Hiburan By: Fatin Nurain November 2, 2023 @ 6:07pm

Che Ta Terkejut Aaisyah Minta Barang ‘Skincare’ Berjenama Sempena Hadiah Birthday

Pelakon Rozita Che Wan atau Che Ta tampil berkongsi reaksinya selepas mendengar permintaan anak perempuannya, Aaisyah Dhia Rana yang meminta barangan ‘skincare’ mewah sempena hadiah ulang tahun kelahirannya.

Perkara itu telah dikongsikan oleh Che Ta menerusi sebuah hantaran di TikTok, semalam.

Dalam perkongsian tersebut, Che Ta telah bertanya kepada Aaisyah produk kecantikan yang ingin dimilikinya sempena hari lahir.

“Aaisyah mummy nak tanya, birthday present yang awak nak. Mummy dengar Aaisyah nak skincare, skincare apa?,” katanya.

Lebih mencuit hati, anak perempuan Che Ta dan Zain Saidin itu secara spontannya terus senaraikan jenama mewah produk kecantikan yang diimpikan ketika sedang bersiap dan bersolek.

“Skincare product, ada banyak. Glow recipe, drunk elephant, the ordinary, Sol de Janeiro, banyak lagi mummy tak beli,” jawabnya.

Terkejut dengan jenama-jenama mewah tersebut, Che Ta mengakui dirinya tidak tahu ke semua nama yang disebutkan itu dan hanya tahu produk, Safi Rania sahaja.

“Ni, aku tak tahu semua benda tu. Aku tak pernah dengar. Yang mummy tahu tau apa dia, Safi Rania je. Binatang apa hang sebut?,” jelasnya.

Terhibur melihat gelagat si kecil itu, perkongsian tersebut telah dihujani dengan pelbagai respons yang menghiburkan dalam kalangan peminatnya di ruangan komen.

@rozitachewan1 Mampoih dahhhhhh! Mummy tk penah dgr nama2 skin care yg dia nakkkkkk tu🤣🤣🤣🤣🤣 nampak sgt mak hang dah tua aaisyah 🤣 . #aaisyahturns9 #cheta #rcw #fyp #makeup #fyp ♬ original sound – ROZITA CHE WAN

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 2 Mar 2024
Trending Tue, 18 Jan 2022

Terlibat Kemalangan Motosikal, Keadaan Azhan Rani Stabil & Masih Dalam Jagaan Pakar

Pelakon Azhan Rani terlibat dalam sebuah kemalangan motosikal yang berlaku tengah hari semalam. Berita itu disampaikan oleh sahabatnya, aktor Beto Kusyairy menerusi kemas kini di laman Twitter. “Amanah dari sahabatku Azhan Rani, dukacita ingin menyampaikan […]

Hiburan Mon, 19 Feb 2018

BILA KRISDAYANTI TANPA ‘MAKE-UP’!

Diva Indonesia yang lebih mesra disapa KD ini dikatakan rajin melakukan rawatan  untuk memelihara tubuh dan wajah agar sentiasa  kelihatan awet muda, berseri dan sudah tentu lawa. Bahkan isteri kepada jutawan Timor Leste, Raul Lemos ini sanggup berbelanja puluhan ribu ringgit sebulan semata-mata untuk merawat wajahnya.

Trending Sun, 8 May 2022

Rakaman ‘Dashcam’ Janna Nick Bantu Jejak Suspek

Rakaman ‘dashcam’ Janna membantu dalam menjejaki suspek yang mahu merompak pembaca berita TV3.

Events Fri, 19 May 2023