Hiburan By: SGMS Faida January 16, 2019 @ 3:11pm

Dulu Lain Sekarang Lain, Netizen Terkejut Tengok Gambar Lama Sharifah Husna

Antara ramai-ramai selebriti yang berkongsi gambar cabaran berkongsi gambar 10 tahun lalu, kami boleh katakan wanita ini antara yang melalui proses transformasi yang cukup ketara.

Dia yang kami maksudkan adalah Juara Gadis Panca MyBeauty 2018, Sharifah Husna Syed Feizal. Memang berbeza sungguh perubahan pada wajahnya berbanding 10 tahun lalu.

” Haaaaa ni dia! If 10 years ago someone told me that i was going to be on the cover of @pancaindera.mm I would have thought that person was crazy.

” I guess life is full of surprises right? Sis dulu pengawas tau, jangan main hahahahaha. Dulu time sekolah sis active berjemur dalam panas, sejak dah jadi medical student sis asyik terperap dalam rumah, bertahun tahun tak kena matahari,” tulisnya disertai tanda pagar #10yearchallenge

Rata-rata pengikut Husna mengakui terkesima dengan perubahan wajah pelakon Raisha 2 ini. So guys, korang jangan pandang rendah dengan kawan-kawan di sekolah tau sebab dalam masa sepuluh tahun, segalanya mungkin berubah. Be kind okay? 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 20 Sep 2018

Siti Nurhaliza Yakin Kemampuan Hael, Anta Permana Boleh Didengar Bermula Esok!

Tambah Siti, Anta Permana diambil daripada perkataan Melayu klasik yang membawa maksud ‘tidak terkira’ atau infiniti. Kami dah tak sabar nak dengar, mesti best kan!

Hiburan Mon, 30 Apr 2018

Khai Bahar Semakin Demand?

Mengakui dirinya kini dibanjiri dengan pelbagai tawaran yang lumayan, penyanyi lagu Bayang ini menjelaskan bahawa beliau sama sekali tidak pernah mengambil kesempatan terhadap populariti yang diraih semata-mata untuk kepentingan peribadi

Hiburan Mon, 19 Nov 2018

‘Kalau Orang Lain Boleh, Kenapa Tidak Saya?’…Delimawati Akhirnya Buka Mulut

Saya sahut cabaran diri demi peminat untuk lakukan hal yang saya tidak pernah lakukan.

LIFESTYLE Tue, 12 Jun 2018

Raya Macam VIP Di tonton Sehingga 30 Jun

Pengarah tonton, Pelesenan & Pembarangan, Rangkaian Televisyen, Media Prima Berhad, Airin Zainul memaklumkan usaha ini merupakan transformasi baharu yang terbaik tahun ini dari Tonton.

Hiburan Mon, 9 Jul 2018

Glamour Punya Pasal, Cinta Zayn Malik Dan Gigi Hadid Dibuat-Buat?

Baru-baru ini, media antarabangsa melaporkan Zayn meninggalkan kediaman Gigi di New York. Tapi bukan bergaduh tau! Difahamkan pasangan ini sempat bercium sebelum penyanyi lelaki itu keluar dari situ. Semoga baik-baik sajalah ya…

Hiburan Mon, 11 Mar 2019

‘Saya Tak Pernah Rebut Hak Orang’- Syahrini Jawab Dakwaan Netizen

Saya tidak mengambil suami orang dan dia single. Saya mengenalinya untuk beberapa bulan sahaja dan dia membuktikan perjuangan cintanya kepada saya.

Hiburan Mon, 18 Nov 2019
Hiburan Wed, 15 Nov 2017

AYDA KECEWA; NETIZEN KECAM!

Sebagai tanda protes lagu itu tidak sesuai disenaraikan di Pentas AJL32, kali ini giliran Ayda Jebat pula dikecam netizen dan dilabel sebagai tidak bersyukur atas keputusan juri.

Hiburan Fri, 6 Jul 2018

Pakar Sahkan Haqiem Rusli Alami Kemurungan

Buat masa ini, dia perlu bergantung kepada ubat serta beberapa sesi kaunseling bermula minggu depan. Terus kuat ya Haqiem!

Hiburan Wed, 5 Sep 2018

Remy Ishak Akui Penonton Malaysia Suka Filem Santai Bukan ‘Berat’

Remy percaya satu hari nanti filem ‘berat’ bakal diterima di masa hadapan dan penonton melihat cerita tersebut dengan lebih santai.

| Live TV