Hiburan By: Salma Syahbuddin September 5, 2019 @ 3:58pm

Caprice Tawar RM30K?

Caprice menerusi Instagram miliknya semalam telah memuat naik satu video yang menunjukkan seekor pelesit terbakar yang dijumpai mengeluarkan rambut di hadapan rumah kediamannya sebaik beliau pulang ke rumah.

 
 
 
View this post on Instagram

Yo lain kali nak hantar barang, hantar yang ade tanduk lah.. you better pray to the devil that i dont find you. ? RM30,000 cash reward for the person who can identify: 1. The bomoh 2. And the person who paid the bomoh. P.S- guys im so sorry for not being like my usual self lately. Caprice jarang ambik port pasal bende spiritual / hantu / sihir semua ni. But lately, so much weird shit have been happening around me and my friends. Caprice baru balik dari tengok movie tibe2 jumpe a dead pelicit macam terbakar with rambut coming out from the body. Im tired bro. I dont know what to believe. I just want answers. And then i also want to slap the person behind this before letting God handle the rest. ?

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on

Bengang dengan kejadian tersebut, pengasas ‘Jihad in Education’ itu telah menawarkan 30 ribu ringgit sebagai cash reward  buat sesiapa yang berjaya mencari ‘dalang’ disebalik kejadian tersebut termasuklah, bomoh dan orang yang mengupah bomoh tersebut.

Kejadian yang dimuat naik oleh Caprice semalam, mendapat pelbagai reaksi dari followers beliau termasuklah rakan artis seperti Ezlynn dan Mat Redho.

 

Ditulis oleh: Dina Azmi

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 4 Oct 2019

Abby Abadi Kongsi Nama Penuh ‘Baby D’

Umum tahu kisah bayi pramatang pelakon Abby Abadi dan suaminya Faizal Zakaria yang ditempatkan di Unit Rawatan Rapi Neonatal (NICU) selepas terpaksa dilahirkan melalui pembedahan, semasa kandungannya baru berusia 6 bulan. Baca: Abby Abadi Selamat Lahirkan […]

Hiburan Fri, 24 Aug 2018

Bakal Ibu Mertua Puji Nick Jonas Matang

Pasangan ini dilaporkan bakal berkahwin tak lama lagi dalam suasana penuh gemilang dan perkahwinan bakal diadakan bertemakan tradisi India.

Hiburan Tue, 9 Oct 2018

Here’s a New Oppa for Everyone to Fangirl Over; Lui Peng

Okay, he’s not Korean but this Chinese-British hunk will get you going crazy for sure.

Hiburan Sun, 27 Jan 2019

Teguran Tak Diendah, Datuk Red Luah Rasa Kecewa

Kita manusia sudah mencuba segala terdaya tapi apa kam daya hanya Allah sahaja tempat mengadu. Ya Allah, ampuni dosa aku…

Hiburan Tue, 19 Dec 2017

8 REASONS WHY WE WILL ABSOLUTELY MISS JONGHYUN

Kim Jonghyun of SHINee passed away on December 18, 2017 after apparent suicide. We will miss him terribly.

Hiburan Fri, 6 Dec 2019
Hiburan Mon, 7 May 2018

Dipuji Netizen, Betulkah Intan Liana Makin Cantik?

Beliau mengakui mendapat pelbagai jenis tawaran termasuklah tawaran peragaan dan menjadi model untuk beberapa jenis produk kecantikan

Hiburan Wed, 29 Nov 2017

Bukan Mahu Tagih Simpati Apabila Elyana Dedah Sakit

Walaupun ada yang kata Elyana meminta simpati tetapi ada juga yang memberi sokongan dan dorangan untuknya.

Hiburan Thu, 10 Jan 2019

Susut Berat Badan Dan Muka Cengkung, Sufian Suhaimi Sakit Apa Tu?

Good luck for AJL33, Sufian Suhaimi ! Semoga cepat sembuh ye.

| Live TV