Trending By: Azyan April 19, 2023 @ 3:39pm

Tekak Tidak Selesa? Jom Rawat Batuk Dan Sakit Tekak Dengan WOODS’!

Pulang ke kampung halaman di musim perayaan ini sememangnya adalah sesuatu yang sangat menyeronokkan.

Setelah sekian lama tidak bersua, pasti banyak perancangan aktiviti dan cerita yang ingin dikongsikan bersama yang tersayang.

Namun, cuaca yang tidak menentu atau perjalanan pulang yang terlalu panjang kadangkala mendorong kepada masalah kesihatan seperti batuk dan sakit tekak terutama dalam kalangan kanak-kanak.

Masalah ini selalunya membuatkan mereka yang mengalaminya berasa tidak selesa untuk melakukan apa-apa aktiviti terutamanya apabila mengalami batuk yang berterusan.

Oleh itu, pemilihan ubat batuk yang sesuai digunakan pada semua peringkat umur perlu dititikberatkan bagi melancarkan aktiviti korang di kampung ketika beraya bersama ahli keluarga.

WOODS’ beri kesan berpanjangan

Dipercayai berkesan sejak turun-temurun, WOODS’ membantu melegakan batuk dan sakit tekak sambil memberikan kesan yang berpanjangan.

Hadir dalam dua pilihan iaitu cecair sirap batuk dan lozeng pudina, WOODS’ membantu melegakan batuk, mencairkan dan melancarkan pengeluaran kahak terkumpul di tekak sekali gus memberikan keselesaan kepada korang. 

Sesuai digunakan pada semua peringkat umur, cecair sirap batuk dengan rasa pudina WOODS’ boleh digunakan untuk kanak-kanak dan dewasa serta hadir dalam dua saiz berbeza iaitu 50ml dan 100ml.

Terdapat dua size berbeza dan pelbagai jenis perisa yang korang boleh pilih!

Cecair sirap batuk WOODS’ Herbal yang mampu melegakan batuk dan sakit tekak secara tradisional juga turut hadir dalam dua saiz berbeza iaitu 60ml dan 200ml.

Bagi pilihan lozeng pudina pula, WOODS’ didatangkan dalam pelbagai perisa seperti original, oren, ceri, blackcurrant, lemon madu dan lemon. 

Dengan pengalaman lebih 100 tahun, cecair sirap batuk pekat ini memberikan sensasi hangat yang tahan lama di kerongkong dan diakui secara klinikal mampu melegakan batuk dan sakit tekak yang dialami.

Dapatkan cecair sirap batuk dan lozeng pudina WOODS’ di farmasi berhampiran bagi melancarkan perjalanan balik kampung korang sekarang.

Untuk maklumat lanjut, kunjungi Facebook WOODS’ Malaysia.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 3 Jan 2020
Trending Tue, 2 Mar 2021

Hampir 10 Tahun Berlakon, Saharul Ridzwan Keluarkan Duit RM250,000 Untuk…

Pelakon Saharul Ridzwan mengakui dia tidak boleh meletakkan sandaran hanya kepada bidang lakonan semata-mata. Dengan kehadiran bakat baru yang semakin membanjiri dunia hiburan, Saharul kini berjinak-jinak dalam bidang perniagaan. “Sudah hampir 10 tahun saya berlakon. […]

Featured Thu, 2 Nov 2023

15 Tahun Menghilang, Waheeda Wassini Bakal Buat ‘Comeback’

Penyanyi dengan vokal terbai? Wah, agak-agak dengan siapa Waheeda bakal berkolaborasi tu?🤗

Trending Mon, 25 Jan 2021

Pernah Berlakon Drama Bersiri Popular, Aktres Song Yoo Jung Dilaporkan Meninggal Dunia

Sedihnya..min dulu suka tengok drama korea school 2017 tu😭

Hiburan Thu, 4 Jan 2024
Trending Mon, 27 Aug 2018

「5大厨房实用小物」不用再烦水煮蛋怎么捞

可别以为马来西亚有大创(Daiso),到韩国旅游时就不值得一看,其实里面还是有很多实用小物可以挖宝!

Trending Mon, 5 Mar 2018

Jangan Salah Bebel Anak, Silap-Silap Langsung Tak Dengar Kata!

Ibu bapa kuat membebel kerana anak degil dan tak mendengar kata? Baca kenapa salah membebel boleh menjadikan anak degil dan tak mendengar kata…

Trending Thu, 9 Aug 2018

Too Much Exercise Can Lead to Mental Health Problems

But that doesn’t mean you shouldn’t exercise at all.