Hiburan By: Salma Syahbuddin February 19, 2018 @ 4:39am

“DATIN MUDA KOLOT” – REBECCA NUR ISLAM MAKI EINA AZMAN?

Kecoh beberapa hari ini apabila Datin Rebecca Nur Al Islam yang selama ini senyap daripada dunia seni tanah air kembali dengan isu panas yang semestinya menarik perhatian para netizen. Isu ini timbul apabila beliau telah memuat naik insta story beliau yang dikatakan bengang dengan seorang Datin yang dilabelkannya sebagai Evil!

Dalam pada itu, Rebecca juga turut mendakwa, beliau telah menyekat Datin tersebut daripada laman sosialnya. Menurut beliau, Datin itu dikatakan telah menghasut semua rakan-rakannya untuk membenci dirinya. Dan, meminta suami Datin tersebut untuk tampil dan bersemuka dengannya bagi mengetahui perkara yang sebenarnya. 

Ini antara keratan insta story Datin Rebecca Nur Al Islam yang ditujukan kepada Datin ciplak tersebut ;

                                            

 

                 

Walaupun masih belum pasti siapakah gerangan Datin yang dimaksudkan oleh Rebecca itu, namun ramai yang beranggapan Datin yang dimaksudkannya itu adalah Datin Paduka Eina Azman. 

Walaubagaimana pun, menerusi instagram Eina masih tiada sebarang komen balas yang dibuat oleh pelakon itu melibatkan isu ini. Tetapi ada beberapa status telah dimuat naik oleh Eina menggambarkan tentang perilaku seseorang dilaman instagram beliau.

Adalah sangat serius jika dakwaan yang dibuat ini adalah betul. Namun, masih tidak dapat dipastikan lagi adakah gerangan betina jahat itu adalah Datin Paduka Eina Azman? Apapun, semoga Datin Rebecca Nur Al Islam sentiasa tabah dalam menjalani ujian ini.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 6 Oct 2018

‘ Moga Anak-Anak Anggota Bomba Yang Terkorban Baru-Baru Ini…’, Jimmy Shanley Teringat Kisah Lama

8 Ogos 1984, bermulalah saya membesar tanpa kasih sayang seorang insan bergelar ayah… moga anak-anak anggota Bomba yang terkorban baru-baru ini di kawasan yang sama di Puchong membesar menjadi anak-anak yang Soleh.

Hiburan Fri, 13 Dec 2019
Hiburan Fri, 12 Jan 2018

“MARUAH DI MANA NAK LETAK KAMJAT” – SHARNAAZ AHMAD KOMEN ISU FARID KAMIL

Diana Danielle mengakui beliau sendiri terkejut dengan penahanan suaminya itu dan enggan mengulas dengan lebih lanjut isu ini

Hiburan Wed, 28 Aug 2019

Isu Putus Cinta…Ini Jawab Mimi Lana

Bagi pelakon Mimi Lana, dia lebih selesa ‘tertutup’ dan tidak mahu terlalu terbuka mengenai kisah peribadi.

Hiburan Wed, 20 Nov 2019
Hiburan Sun, 8 Dec 2019
Hiburan Sat, 21 Jul 2018

Wohooo, OAG Kembali ‘Mengganas’

Bajet sendiri, pengurusan sendiri, OAG belajar untuk menguruskan jadual sendiri tanpa bantuan pengurusan mana-mana label. Semoga album mini 02 Orang berhasil, yeay kami tak sabar!

Hiburan Fri, 9 Nov 2018

Dakwaan Disogok RM5 Juta, Polis Bakal Rekod Keterangan Farid Kamil

Pihak Polis menerima satu laporan di Balai Polis Kota Damansara semalam daripada seorang lelaki berusia 43 tahun yang menjadi wakil kepada Presiden Pemantau Malaysia Baharu, Datuk Lokman Noor Adam.

Hiburan Thu, 23 Nov 2017

Nabil Hilang Hormat Pada Chef Wan Selepas Dikritik

Nabil Ahmad mengakui yang beliau sudah hilang hormat terhadap Chef Wan selepas kritikan negatif sebegitu datang dari individu terpengaruh seperti dirinya

Hiburan Tue, 27 Mar 2018

Cabaran Anuar Zain Berdepan BCL Dan Yuka

Bagi penyanyi A-List ini, dia dan dua lagi penyanyi yang popular di negara Indonesia itu perlu memilih lagu mengikut kesesuaian vokal mereka memandangkan ini adalah kali pertama mereka bekerjasama

| Live TV