Trending By: Padin December 25, 2020 @ 3:32pm

Vokal Mania: Terkejut Dapat Masuk Final, Eranzz Lambert Bakal Buat Kejutan

Rookie Vokal Mania, Eranzz Lambert atau nama sebenarnya, Shah Iran Shahdan, 33, akui terkejut apabila namanya diumumkan sebagai salah seorang finalis program terbabit.

Bakal bertarung dengan tiga lagi rookie iaitu Danial Chuer, Aisha Retno dan Alif Kadim, Eranzz merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada mereka yang memberikan sokongan.

ARTIKEL BERKAITAN: Vokal Mania: Danial Chuer, Aisha Retno, Eranzz Lambert & Alif Kadim Layak Ke Final

“Saya hilang kata-kata. Berjaya ke tahap separuh akhir pun saya sangat bersyukur dan terkejut, apatah lagi bila nama saya diumumkan berjaya tembus ke peringkat akhir, lagilah saya tak sangka.

“Sejujurnya, saya rasa tak percaya. Berbanding peserta lain yang bertarung di semi final, mereka mempunyai ramai pengikut di laman sosial berbanding saya yang masih baru.

“Saya berterima kasih kepada semua penonton yang mengundi dan memilih saya hingga berjaya melayakkan kaki ke peringkat akhir, Alhamdulillah,” katanya.

Dalam pada itu, Eranzz turut mendedahkan dia bakal membuat kejutan di pentas akhir Vokal Mania.

Saya mahu memberikan sesuatu yang seimbang dari segi nyanyian dan persembahan. Saya bersyukur penyampaian saya di peringkat separuh akhir mendapat pujian juri tetapi saya masih belum berpuas hati kerana banyak yang perlu saya perbaiki untuk persembahan akhir nanti.

“Insya-Allah, saya akan enjoy atas pentas dan akan membuat kejutan nanti, kena tengok nanti. Menang atau kalah, saya serahkan kepada rezeki, asalkan saya manfaatkan persembahan terbabit sebagai momen terakhir di Vokal Mania,” katanya lagi.

Selain bertarung sesame rookie, mereka juga akan berentap dengan idol, Aina Abdul, Indah Ruhaila, Tomok dan Lan Solo di pusingan battle.

Pada episod akhir Vokal Mania, seorang idol akan memenangi wang tunai bernilai RM50,000 dan seorang rookie akan memenangi hadiah bernilai RM30,000 termasuk wang tunai, satu rakaman lagu dan sebuah muzik video.

Siapa yang bakal bergelar juara rookie dan juara idol untuk program Vokal Mania? Sama-sama nantikan jawapannya pada Sabtu, 26 Disember 2020, jam 9 malam ini di TV3!

Undi rookie dan idol kegemaran anda di www.xtra.com.my/vokalmania serta laman media sosial TV3 Malaysia untuk info lanjut.

Vokal Mania juga boleh ditonton strim langsung secara HD di YouTube TV3 Malaysia dan tonton.com.my ATAU menerusi LIVE TV di www.xtra.com.my/livetv.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Thu, 26 Mar 2020
Trending Wed, 31 Oct 2018

Nelayan Nampak Pesawat JT 610 Menjunam Ke Laut Sebelum Meletup

Dari jauh saya nampak ia sudah condong sebelum meletup.

Trending Sat, 3 Oct 2020
Featured Tue, 6 Mar 2018

Ibarat Jatuh Ditimpa Tangga, Neelofa Tak Habis-Habis Dikecam Dan Difitnah. Apa Lagi Yang Tak Kena?

Tidak habis-habis dikecam netizen, terbaru, timbul pula khabar angin mengatakan nama bekas pengacara Nona ini digugurkan sebagai Ikon Wanita Negara.

Trending Wed, 5 Aug 2020
Trending Thu, 20 Sep 2018

Ringgit Merosot Tak Jejas Rakyat Malaysia Pergi Melancong

MATTA mengesahkan penurunan nilai ringgit tidak menjejaskan prestasi jualan mereka sebaliknya meraih keuntungan.

Trending Wed, 3 Apr 2019

Netizen tersentuh Park Bo Gum mengalunkan lagu Belaian Jiwa semasa siri jelajah di Malaysia

Sebutan katanya semasa nyanyian seolah-olah penyanyi tempatan.

Trending Wed, 13 Dec 2017

20张「神巧合瞬间」的完美照片

拍一张完美的照片似乎是一项艰巨的任务,对大多数的人来说几乎是不可能的。但是在正确的时间出现在正确的地点,就能拍出完美无缺的的照片。

| Live TV