Trending By: Salma Syahbuddin February 10, 2021 @ 2:52pm

Masih Ramai Belum ‘Move On’, Transformasi Rina Harun Kini Disamakan Dengan Penyanyi Adele

Nampaknya ramai yang masih belum ‘move on’ dengan transformasi Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Harun sehingga mendapat perhatian ramai pihak termasuklah trending di platform media sosial semalam.

Ia susulan perkongsian gambar beliau dilaman sosial menunjukkan penampilan terbaharunya yang semakin langsing berbanding sebelum ini.

ARTIKEL BERKAITAN : Semakin Jelita, Penampilan Terkini Rina Harun Jadi Perhatian Ramai

Berdasarkan pemerhatian dilaman twitter, rata-rata pengguna media sosial itu mengagumi penampilan beliau yang dikatakan semakin ‘glow’.

Namun, ada juga segelintir netizen yang turut menyamakan Rina Harun dan penyanyi, Adele apabila kedua-duanya kelihatan langsing dan lebih menarik, bergaya dan menawan.

Bagi netizen, walaupun mereka berbeza fahaman politik namun mereka harus mengakui bahawa, transformasi Rina Harun kini lebih menawan.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 1 Jul 2021
Trending Tue, 19 Mar 2019
Featured Thu, 25 Feb 2021
Trending Sun, 25 Apr 2021

Dia Bagiku Serlah Emosi Keperitan Cinta Tiga Segi

Dah lah cantik, suara pun sedap lahai…

Trending Fri, 12 Feb 2021

KPM Bakal Perkenalkan Saluran Khusus TV Pendidikan Melalui DidikTV KPM

Bermula 17 Februari ini, Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) akan memperkenalkan saluran khusus TV Pendidikan yang dikenali sebagai DidikTV KPM. Saluran ini bersiaran bermula jam 7.00 pagi hingga 12.00 tengah malam setiap hari dan pelancaran DidikTV […]

Featured Tue, 27 Jul 2021

Boleh Mohon Bantuan RM 5,000 One Off Untuk Keluarga Pesakit COVID-19

Orang ramai boleh memohon bantuan khas sekali bayar RM5,000 diperuntukkan kepada waris pesakit yang meninggal dunia akibat Covid-19. Agensi Pengurusan Bencana Negara (NADMA) menerusi perkongsiannya memaklumkan bantuan pengurusan kematian Covid-19 itu akan diberikan kepada pemohon […]

Trending Fri, 6 Nov 2020
Trending Tue, 17 Mar 2020
Hiburan Wed, 18 Aug 2021

“Terubat Rindu…” – Kongsi Video Terbaru Sambal Jawa ‘My Style’, Instagram Siti Sarah Akan Kekal Aktif

Akaun Instagram milik Allahyarham Siti Sarah Raissuddin yang mempunyai lebih 2.8 juta pengikut akan kekal aktif untuk tatapan peminatnya. Difahamkan, akaun terbabit kini dikendalikan oleh ahli keluarga Allahyarham dan akan berkongsi segala perkembangan terkini empat […]

| Live TV