Hiburan By: SGMS Faida March 22, 2018 @ 3:50am

Biar Allah Yang Membalasnya – Izreen Azminda

Pelakon Izreen Azminda terkilan apabila ada pihak berniat jahat cuba menutup periuk nasinya dengan mewujudkan akaun Instagram (IG) palsu menggunakan namanya.

Baru-baru ini, ada pihak tidak bertanggungjawab mewujudkan akaun palsu menggunakan nama, @therealizreenazminda.

“ Saya kecewa apabila periuk nasi saya cuba diganggu menerusi status yang menyatakan saya bakal meninggalkan kerjaya seni sejak memilih untuk hidup bermadu.

“Ini penganiayaan besar terhadap saya. Ketika saya berdepan kecaman dan hentaman masyarakat, akaun IG palsu ini diwujudkan bagi mengeruhkan lagi keadaan dengan pelbagai kenyataan yang bukan datang dari mulut saya.

“Saya tidak tahu angkara siapa, tetapi biar Allah SWT yang membalasnya. Selama ini, saya hanya memiliki satu akaun Instagram, tetapi sudah dinyah aktif sejak sebulan lalu,” katanya kepada BH Online.

Izreeen menafikan hal ini dan memberitahu dia tidak pernah mengeluarkan kenyataan mahu mengundurkan diri daripada dunia seni seperti yang ditulis dalam akaun palsu itu.

“Mana mungkin saya meninggalkan kerjaya seni kerana ini mata pencarian utama saya. Alhamdulillah, saya masih menerima tawaran berlakon dan ketika ini, saya sibuk dengan penggambaran drama.

“Saya percaya, semua ini cubaan untuk menutup periuk nasi saya, tetapi tidak mengapa. Biarlah kerana Allah ada,” katanya.

Izreen berkata, ketika ini, dia memilih untuk menutup akaun laman sosialnya bagi mengelak daripada berterusan dihimpit kontroversi.

“Saya akan aktifkan semula akaun IG itu pada masa yang saya rasakan sesuai nanti. Buat masa ini, saya selesa memilih untuk menutupnya,” katanya.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 8 Mar 2019

Uqasha Senrose Akui Berat Bertambah Kerana Watak

Berat badan naik, Don’t care!

Hiburan Fri, 16 Aug 2019

「金钻组合」郑少秋与汪明荃携手1214开唱!经典电视剧金曲重现

暌违2年时间,秋官和阿姐宣布将于12月14日,再次携手在云顶举办《温馨50电视剧成名曲演唱会》现场将重现多首电视剧金曲赠予粉丝!

Hiburan Fri, 8 Mar 2019

Bapa Angkat Azharina Kini Tenat Di Hospital

Semoga Papa Hamidi diberi kesembuhan segera.Insya Allah…

Hiburan Mon, 6 Jan 2020
Hiburan Wed, 22 May 2019
Hiburan Fri, 11 Oct 2019
Hiburan Tue, 5 Mar 2019

| Live TV