Hiburan By: Salma Syahbuddin September 5, 2019 @ 3:58pm

Caprice Tawar RM30K?

Caprice menerusi Instagram miliknya semalam telah memuat naik satu video yang menunjukkan seekor pelesit terbakar yang dijumpai mengeluarkan rambut di hadapan rumah kediamannya sebaik beliau pulang ke rumah.

 
 
 
View this post on Instagram

Yo lain kali nak hantar barang, hantar yang ade tanduk lah.. you better pray to the devil that i dont find you. ? RM30,000 cash reward for the person who can identify: 1. The bomoh 2. And the person who paid the bomoh. P.S- guys im so sorry for not being like my usual self lately. Caprice jarang ambik port pasal bende spiritual / hantu / sihir semua ni. But lately, so much weird shit have been happening around me and my friends. Caprice baru balik dari tengok movie tibe2 jumpe a dead pelicit macam terbakar with rambut coming out from the body. Im tired bro. I dont know what to believe. I just want answers. And then i also want to slap the person behind this before letting God handle the rest. ?

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on

Bengang dengan kejadian tersebut, pengasas ‘Jihad in Education’ itu telah menawarkan 30 ribu ringgit sebagai cash reward  buat sesiapa yang berjaya mencari ‘dalang’ disebalik kejadian tersebut termasuklah, bomoh dan orang yang mengupah bomoh tersebut.

Kejadian yang dimuat naik oleh Caprice semalam, mendapat pelbagai reaksi dari followers beliau termasuklah rakan artis seperti Ezlynn dan Mat Redho.

 

Ditulis oleh: Dina Azmi

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 16 Nov 2022

Dikhabarkan Mengajar Kelas Taranum, Ini Penjelasan Syafinaz Selamat

Wah inisiatif yang bagus untuk timba ilmu baru

Hiburan Sat, 14 Jan 2023

Bakal Akhiri Zaman Bujang, Afifah Nasir Selesa Tidak Dedahkan Kekasih

Pelakon Afifah Nasir tampil membuat pendedahan dirinya bakal mengakhiri zaman bujang tidak lama lagi. Menurut Afifah, setakat ini dia masih belum mempunyai sebarang tarikh yang tetap untuk melangsungkan perkahwinan tersebut kerana kesibukan bekerja. “Itu saya […]

Featured Tue, 9 May 2023
Selebriti Sun, 25 Feb 2024
Featured Sun, 20 Nov 2022
Hiburan Fri, 14 Sep 2018

Popular Sebagai Penyanyi, Afieq Shazwan Tak Minat Berlakon Teater Lagi?

Teater ini ibarat kelas lakonan saya. Yang paling saya rindu adalah waktu bonding session dengan para pelakon terlibat.

Featured Thu, 9 Mar 2023
Hiburan Sun, 14 Oct 2018