasha menerusi satu video Tiktok  yang dimuat naik yang menampilkan pelakon itu tampil sopan dan manis lengkap memakai hijau […]

Trending Mon, 27 Jul 2020
Featured Wed, 22 Dec 2021

3 Tahun Berkahwin, Shila Amzah Fail Cerai

Penyanyi Shila Amzah, 31, mengejutkan ramai dengan berita dia sudah memfailkan perceraian dengan suami, Haris Idraki Elias. Shila atau nama sebenarnya Nurshahila Amir Amzah memaklumkan perkara itu menerusi hantaran terbaru di Instagram miliknya pada Selasa. […]

Trending Fri, 29 Jan 2021
Trending Thu, 19 Aug 2021

Dakwaan Gangguan Seksual: “Ini Satu Fitnah Yang Sangat Kejam & Melampau” – Ebit Lew

Pendakwah popular, Ustaz Ebit Lew (UEL) selesai memberikan keterangan bagi membantu siasatan berhubung dakwaan gangguan seksual di Bukit Aman sebentar tadi. UEL dilihat keluar dari pintu utama Ibu Pejabat Polis Diraja Malaysia itu pada pukul […]

Events Fri, 1 Apr 2022
Trending Thu, 21 Apr 2022

| Live TV