Hiburan By: SGMS Faida January 16, 2019 @ 3:11pm

Dulu Lain Sekarang Lain, Netizen Terkejut Tengok Gambar Lama Sharifah Husna

Antara ramai-ramai selebriti yang berkongsi gambar cabaran berkongsi gambar 10 tahun lalu, kami boleh katakan wanita ini antara yang melalui proses transformasi yang cukup ketara.

Dia yang kami maksudkan adalah Juara Gadis Panca MyBeauty 2018, Sharifah Husna Syed Feizal. Memang berbeza sungguh perubahan pada wajahnya berbanding 10 tahun lalu.

” Haaaaa ni dia! If 10 years ago someone told me that i was going to be on the cover of @pancaindera.mm I would have thought that person was crazy.

” I guess life is full of surprises right? Sis dulu pengawas tau, jangan main hahahahaha. Dulu time sekolah sis active berjemur dalam panas, sejak dah jadi medical student sis asyik terperap dalam rumah, bertahun tahun tak kena matahari,” tulisnya disertai tanda pagar #10yearchallenge

Rata-rata pengikut Husna mengakui terkesima dengan perubahan wajah pelakon Raisha 2 ini. So guys, korang jangan pandang rendah dengan kawan-kawan di sekolah tau sebab dalam masa sepuluh tahun, segalanya mungkin berubah. Be kind okay? 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sun, 16 Jun 2019

Kagum Sikap Suami, Mawar Rashid Titip Ucapan Romantis!

Alhamdulillah…beruntung sungguh Mawar

Events Tue, 5 Nov 2019

APink, K-Clique and More to Heat Up The Stage of LAZADA 11.11 Super Show This Year!

Countdown to the biggest one day sale with the Lazada 11.11 Super Show!

LIFESTYLE Mon, 6 Aug 2018

Ke Tepi Keke Challenge, Beri Laluan Kepada ‘Momo Challenge’

Cabaran yang mula viral di seluruh dunia ini mendapat perhatian pihak berkuasa seluruh dunia di mana cabaran ini menggalakkan kanak-kanak membunuh diri. Huh, biar betul?

Hiburan Tue, 15 May 2018

Park Yoo Chun and Fiancé Called Off the Wedding?!

It seems like the couple has broken up.

Hiburan Fri, 13 Apr 2018

Faye Lahirkan Anak ‘ADAM50’ Di Kalangan Artis!

Agaknya artis mana yang akan mendahului permohanan pendaftaran secara dalam talian ini  atau memberi laluan sahaja kepada keluarga yang lebih memerlukan?

Hiburan Mon, 22 Jul 2019

Fans Conspiring a ‘JBJ’ Group for ‘Produce X 101’!

Because of not making it into the final line-up, fans are demanding the trainees to…

Hiburan Wed, 11 Jul 2018

陈思颐代言养生美容馆 自嘲变性成功有伴侣

本地网路电台主持人Cindy 陈思颐和新晋男演员Sampson 周力文签约代言养生美容馆;陈思颐自嘲在开始了护理后,让她「变性成功」更有女人味,脱离单身狗的生活。

Events Mon, 15 Jan 2018

KPOP TAKES OVER MALAYSIA IN RECENT K-WAVE 2 MUSIC FESTIVAL

K-Wave 2 Music Festival officially ended on January 13th, for fans who had missed it, fear not as this article will highlight all the information about the epic concert.

Hiburan Wed, 31 Jul 2019

Jalan-Jalan Makan Angin Gabung Tiga Produksi, Pamer Tarikan Di Jepun

Kepada korang yang nak tahu tempat-tempat menarik di negara matahari terbit ni bolehlah tengok JJMA nanti ya!

Hiburan Wed, 4 Apr 2018

Ini Antara Koleksi Baju Raya Sajat?

Nampaknya episod ketiga siri vlog Sajat Rated Xtra kali ini, Sajat kelihatannya begitu sibuk sekali. Al-maklumlah beliau sendiri pun mempunyai pelbagai cabang perniagaan kan?

| Live TV