Filem By: Attiqah Mohd December 8, 2019 @ 6:46pm

Jom Tiru Gaya Ejen, Ejen Ali Back To School Gegar Mydin Mall Seremban 2

Buat korang yang dah menonton filem Ejen Ali, mesti korang teringin nak ada kuasa IRIS macam Ejen Ali kan?

Bersempena dengan cuti sekolah ini, korang berpeluang mengunjungi siri jelajah Ejen Ali  yang kini berada di Mydin Mall Seremban 2, kalau korang nak tahu siri jelajah Ejen Ali ini dipenuhi dengan pelbagai aktiviti menyeronokkan istimewa buat seisi keluarga, yang paling best korang boleh tiru gaya Ejen Ali tau!

Ha, nak tengok apa syarat penyertaan tiru gaya Ejen? Korang boleh tengok kat bawah ni! 

Siri jelajah Ejen Ali yang berlangsung selama 3 hari ini turut dipenuhi dengan pelbagai aktiviti yang merancakkan lagi hujung minggu si kecil korang seperti pertandingan mewarna, kuiz, happy hour bersama Carrie Bacbuster, penampilan khas maskot Ejen Ali dan Ejen Alicia. 

Selain itu, korang turut berpeluang memenangi pelbagai hadiah misteri dan  eksklusif dari Ejen Ali dan Carrie Bacbuster. Apa tunggu lagi? jangan lupa meriahkan Mydin Mall Seremban 2 bermula 6 Disember sehingga 8 Disember ni tau, bermula 11.00 pagi sehingga 8:30 malam.

Jom ramai-ramai kita serbu!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Filem Tue, 23 Jan 2018

IS F.R.I.E.N.D.S REALLY MAKING A REBOOT? FANS ARE SUPER EXCITED

It has been almost 14 years since the final episode of Friends was aired on TV, yet fans of the sitcom still want more.

Filem Mon, 3 Sep 2018

《冰雪奇缘2》Elsa会交女朋友?

迪士尼动画片《冰雪奇缘》2013年上映时魅力袭卷全球,续集也紧锣密鼓准备中;日前就有传出女主角Elsa在续集中,可能会表现「同性恋或双性恋」的特质……

Filem Fri, 23 Nov 2018

《POKÉMON名侦探皮卡丘》实体道具曝光!

神奇宝贝真人版电影《POKÉMON名侦探皮卡丘》将于2019上映,预告一释出掳获不少神奇宝贝迷的心;不过,真人版神奇宝贝的模样是怎么诞生的呢?

Filem Tue, 30 Jan 2018

SHINEE’S LUCIFER PLAYS IN AMERICAN TV SERIES CALLED LUCIFER

The brand new American TV series featured SHINee’s very own song, Lucifer!

Filem Tue, 25 Jun 2019

《学霸》开播有史以来最难缠的组合!两所学校实力相当

《学霸》开播有史以来最难缠的组合!霹雳金宝培元华小和雪兰莪蕉赖十一哩华小实力相当,到底哪一组才是8强人马呢?

Filem Mon, 11 Mar 2019

Learn About The Stone Age Era Through a Fun and Entertaining Show

History is actually pretty fun when presented in an entertaining manner.

Filem Sun, 12 Jan 2020

许亮宇「不客气」亲梁祖仪亲到脸黑青!

许亮宇拍贺岁电视电影《做个好心人》豪不客气亲梁祖仪,让梁祖仪现场爆料「亲到脸黑青!」

Filem Tue, 14 Aug 2018

《巨齿鲨2》确定鲨鱼尺寸!导演强托特陶:不想拍烂续集

电影《巨齿鲨》(The Meg)票房超出原先预期2倍,让原本唱衰的外媒跌破眼镜;导演强托特陶坦言,目前对续集还没有具体想法,但有件事是确定的「鲨鱼不会变更大!」

Filem Thu, 7 Nov 2019

一起来揭发诈骗伎俩!第二季《小心有诈》提升您的防骗能力

什么是钱驴?钱驴是受害一方?还是罪有应得?

Filem Fri, 24 May 2019

Disney Umum Tayangan Star Wars Pada 2022

Yeay, tak sabar nak tengok!

| Live TV