Hiburan By: SGMS Faida January 16, 2019 @ 3:11pm

Dulu Lain Sekarang Lain, Netizen Terkejut Tengok Gambar Lama Sharifah Husna

Antara ramai-ramai selebriti yang berkongsi gambar cabaran berkongsi gambar 10 tahun lalu, kami boleh katakan wanita ini antara yang melalui proses transformasi yang cukup ketara.

Dia yang kami maksudkan adalah Juara Gadis Panca MyBeauty 2018, Sharifah Husna Syed Feizal. Memang berbeza sungguh perubahan pada wajahnya berbanding 10 tahun lalu.

” Haaaaa ni dia! If 10 years ago someone told me that i was going to be on the cover of @pancaindera.mm I would have thought that person was crazy.

” I guess life is full of surprises right? Sis dulu pengawas tau, jangan main hahahahaha. Dulu time sekolah sis active berjemur dalam panas, sejak dah jadi medical student sis asyik terperap dalam rumah, bertahun tahun tak kena matahari,” tulisnya disertai tanda pagar #10yearchallenge

Rata-rata pengikut Husna mengakui terkesima dengan perubahan wajah pelakon Raisha 2 ini. So guys, korang jangan pandang rendah dengan kawan-kawan di sekolah tau sebab dalam masa sepuluh tahun, segalanya mungkin berubah. Be kind okay? 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 3 Mar 2020

[VIDEO] “You Know I’m Cut, Finished”—Netizen Pelik Kenapa Sajat Dan Pasangannya Berbual Macam Itik Dan Ayam

Bukan sahaja isi perbualan Sajat dan pasangan menjadi bahan perbualan ramai, malah cara “unik” mereka berkomunikasi juga menimbulkan tanda soal bagaimana mereka berbual sebenarnya.

Hiburan Tue, 5 Feb 2019

Hael Husaini Akui Lagu Di Matamu Kuat

Mungkin tahun ini, rezeki berpihak kepada Haram. Tahniah Hael dan Ezra Kong!

Hiburan Sat, 24 Mar 2018

Kilafairy Kini Popular Di Pentas Antarabangsa?

Kilafairy, 26 berkata beliau sama sekali terkejut apabila mendapat tahu bahawa lagunya itu telah menduduki carta pertama iTunes di Papua New Guinea sejak dilancarkan pada 16 Februari lalu

Hiburan Fri, 7 Jul 2023
Featured Wed, 27 Sep 2023

Tampil Dengan Kolaborasi Sulung ‘Akhir Cerita’, Aziz Harun & Dalia Farhana Akui Ada ‘Chemistry’

“Meski berat untuk berpisah, sedang masih ada rasa cinta, namun perpisahan jalan terbaiknya”. Itu antara mesej yang terkandung dalam single duet yang menampilkan kolaborasi sulung antara penyanyi, Dalia Farhana dan Aziz Harun. Istimewanya, lagu bergenre […]