Hiburan By: Salma Syahbuddin February 19, 2018 @ 4:39am

“DATIN MUDA KOLOT” – REBECCA NUR ISLAM MAKI EINA AZMAN?

Kecoh beberapa hari ini apabila Datin Rebecca Nur Al Islam yang selama ini senyap daripada dunia seni tanah air kembali dengan isu panas yang semestinya menarik perhatian para netizen. Isu ini timbul apabila beliau telah memuat naik insta story beliau yang dikatakan bengang dengan seorang Datin yang dilabelkannya sebagai Evil!

Dalam pada itu, Rebecca juga turut mendakwa, beliau telah menyekat Datin tersebut daripada laman sosialnya. Menurut beliau, Datin itu dikatakan telah menghasut semua rakan-rakannya untuk membenci dirinya. Dan, meminta suami Datin tersebut untuk tampil dan bersemuka dengannya bagi mengetahui perkara yang sebenarnya. 

Ini antara keratan insta story Datin Rebecca Nur Al Islam yang ditujukan kepada Datin ciplak tersebut ;

                                            

 

                 

Walaupun masih belum pasti siapakah gerangan Datin yang dimaksudkan oleh Rebecca itu, namun ramai yang beranggapan Datin yang dimaksudkannya itu adalah Datin Paduka Eina Azman. 

Walaubagaimana pun, menerusi instagram Eina masih tiada sebarang komen balas yang dibuat oleh pelakon itu melibatkan isu ini. Tetapi ada beberapa status telah dimuat naik oleh Eina menggambarkan tentang perilaku seseorang dilaman instagram beliau.

Adalah sangat serius jika dakwaan yang dibuat ini adalah betul. Namun, masih tidak dapat dipastikan lagi adakah gerangan betina jahat itu adalah Datin Paduka Eina Azman? Apapun, semoga Datin Rebecca Nur Al Islam sentiasa tabah dalam menjalani ujian ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 23 Nov 2018

Tahniah! Ini Senarai Lagu Yang Mara Ke Pentas AJL 33

Tahniah buat kesemua finalis! Tak sabar nak tengok persembahan mereka di pentas AJL 33 tahun depan.

Hiburan Wed, 20 Mar 2019
Featured Thu, 17 Jun 2021

“Fight Scene Mantap” – Filem Terakhir Arwah Ashraf Sinclair Dilabel Bertaraf Antarabangsa

Buat korang yang masih belum tahu, filem lakonan terakhir arwah Ashraf Sinclair iaitu J Retribusi kini ditayangkan di seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei. J Retribusi merupakan kesinambungan Filem J Revolusi yang menggandingkan para pelakon seperti […]

Hiburan Wed, 11 Apr 2018

大S承认怀三胎「怀孕7周」41岁高龄担心吃不消

41岁大S在11日认了真的怀了第三胎,目前才7周,自己也相当担心年龄已经过高,身体吃不消。

Events Mon, 6 Apr 2020
Hiburan Thu, 5 Jul 2018
Hiburan Sat, 9 Nov 2019
Hiburan Mon, 28 Jan 2019

《廉政风云》加入贺岁档!华语影坛影帝影后同镜飙戏

《廉政风云 烟幕》汇集了华语影坛最一流的影帝影后同镜飙戏,誓以最顶强的「烟幕」阵容抵御春节一片弥漫开来的贺岁烟硝!

Hiburan Tue, 13 Aug 2019

Siap Sedia Jadi CEO Stesen TV, Ac Mizal Sedia ‘Ubah Angin’

Saya dan Adam bersyukur dengan kerjasama bersama TV3 dan kami turut berterima kasih kerana diberikan peluang untuk menerbitkan program untuk TV3 selama setahun.

| Live TV