Trending By: Aisyah Badrul June 16, 2020 @ 3:09pm

KFC Benarkan Semula Makan Di Restoran

Berita baik untuk untuk penggemar makanan segera KFC!

Perkhidmatan makan di premis atau dine-in kini sudah dibuka semula di semua restorannya di seluruh negara. So senang lah nak makan KFC lepas ini kan?

KFC menjelaskan pembukaan semula perkhidmatan itu telah disertakan dengan pelaksanaan prosedur operasi standard (SOP) termasuk penjarakan sosial.

“Kini, pelanggan boleh mengalami semula suasana ceria di restoran KFC berserta aroma ayam goreng baru masak yang menyelerakan.

“Bersempena pembukaan semula perkhidmatan makan di premis ini, KFC melancarkan video parodi khas untuk pelanggan,” katanya.   

Walaupun KFC telah membenarkan dine-in di restoran mereka, pelanggan tetap dialu-alukan untuk menggunakan perkhidmatan “Contactless Delivery” yang membolehkan pesanan dihantar terus ke rumah atau  “Contactless Self-Collect” untuk pesanan diambil sendiri di premis.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 12 Jul 2018

Bintang Porno Bekas Skandal Trump Ditahan

Stormy didakwa membenarkan pegawai polis yang menyamar untuk meletakkan muka di bahagian payu daranya yang terdedah. Wow, betul-betul ‘berani mati’ ni!

Featured Wed, 13 May 2020
Trending Fri, 19 Jan 2018

Jom Ubah Stail!

Jika masih dengan imej lama, mungkin sudah tiba masanya untuk anda berubah kepada imej baru. Mungkin tidak secara keseluruhan, tetapi boleh lakukan secara berperingkat.

Trending Thu, 29 Mar 2018

Parodi Anak Citi Kambing, Buat Ramai Orang Ketawa Berdekah!

Memang tak boleh move on kalau sekali dah terdengar lagu Comel Pipi Merah nyanyian Datuk Sri Siti Nurhaliza .Apatah lagi pada bait introduksi lagu berbunyi ting ting tang ting tang ting tang ting tang ting, melodinya sangat melekat!

Trending Thu, 11 Oct 2018

1943年旧照赫见「西装男低头滑手机」

智慧型手机可说是近代最好、最便利的发明之一,然而,最近推特上疯传一张照片,照片拍摄于1943年,却有人「低头滑手机」?

Trending Tue, 28 Aug 2018

Sekuat Mana Perpaduan Rakyat Malaysia? Video Ini Dapat Membuktikannya!

Kuatkah lagi perpaduan rakyat Malaysia? Video ini dapat membuktikannya!

Trending Wed, 28 Feb 2018

超可爱「海象信箱」每天上演时装秀

相较于本地千篇一律的信箱,在国外可是有各式各样的信箱,更有不少屋主会把信箱当作是自己住宅的标志之一。日前就有美国网友分享邻居的「可爱海象信箱」,且会不定时换装,上演海象时装秀。

Featured Tue, 17 Mar 2020

| Live TV