Trending By: Salma Syahbuddin January 20, 2021 @ 3:09pm

Sebak Lihat ‘Journey’ Dayah Bakar & Suami, Ini Pula Reaksi Baby Fahri Yang Bikin Netizen Geram

Bagi sesiapa sahaja yang mengikuti perkembangan pengacara program Borak Kopitiam ini, pasti ramai yang teruja dan tidak kurang juga yang mengalirkan air mata.

Mana taknya, melihat perjalanan Dayah Bakar, anak dan suami, Kapten Muhammad Hanif Hamidi yang terpaksa berjauhan selama setahun akibat tuntutan kerja betul-betul menguji kesabaran.

Dan setiap momen manis perjalanan Dayah Bakar dan anak untuk berjumpa insan tersayang ini turut dikongsikan menerusi muat naik oleh Dayah sendiri dan kelab peminatnya @dayahlova dilaman instagram mereka.

Bertolak dari Malaysia ke Australia pada 4 Januari 2021 lalu, Dayah Bakar sempat menjalani kuarantin selama 14 hari sebelum dibenarkan berjumpa dengan suami pada Selasa.

“Mata masuk habuk…”

Bagaimanapun, setelah hampir 2 minggu melalui proses kuarantin akhirnya Dayah Bakar atau nama sebenarnya, Nur Hidayah Abu Bakar, 32, kembali disatukan bersama suaminya dan anak lelaki mereka, Achbar Muhammad Fahri.

Dan, rata-rata peminat Dayah memberikan ucapan syukur dan tahniah buat keluarga comel ini sehingga ada diantara mereka yang sebak melihat Dayah, Fahri dan suami akhirnya bersama-sama.

Sumber : Instagram @dayahlova

Reaksi baby Fahri Bikin geram!

Sumber : Instagram @dayahlova

Seperti faham dengan situasi yang berlaku, reaksi baby Fahri sekaligus mencuri perhatian netizen apabila dilihat begitu gembira bertemu ayahnya, Kapten Hanif Hamidi selepas terpisah selama setahun.

Terdahulu, Dayah Bakar berkahwin dengan Hanif pada Jun 2018 dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki pada 17 Ogos 2020.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 28 Aug 2018

6 Absolutely True Signs That Merdeka is Near

You can count in Malaysia Day too at this rate.

Trending Fri, 29 Mar 2019

Takziah! Mayat Pelajar Malaysia Ditemui Di Hyde Park Selamat Dikebumi

Takziah kepada ahli keluarga Muhammad Hafiz Zainal

Trending Tue, 24 Apr 2018

Here’s How You Can Know Everything Important About GE14

Election day is coming up but there’s so many things to know and learn about it. Here’s how you can follow every single detail of GE14.

Trending Tue, 17 Nov 2020
Trending Mon, 27 Nov 2017

YOU SHOULD CHECK OUT EDDIE PUTERA’S INSTAGRAM!

Eddie Putera brings art to a whole new level!

Trending Wed, 24 Feb 2021

[EKSKLUSIF] G Dragon & Jennie BLACKPINK Jalin Hubungan Cinta

Wow! G- Dragon & Jennie BLACKPINK ❤

Trending Wed, 11 Mar 2020

| Live TV