Featured By: Dharnieya Nur Amelsa January 27, 2023 @ 7:05pm

[VIDEO) Mesra Bersama Di Konsert, Peminat Setuju Jika Daiyan Trisha & Aedy Ashraf Bercinta!

Umum mengetahui, pelakon Aedy Ashraf dan Daiyan Trisha sememangnya sering mencuri perhatian ramai dengan keakraban mereka.

Baru-baru ini, tular sebuah perkongsian yang dimuat naik oleh Aedy di platform TikTok yang memaparkan dia dan Daiyan berada di sebuah konsert.

Berdasarkan hantaran tersebut, mereka berdua sedang menikmati persembahan oleh penyanyi antarabangsa iaitu Ne-yo sepanjang konsert itu berjalan.

Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah gelagat mesra mereka berdua menyanyi dan menari sewaktu berada di Konsert tersebut.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet suka melihat gelagat mesra serta akrab mereka berdua dan turut bersetuju jika mereka berdua bercinta.

“Okey dia orang memang berdua.

“Akak approved.

“Sesuai cepat sikit kahwin.

“Bersemut ni.

“They are definitely together.

“Eee memang minat both dari zaman cerita Dee The Series lagi okies! and actually dari time tu lagi i dah ship both of you tau! and memang love dua-dua,” komen netizen.

Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak 793,000 tontonan, 41,000 tanda suka dan lebih 247 komen.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 29 Oct 2018

Alami Pendarahan Otak, Seniwati Sharifah Aminah Sudah Sebulan Terlantar Di ICU

Sama- sama kita doakan agar seniwati Sharifah Aminah diberikan kesihatan yang baik seperti sedia-kala. Insya Allah…

Hiburan Thu, 12 Apr 2018

Ucapan Ulangtahun Jonghyun SHINee Kini Trending!

Sempena menyambut ulang tahun kelahiran Jonghyun pada 8 April yang lalu, anggota kumpulan SHINee turut memberi penghormatan kepada beliau malah, ianya juga turut menjadi trending dilaman twitter

Hiburan Mon, 11 Feb 2019

‘ Macam Tercekik Sudu, Menyanyi Ke Bercakap Tu?”- Rozita Che Wan Sindir Pereka Fesyen Di IG?

Chuppp no heart feelings. Kami takde isu dengan sapa-sapa pun…tapi daripada satu Malaya carut, baik kami carut dulu kot…

Trending Tue, 19 Feb 2019

Are You SURE You’re Really Cleaning The Sh*t Out of Your Toilets?

You’ve probably been cleaning your bathroom wrong this entire time! Here are 5 tips to making sure it’s squeaky clean.

Trending Mon, 22 Jan 2018

收到新人宝可梦RPG喜帖 好友「我接受你们的挑战!」

曾经红极一时,大街小巷人人都在抓宝的《精灵宝可梦》,现在……还是很红啦!网络流传着日本一对死忠的宝可梦玩家准备要结婚了,于是他们的喜帖特别精心设计,当然也跟宝可梦脱离不了关系。

Hiburan Fri, 21 Sep 2018

#daiTV3 : Siapakah Yang Bakal Berentap Di Pusingan Akhir Pentas Da’i Musim Ke-6?

Pastinya, pusingan separuh akhir pentas pencarian pendakwah nusantara musim ke-6 pada minggu ke-10 ini nyata akan memberikan persaingan sengit diantara barisan pendakwah kita.  Mana taknya, kalau pada minggu lepas sahaja juri telah mengeluarkan kenyataan mahu […]

Featured Mon, 16 Jan 2023

Kekasih Datang Melawat Keluarga, Zarina Anjoulie Rupa-Rupanya Cucu Kerabat Diraja?

Wah tak sangka kan patut lah Anju cantik macam Nenda dia

Trending Wed, 19 Aug 2020

Penjara 3 Tahun Atau Denda RM20,000 Gara-Gara Pasang Bendera Malaysia Terbalik

Ingat! Jangan sesekali pasang bendera terbalik. check dulu okay!