Hiburan By: Salma Syahbuddin April 11, 2018 @ 10:10am

Apa Pula Sajat Buat Kali Ni?

Untuk episod kali ini, Sajat akan membawa semua peminat untuk pergi photoshoot bersama-sama beliau. Wah! mesti banyak baju-baju Sajat kan? 

Kalau dilihat menerusi episod kali ini, Sajat bukan sahaja menjalani photoshoot biasa-biasa ye? Bagi Sajat, photoshoot kali ini agak berlainan kerana beliau perlu melakukan pelbagai jenis gaya photoshoot yang berlainan.

 

Tiru gaya Girl Generation?

Wow! kalau nak tahu, dalam episod kali ini juga, Sajat turut meniru gaya-gaya photoshoot Penyanyi kumpulan wanita paling popular di Korea iaitu Girl Generation tau! 

Selain itu, Sajat turut memberikan beberapa tips semasa melakukan penggambaran photoshoot beliau. Kalau peminat dan penonton nak tahu, kenalah menonton Nur Sajat Rated Xtra hanya di tonton!

 

 

 

Please enable Javascript to watch this video

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 4 Apr 2018

“Saya Doa Mati Dalam Keadaan Beriman” – Dato Aliff Syukri Luah Rasa Syukur

Dikatakan berlagak dan menunjuk-nunjuk, bagaimanapun Dato Aliff berkata, itu adalah hak mereka kerana niat sebenar beliau bukanlah untuk bermegah-megah sebaliknya berkongsi kejayaan selepas mengejar impian hasil pengalaman beliau hidup susah sebelum ini

Hiburan Tue, 21 Jun 2022
Hiburan Wed, 2 Jan 2019

HaHa and Byul are Expecting Their 3rd Child!

Congratulations to the couple!

Featured Mon, 8 Aug 2022
Hiburan Thu, 4 Oct 2018
Hiburan Thu, 10 Mar 2022

Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36!

Perjalanan untuk membina perniagaan bukannya mudah seperti yang disangka. Ia melibatkan perkara yang kita sukai. Dengan itu, kita akan sentiasa bermotivasi dan mahu melakukan yang terbaik dalam urusan bisnes sekali gus memberi impak positif dalam

Featured Thu, 28 Oct 2021

“Jangan Selalu Makan Pedas Nanti Sakit” – Gadis Hidap Kanser Ovari & Cyst Abaikan Nasihat Ibu

Seorang gadis terpanggil untuk menegur selera makan penggemar masakan pedas yang melebihi had yang sepatutnya kerana ia bakal memberikan kesan kepada kesihatan. Seorang pengguna TikTok bernama @mrshya berkongsi kepada orang ramai tentang kesan buruk makan

Hiburan Fri, 27 Jul 2018

Syarat Wajib Kalau Mahu Memperisterikan Rita Rudaini…

Ibu kepada dua orang cahaya mata, Rita Rudaini akui masih belum bersedia untuk menempuh semula alam rumah tangga. Mana tahu kan satu hari nanti Rita berjumpa dengan lelaki yang dapat bertanggungjawab ke atas anak-anaknya?

Hiburan Sun, 28 Oct 2018

Pelakon Boys Over Flowers Ini Terluka Tidak Dibenarkan Jumpa Anak

Tak sangka pelakon handsome ni pun dah ada anak sekarang. Eh!

| Live TV