Trending By: SGMS Faida June 27, 2018 @ 5:54am

Jatuh Cinta Dengan Sahabat Sendiri? Kisah Gadis Ini Bakal Buat Korang Nak Berterus-Terang Hari Ini

Benar apa yang dikata, berterus-teranglah sebelum terlewat. Kisah sedih ini diambil daripada akaun Twitter milik gadis yang menggunakan nama @yeppocactus.

Luahan hati gadis ini terhadap sahabatnya sendiri, Allahyarham Khasrul Haizal atau Zal cukup menyentuh perasaan.

Buat @yeppocactus, anda seorang sahabat yang hebat! Semoga anda bertemu dengan kebahagiaan selepas kebaikan yang dicurahkan kepada Allahyarham Zal. Al- Fatihah…

Pengakuan ikhlas seorang sahabat terhadap Allahyarham Khasrul Haizal atau Zal…

” Birthday kau last year, aku tipu kau Zal. Aku belikan mousepad gaming untuk kau tapi aku cakap aku salah beli dan aku bagi dekat kat macam tu je. Happy sangat time tu…

” Aku juga selalu kemas barang kau bawah meja masa kau tak ada dalam kelas. Aku taknak cikgu marah tengok bawah meja kau bersepah…

” Zal, tahu tak kau sumber kekuatan aku nak kurus? Sebab kau juga berat aku turun lebih daripada 30 kg. Kau perasan perubahan tu dan kau tegur aku…

” Kau kena tahu, ada ruang special dalam hati aku untuk kau dan tak ada siapa yang boleh dapat tempat tu…

” Zal, kau tahu tak benda paling bodoh aku pernah buat? Aku pernah belanja satu kelas kitkat sebab nak bagi kau seorang je, aku takut kau rasa lain. So aku cover benda tu dengan bagi kitkat dekat satu kelas…

” Tenanglah kau di sana Zal, jaga adik kau elok-elok okay. Insha Allah kita akan jumpa lagi…

Al- Fatihah… Difahamkan Allahyarham Khasrul Haizal Mohd Yusof maut dalam kemalangan membabitkan tiga kenderaan di Kilometer 149 Jalan Kuantan-Kuala Lumpur berhampiran Mentakab, dekat Temerloh pada 24 Jun lalu. 

Semoga roh beliau ditempatkan bersama golongan orang-orang beriman dan dicucuri rahmat. Al-Fatihah…

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 13 Mar 2018

火山喷出「惊天巨猫」照片疯传

日本九州宫崎县与鹿儿岛县交界处雾岛山新燃岳火山,自从3月1日开始持续发生火山活动,10日凌晨2时喷发时、烟尘一度高达4500公尺,因此发生了罕见的火山雷现象。只是当地居民也意外发现,火山喷出的烟尘形状竟然像是一只猫咪,照片也立刻引起了网路疯传。

Trending Wed, 26 Aug 2020
Trending Wed, 13 May 2020

Tidak Pernah Keluarkan SOP Ziarah Beraya – MKN

Hati-hati dengan berita palsu guys..

Trending Thu, 9 May 2019

Wajah Malaysia Baharu Selepas Setahun

9 Mei 2018 adalah kebangkitan aman rakyat Malaysia.

Trending Tue, 14 Jan 2020

This Japanese Billionaire Is Willing To Give Away 9 Million For Women To Accompany Him To The Moon

Who knows you might be the lucky lady who gets to fly to the moon, and back 😉

Trending Thu, 16 Jul 2020
Trending Thu, 8 Mar 2018

Ku sangkakan kucing, bayi rupa-rupanya!

Tetapi semalam terdetik dalam hati saya meletakkan motosikal di hadapan surau dan ketika itulah, bayi berkenaan dijumpai…

Trending Sun, 12 Aug 2018

天生体质「比较敏感」易遇好兄弟体质5特征

什么样体质的人最容易接触到不同空间的众生?可以从手相和面相去看,拥有以下提到特征,个性或是体质较敏感,容易会遇到「鬼」!

| Live TV