Featured By: Dharnieya Nur Amelsa November 30, 2022 @ 2:39pm

“Dia Buat Macam Member Dia Je…” – Ramai Cemburu Lihat Angel Dolla Bersama Simon Dominic

Pasti ramai yang mengenali penyanyi wanita Angelina Chai Ka Ying atau lebih dikenali sebagai Angel yang merupakan seorang ahli kumpulan Dolla.

Terbaharu, tular sebuah perkongsian yang dimuat naik oleh Angel di laman TikTok sehingga berjaya meraih perhatian ramai apabila dia membuat video bersama penyanyi rap Korea, Simon Dominic.

Menerusi hantaran tersebut, Angel dan Simon D kelihatan akrab seakan-akan seperti kawan rapat yang saling mengenali satu sama lain.

@bbyqngels met simon dominic last night 🙊 #simondominic ♬ original sound – ✧ angel *:・゚✧

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet meluahkan rasa iri hati dan cemburu melihat keakraban mereka berdua itu.

“Dia buat Simon Dominic macam member dia je.

“Simon Dominic?! Girl you are so lucky.

“Macam tu je mat, that should be me.

“OMG! Rapat sangat ni I am so jealous.

“Omg Simon Dominic!! How does it feels to live in my dream?

Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak 1 juta tontonan, 200,000 tanda suka dan 1,807 komen.

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 19 Mar 2020

China berjaya kekang COVID-19, tiada kes domestik baharu

Perintah berkurung dillaksanakan berkesan!

Trending Mon, 12 Aug 2019
Featured Tue, 24 Mar 2020

Rouge Hermès serlahkan kecantikan semula jadi wanita

Nak beli beg tangan tak mampu, dapat gincu pun jadilah!

Hiburan Tue, 13 Sep 2022

“Pergi Kelab Malam Boleh Pula?” – Rakan Serumah Dedah Pelakon Tak Bayar Sewa

Tak baik buat member macam tu.. Siapa eh pelakon tu? 🤔

Featured Fri, 4 May 2018

5 Jenis Fabrik Perlu Dihindari Wanita Bertubuh Gempal, Elak Nampak Ekstra Gemuk

Bagi si pemilik tubuh gempal, bootylicious, wanita sado dan seangkatan dengannya, mungkin anda perlu membuat sedikit kajian tambahan mengenai jenis tata gaya yang sesuai mengikut ukuran badan.

TECH Fri, 21 Dec 2018

Cara Memaksa Isyarat pada Android menjadi 4G Sahaja

Seperti yang kita tahu, rangkaian 4G mula berkembang di Malaysia. Bagi anda yang ingin mengunci telefon pintar ke dalam rangkaian 4G, inilah caranya.

Featured Thu, 18 Jun 2020
Trending Fri, 19 Mar 2021
Hiburan Mon, 18 Nov 2019

Apink Naeun Got Plastic Surgery, Again?

Netizens discuss whether her getting work done is for better or the worse.

| Live TV