Filem By: Attiqah Mohd December 8, 2019 @ 6:46pm

Jom Tiru Gaya Ejen, Ejen Ali Back To School Gegar Mydin Mall Seremban 2

Buat korang yang dah menonton filem Ejen Ali, mesti korang teringin nak ada kuasa IRIS macam Ejen Ali kan?

Bersempena dengan cuti sekolah ini, korang berpeluang mengunjungi siri jelajah Ejen Ali  yang kini berada di Mydin Mall Seremban 2, kalau korang nak tahu siri jelajah Ejen Ali ini dipenuhi dengan pelbagai aktiviti menyeronokkan istimewa buat seisi keluarga, yang paling best korang boleh tiru gaya Ejen Ali tau!

Ha, nak tengok apa syarat penyertaan tiru gaya Ejen? Korang boleh tengok kat bawah ni! 

Siri jelajah Ejen Ali yang berlangsung selama 3 hari ini turut dipenuhi dengan pelbagai aktiviti yang merancakkan lagi hujung minggu si kecil korang seperti pertandingan mewarna, kuiz, happy hour bersama Carrie Bacbuster, penampilan khas maskot Ejen Ali dan Ejen Alicia. 

Selain itu, korang turut berpeluang memenangi pelbagai hadiah misteri dan  eksklusif dari Ejen Ali dan Carrie Bacbuster. Apa tunggu lagi? jangan lupa meriahkan Mydin Mall Seremban 2 bermula 6 Disember sehingga 8 Disember ni tau, bermula 11.00 pagi sehingga 8:30 malam.

Jom ramai-ramai kita serbu!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Filem Thu, 1 Feb 2018

MIRA FILZAH IS SNATCHING PEOPLE UP!

Did Mira Filzah learn a brand new magic trick? People are getting caught up over her amazing hosting skills on Nona.

Filem Wed, 17 Apr 2019

‘We Are No Longer 3’- Shaheizy Sam Timang Anak Kedua

Alhamdulillah, tahniah Sam & Tilla!

Filem Tue, 31 Dec 2019

带你品尝吉隆坡最接地气的美食!

这一期的《好吃!》就带大家到马来西亚首都——吉隆坡寻找最接地气的美食!

Filem Wed, 10 Jul 2019

叶俊岑陈慧恬正式回归《好吃!》继续搜罗美食

阔别节目3个月,叶俊岑和陈慧恬正式回归《好吃!》啦!

Filem Mon, 7 May 2018

《复仇者3》导演证实有人没死!真相是……

虽然《复仇者联盟3:无限之战》剧组一直严防剧透,然而导演之一乔罗素日前出席大学讲座,面对学生的拷问之下,终于卸下心防。他亲口证实了粉丝近来的4种猜测……

Filem Thu, 5 Sep 2019

一代接一代承袭的白族传统技艺!

中国白族人民的勤奋知足,让我们在这个时代依然能够看见传统手艺的盛放!只是这门传统技艺这并没有教科书可以学习,千年以来就靠着白族人民的双手一代接一代的承袭下来。

Filem Mon, 2 Mar 2020
Filem Mon, 3 Sep 2018

《冰雪奇缘2》Elsa会交女朋友?

迪士尼动画片《冰雪奇缘》2013年上映时魅力袭卷全球,续集也紧锣密鼓准备中;日前就有传出女主角Elsa在续集中,可能会表现「同性恋或双性恋」的特质……

Filem Wed, 28 Feb 2018

那些年,我们一起追过的本地电视剧

还记得那些年,为了追剧会排除万难赶回家的日子吗?而且一旦错过就无法再看的心酸,说起来还真的是伤脑筋!随着技术发达和网路盛行,网络电视的出现似乎让人看见一道曙光。

Filem Wed, 28 Feb 2018

| Live TV