Featured By: Nurul Hana July 11, 2023 @ 3:35pm

Aksi Adik Bergelek Dalam Program TV Tular & Mendapat Kritikan, Aufahanie Beri Penjelasan

Baru-baru ini, tular sebuah video memaparkan seprang gadis bertudung bergelek sakan di depan khalayak ramai di sebuah rancangan nyanyian televisyen.

ARTIKEL BERKAITAN: Menari Gelek Depan Orang Ramai… Aksi Wanita Ini Dikecam, Netizen Dakwa Tiada Rasa Malu

Terbaharu, menerusi perkongsian OhBulan! di TikTok, penyanyi Aufahanie telah mengesahkan bahawa gadis tersebut merupakan adiknya sendiri.

“Betul, dia adik saya. Adik saya seorang penari dan pelajar dari sebuah sekolah seni di Kuala Lumpur. Dia pun tak penari untuk Big Stage juga.

“Adik saya memang suka menari. Kalau kat rumah, dia memang suka menari. Dia macam hyper, tak boleh dengar lagu, dia akan rasa nak menari sebab itu jiwa dia,” kata Aufa.

Aufa juga menjelaskan dia tidak boleh memarahi adiknya kerana usianya yang masih muda dan minatnya yang mendalam kepada tarian.

“Aufa tak boleh nak marah dia sebab dia sangat muda, baru 17 tahun dan itu merupakan jiwa dia. Adik saya tak sangka ia akan viral sebab masatu semua orang menari tapi semua pula fokus dekat dia sebab movement cantik kan. Tapi apa-apa pun kami terima dan perlu tahu dekat mana kita patut menari,” jelasnya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 22 Jul 2019

E!News Musim Kedua Tampil Wajah Baharu?

Jadi jangan lupa untuk saksikan E!News Musim kedua nanti!

Hiburan Mon, 16 Oct 2023

Famili Duo: Sarat Hamil 5 Bulan! Tom Masih Mampu ‘Tarik’ Nada Tinggi, Bersedia Terima Kritikan – “Saya Akan Buat Sedaya Mampu”

All the best Tom dan Fuad! Jangan joget sangat, nanti baby pun ikut joget sekali 🤣😆

FESYEN Wed, 8 May 2019

Jom Shopping Raya! Adira Suhaimi Tampil Dengan Koleksi Tudung Adira X Hermanas

Koleksi ini boleh didapati dengan harga RM69 sehelai. Murahnya!

Trending Mon, 24 Aug 2020

Lebih Banyak Taman Rekreasi Akan Ditutup

Tolonglah jangan degil gaissss!

Featured Wed, 25 Sep 2019

Pakai kosrset memudaratkan kesihatan? Ini jawapan Kevin Zahri!

Pakai korset beriya, makan tak dijaga macam nak kurus tu sis?

Hiburan Tue, 26 Dec 2023
Events Fri, 1 Nov 2019

Syamel Nervous Jumpa Ernie Zakri?

Aik…kenapa tu Syamel?

Hiburan Sat, 23 Feb 2019

Makin Sihat Di Rumah, Henti Sebar Berita Kematian AR Badul

Ish, terkejut warganet tau. Hal kematian jangan dibuat main wak!