Featured By: Aqilah Paharuzi September 14, 2022 @ 4:44pm

Cik B Selar Netizen Tak Puas Hati OOTD Cecah RM656,000 – “Bukan Nak Flex, Ada Masalah Ke?”

Anak kepada usahwan kosmetik terkenal, Datuk Seri Vida (DSV), Cik B tampil menegur segelintir netizen yang mengkritik pemilihan fesyennya dikatakan ‘tasteless’.

Ia susulan sebuah foto barangan peribadi Cik B yang mencecah sehingga RM656,000 memaparkan jenama-jenama mewah tular di serata media sosial sejak minggu lalu.

Tidak berdiam diri, Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamileen menerusi dua ciapan di laman sosial Twitter miliknya menjelaskan dia kadang kala sering memakai baju ‘bundle’.

“Baju tu beli tahun lepas tahun ni baru first time pakai Cik B main rembat je apa dalam almari asalkan selesa. Bukan nak flex atau style sangat pun hehe.

“Kenapa semua panas? Ada masalah ke?

“Baju Cik B sebelum ni semua bundle. Kalau tak pakai baju Dior tu nanti rosak pulak kan terbiar dalam almari je,” tegurnya.

Menerjah ke ruangan komen, rata-rata netizen memberi sokongan kepada Cik B untuk mengendahkan kritikan negatif sesetengah pihak.

Sebelum ini, nama Cik B menjadi perbualan hangat netizen yang didakwa semakin menunjuk selepas berkongsi barangan peribadinya berjenama mewah sehingga dikatakan mampu membeli sebuah rumah.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Kongsi Harga Barang Peribadi Cecah RM656,000… Netizen Dakwa Cik B Makin Menunjuk? – “Sedih, Dulu Ingat Humble”

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 6 Dec 2019

“Kadang-Kadang Susah…Osman Ali Sangat Teliti” – Remy Ishak

Pelakon terkenal Remy Ishak atau nama sebenarnya Mohammad Zalimei Bin Ishak teruja dengan Ombak Rindu The Series, lakonan terbarunya dengan Izara Aishah, yang bleh ditonton dengan percuma di iFlix.  Remy berkata terdapat 4 episod di

Trending Sat, 7 Apr 2018

‘Pergi’ Penuh Gaya, Jutawan Dikebumi Dengan Barang Kemas Mahal!

Bukan hanya barang kemas sahaja yang diletakkan bersama mayat berkenaan tetapi juga sepasang kasut berjenama Timberland turut ada. Dasyat ni!

Featured Fri, 13 Mar 2020
Hiburan Sun, 12 Aug 2018

Sesak Nafas Berterusan, Wan Maimunah Masuk Hospital

Allah SWT hendak uji kita. Agaknya, ada waktu ibu leka, lalai. Beginilah Allah kejutkan. Syukur, dalam waktu ini masih boleh lagi meneruskan kehidupan.

Hiburan Fri, 18 May 2018

Marsha Milan Teruja Sambut Ramadan Kali Ini

Menurut Marsha juga, bulan ramadan adalah bulan yang sangat dinanti-nantikan kerana pada bulan ini sahajalah kita dapat memperbanyakkan ibadah disamping dapat mengeratkan hubungan silaturrahim

Trending Tue, 13 Aug 2019
Hiburan Sat, 13 Oct 2018

WOW! Video Lipsync Depan Cermin Terima Hampir Sembilan Juta Tontonan

Comel! Aksi anak beranak membuat video lipsync dengan menyanyikan lagu Girls Like You di kamar mandi menarik perhatian netizen, baru-baru ini. Menerusi perkongsian si ibu, Trina Wesson di Instagramnya, si anak yang comel dilihat menggerakkan

Trending Tue, 7 Aug 2018

Watch Jho Low’s Sailboat Equanimity Arrive in Port Klang Live

The boat is being seized in conjunction with the 1MDB scandal.

Trending Wed, 18 Mar 2020

| Live TV