Trending By: Aisyah Badrul June 16, 2020 @ 3:09pm

KFC Benarkan Semula Makan Di Restoran

Berita baik untuk untuk penggemar makanan segera KFC!

Perkhidmatan makan di premis atau dine-in kini sudah dibuka semula di semua restorannya di seluruh negara. So senang lah nak makan KFC lepas ini kan?

KFC menjelaskan pembukaan semula perkhidmatan itu telah disertakan dengan pelaksanaan prosedur operasi standard (SOP) termasuk penjarakan sosial.

“Kini, pelanggan boleh mengalami semula suasana ceria di restoran KFC berserta aroma ayam goreng baru masak yang menyelerakan.

“Bersempena pembukaan semula perkhidmatan makan di premis ini, KFC melancarkan video parodi khas untuk pelanggan,” katanya.   

Walaupun KFC telah membenarkan dine-in di restoran mereka, pelanggan tetap dialu-alukan untuk menggunakan perkhidmatan “Contactless Delivery” yang membolehkan pesanan dihantar terus ke rumah atau  “Contactless Self-Collect” untuk pesanan diambil sendiri di premis.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 4 Jul 2018

Pihak Pendakwaan Ada Kes Yang Kukuh Terhadap Bekas Perdana Menteri – Tommy Thomas

Sehingga itu beliau akan menerima bahawa Najib Razak adalah tidak bersalah sehingga dibuktikan.

Trending Wed, 25 Apr 2018

Impian Jadi Kenyataan, Remaja Perempuan Dapat Bimbingan Tiger Woods…

Bekas pemain golf nombor satu dunia itu kemudian menulis mengenai pertemuannya dengan remaja berkenaan di Twitter. Bertuah awak dik, gunakan peluang sebaik mungkin ok!

Trending Mon, 9 Apr 2018

Allahuakbar! Kalimah Allah Di Dahi Bayi Ini…

Meskipun hanya mengetahui dirinya hamil pada usia kandungan sudah mencecah lima bulan, bayi yang dilahirkan menerusi pembedahan itu berada dalam keadaan sihat.

Trending Tue, 19 Feb 2019

Movie Animation Park Studios Masuk Percuma Mulai 1 Mac

Sekarang tak perlu risau , nak main baru bayar masuk pun percuma tak macam dulu

Trending Tue, 24 Dec 2019

Netflix Released New TV Series ‘The Witcher’

Is this the new Game Of Thrones?

Trending Sat, 11 Jul 2020
Trending Mon, 15 Jun 2020
Trending Mon, 15 Jul 2019

Disney Princesses Spotted Dancing to Twice and It’s Super Cute!

If this is what would happen when you’re both a Disney and a Twice fan, TAKE MY MONEY AND SIGN ME UP!

Trending Wed, 28 Feb 2018

超可爱「海象信箱」每天上演时装秀

相较于本地千篇一律的信箱,在国外可是有各式各样的信箱,更有不少屋主会把信箱当作是自己住宅的标志之一。日前就有美国网友分享邻居的「可爱海象信箱」,且会不定时换装,上演海象时装秀。

Trending Wed, 12 Sep 2018

Panggang, Rebus Atau Kukus, Penduduk Hanoi Digesa Henti Makan Daging Anjing

‘ Tolong Berhenti Makan Daging Anjing’, itu peringatan pihak berkuasa Hanoi yang segera menggesa penduduk di sana supaya tamatkan aktiviti tersebut. Daging anjing yang menjadi ‘kegemaran’ penduduk di sana dilaporkan menjejaskan imej bandar terbabit selain […]

| Live TV