Filem By: Attiqah Mohd December 8, 2019 @ 6:46pm

Jom Tiru Gaya Ejen, Ejen Ali Back To School Gegar Mydin Mall Seremban 2

Buat korang yang dah menonton filem Ejen Ali, mesti korang teringin nak ada kuasa IRIS macam Ejen Ali kan?

Bersempena dengan cuti sekolah ini, korang berpeluang mengunjungi siri jelajah Ejen Ali  yang kini berada di Mydin Mall Seremban 2, kalau korang nak tahu siri jelajah Ejen Ali ini dipenuhi dengan pelbagai aktiviti menyeronokkan istimewa buat seisi keluarga, yang paling best korang boleh tiru gaya Ejen Ali tau!

Ha, nak tengok apa syarat penyertaan tiru gaya Ejen? Korang boleh tengok kat bawah ni! 

Siri jelajah Ejen Ali yang berlangsung selama 3 hari ini turut dipenuhi dengan pelbagai aktiviti yang merancakkan lagi hujung minggu si kecil korang seperti pertandingan mewarna, kuiz, happy hour bersama Carrie Bacbuster, penampilan khas maskot Ejen Ali dan Ejen Alicia. 

Selain itu, korang turut berpeluang memenangi pelbagai hadiah misteri dan  eksklusif dari Ejen Ali dan Carrie Bacbuster. Apa tunggu lagi? jangan lupa meriahkan Mydin Mall Seremban 2 bermula 6 Disember sehingga 8 Disember ni tau, bermula 11.00 pagi sehingga 8:30 malam.

Jom ramai-ramai kita serbu!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Filem Mon, 1 Jul 2019

《守百年之约》跃居全马中文电视剧收视之冠

电视剧《守百年之约》迎来凄美大结局,坊间再度掀起另一波话题高潮,《守百年之约》更跃居为全马中文电视剧收视冠军!

Filem Tue, 9 Jan 2018

GOASEAN带你用屏幕游走东南亚

喜欢东南亚旅游岛的你,怎么错过GOASEAN旅游频道呢?由大马第一网络电视tonton与GOASEAN携手合作,频道内的旅游节目将发掘东南亚不为人知的一面、感受大自然的魅力、享受其美好乐趣。到底有什么厉害,又有什么值得推荐的节目呢?

Filem Tue, 14 Jan 2020
Filem Thu, 23 Jan 2020

走进新尧湾夜市!大派奖金送欢乐

这期《Durian, Kaya, Teh Tarik》走进砂拉越新尧湾夜市,大派民众奖金,笑弹连连乐开怀!

Filem Sun, 9 Jun 2019

#DramaRaya2019 : Wakaf Dosa Sarat Dengan Pengajaran

Haa, mesti terkejut kan tengok headline ni, jangan lupa saksikan Wakaf Dosa di TV3!

Filem Thu, 14 Nov 2019

新一代娇娃报到!动作元素刺激肾上腺激素

经典之作《霹雳娇娃》重新启动系列!找来「暮光女」姬丝汀史都华、娜欧蜜史考特与新人艾拉巴林斯卡任新一代霹雳娇娃。

Filem Wed, 6 Nov 2019

《Durian Kaya Teh Tarik》强势回归!奖金奖品全面升级

八度空间户外游戏节目《Durian Kaya Teh Tarik》强势回归!主持人谢承伟和陈慧恬为节目大量炮制笑弹,奖金奖品全面升级。

Filem Tue, 11 Feb 2020

你不可错过的素食餐厅!让你吃出健康

新年后不如跟着《好吃!》的脚步来一趟素食之旅,吃得清淡,趁机净化人的身体与心灵!

Filem Thu, 30 Aug 2018

许亮宇高艺拍贺岁剧《开餐吧!》擦出爱火?

八度空间2019年贺岁剧《开餐吧!吃货小妹》即将开拍;久未参与电视剧拍摄的许亮宇和高艺首度合作,两人似乎「擦出爱火」让两位“老戏骨”张咏华和林奕廷直呼“你们可以不用理我们!”

| Live TV