Filem By: Attiqah Mohd December 8, 2019 @ 6:46pm

Jom Tiru Gaya Ejen, Ejen Ali Back To School Gegar Mydin Mall Seremban 2

Buat korang yang dah menonton filem Ejen Ali, mesti korang teringin nak ada kuasa IRIS macam Ejen Ali kan?

Bersempena dengan cuti sekolah ini, korang berpeluang mengunjungi siri jelajah Ejen Ali  yang kini berada di Mydin Mall Seremban 2, kalau korang nak tahu siri jelajah Ejen Ali ini dipenuhi dengan pelbagai aktiviti menyeronokkan istimewa buat seisi keluarga, yang paling best korang boleh tiru gaya Ejen Ali tau!

Ha, nak tengok apa syarat penyertaan tiru gaya Ejen? Korang boleh tengok kat bawah ni! 

Siri jelajah Ejen Ali yang berlangsung selama 3 hari ini turut dipenuhi dengan pelbagai aktiviti yang merancakkan lagi hujung minggu si kecil korang seperti pertandingan mewarna, kuiz, happy hour bersama Carrie Bacbuster, penampilan khas maskot Ejen Ali dan Ejen Alicia. 

Selain itu, korang turut berpeluang memenangi pelbagai hadiah misteri dan  eksklusif dari Ejen Ali dan Carrie Bacbuster. Apa tunggu lagi? jangan lupa meriahkan Mydin Mall Seremban 2 bermula 6 Disember sehingga 8 Disember ni tau, bermula 11.00 pagi sehingga 8:30 malam.

Jom ramai-ramai kita serbu!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Filem Tue, 5 Feb 2019

Theresa May, Make or Break for Brexit?

Is her stance really strong enough

Filem Tue, 13 Mar 2018

Infinite Challenge Officially Ends in April!

The show has been going on for 13 years but is abruptly ending very soon!

Filem Wed, 17 Apr 2019

‘We Are No Longer 3’- Shaheizy Sam Timang Anak Kedua

Alhamdulillah, tahniah Sam & Tilla!

Filem Tue, 1 Oct 2019

《中国好声音》史上最年轻四强诞生!107北京鸟巢争夺总冠军

《中国好声音》史上最年轻四强诞生!四支导师战队分别选出了自己战队的唯一一名冠军学员,10月7日站上北京鸟巢的舞台,争夺总冠军的荣誉。

Filem Wed, 8 Jan 2020

考文也考武!黄玮瑄「用尽生命」为民众赢红包

考文也考武!这期《Durian, Kaya, Teh Tarik》的主持和嘉宾们,可说是要具备文武才能提高胜算。

Filem Wed, 31 Jan 2018

拍摄电影《双魂》亲历灵异事件 卫诗雅高喊怕怕

大马“鬼王导演”李勇昌继《超渡》、《守夜》、《怨灵2》后,为观众带来他第四部灵异惊悚电影《双魂》;日前一众演员卫诗雅、林德信、关宝慧、吴耀汉、吴涴仪和导演李勇昌与媒体会面,大谈拍摄过程;其中卫诗雅在得知片场撞见“好兄弟”后,崩溃高喊怕怕!

Filem Thu, 11 Apr 2019

Here are 7 Game of Thrones-Themed Spotify Playlists for Your Enjoyment

Game of Thrones Season 8 is fast approaching!

Filem Mon, 23 Jul 2018

Watch the Behind-the-Scenes of Pulang on tonton

You won’t believe how much of it was done with green screen!

Filem Sun, 25 Aug 2019

《SANGKAR》8月29日于各大戏院拉开帷幕!

马来西亚首部综合格斗武术(MMA)为题材的电影《SANGKAR》将于8月29日,各大戏院拉开帷幕!

| Live TV