Hiburan By: Salma Syahbuddin September 5, 2019 @ 3:58pm

Caprice Tawar RM30K?

Caprice menerusi Instagram miliknya semalam telah memuat naik satu video yang menunjukkan seekor pelesit terbakar yang dijumpai mengeluarkan rambut di hadapan rumah kediamannya sebaik beliau pulang ke rumah.

 
 
 
View this post on Instagram

Yo lain kali nak hantar barang, hantar yang ade tanduk lah.. you better pray to the devil that i dont find you. ? RM30,000 cash reward for the person who can identify: 1. The bomoh 2. And the person who paid the bomoh. P.S- guys im so sorry for not being like my usual self lately. Caprice jarang ambik port pasal bende spiritual / hantu / sihir semua ni. But lately, so much weird shit have been happening around me and my friends. Caprice baru balik dari tengok movie tibe2 jumpe a dead pelicit macam terbakar with rambut coming out from the body. Im tired bro. I dont know what to believe. I just want answers. And then i also want to slap the person behind this before letting God handle the rest. ?

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on

Bengang dengan kejadian tersebut, pengasas ‘Jihad in Education’ itu telah menawarkan 30 ribu ringgit sebagai cash reward  buat sesiapa yang berjaya mencari ‘dalang’ disebalik kejadian tersebut termasuklah, bomoh dan orang yang mengupah bomoh tersebut.

Kejadian yang dimuat naik oleh Caprice semalam, mendapat pelbagai reaksi dari followers beliau termasuklah rakan artis seperti Ezlynn dan Mat Redho.

 

Ditulis oleh: Dina Azmi

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 4 Jul 2018

Wah! Ini Mungkin Berita Paling Best Untuk Peminat Haqiem Rusli

Haqiem atau nama lengkapnya, Ridzuan Haqiem Rusli turut memohon maaf jika ada yang terasa dengan tulisan atau kata-katanya di media sosial.

Hiburan Tue, 25 Sep 2018

Maya Matahari Dikaitkan Dengan Kekasih Orang?

Salah seorang netizen yang perlu dirahsiakan namanya memberitahu dia disekat dari melihat aktiviti Maya di laman Instagramnya. Namun begitu, kes ini sudah berlaku setahun yang lalu.

Hiburan Mon, 12 Feb 2018

IMPAK JAMPI SANGAT BESAR – AZMEER

Azmeer memberitahu perbezaan markah antara tempat pertama dan kedua tidak begitu jauh namun tidak boleh mendedahkan angka tepat…

Hiburan Wed, 10 Jul 2019

‘Henti Siar Berita Kepulangan Adik Ainul’- Dr Amalina

Netizen kat luar sana, dengar ni apa Dr Amalina nak pesan!

Hiburan Wed, 2 Jan 2019

Comelnya! Gaya Anak-Anak Selebriti Malaysia Ke Sekolah

Belajar rajin-rajin yer anak-anak semua…ops, make sure balik nanti kasut sekolah awak masih putih ok?

Events Tue, 10 Jul 2018

Wow! Tun M Kongsi Rahsia Gaji Selama 29 Tahun

Saya simpan gaji saya. Itulah duit yang saya ada sekarang sebab semuanya dibayar oleh kerajaan.

Hiburan Tue, 16 Jan 2018

LEAD SINGER OF THE CRANBERRIES, DOLORES O’RIORDAN SUDDENLY PASSES AWAY

Yet another fallen angel. May she rest in peace.

Fab Foodies! Fri, 5 Oct 2018

Kopi Ini Sangat ‘Kaww’ Sehingga Boleh Buat Anda Berjaga Selama 18 Jam

Kopi ini dikatakan sangat ‘kaw’ sehingga menyebabkan anda boleh berjaga sehingga 18 jam.Apakah jenis kopi itu dan dimana anda boleh mendapatkannya?

Hiburan Sun, 17 Dec 2017

Elak bercinta sesama artis, Amira pilih lelaki biasa

Amira, seboleh-bolehnya dia mahukan jejaka yang bukan dalam lapangan sama.

Hiburan Thu, 7 Nov 2019

Masih Menjalani Rawatan, Remy Ishak Terus Istiqomah

Doakan Remy kembali pulih seperti biasa.

| Live TV