Hiburan By: SGMS Faida January 16, 2019 @ 3:11pm

Dulu Lain Sekarang Lain, Netizen Terkejut Tengok Gambar Lama Sharifah Husna

Antara ramai-ramai selebriti yang berkongsi gambar cabaran berkongsi gambar 10 tahun lalu, kami boleh katakan wanita ini antara yang melalui proses transformasi yang cukup ketara.

Dia yang kami maksudkan adalah Juara Gadis Panca MyBeauty 2018, Sharifah Husna Syed Feizal. Memang berbeza sungguh perubahan pada wajahnya berbanding 10 tahun lalu.

” Haaaaa ni dia! If 10 years ago someone told me that i was going to be on the cover of @pancaindera.mm I would have thought that person was crazy.

” I guess life is full of surprises right? Sis dulu pengawas tau, jangan main hahahahaha. Dulu time sekolah sis active berjemur dalam panas, sejak dah jadi medical student sis asyik terperap dalam rumah, bertahun tahun tak kena matahari,” tulisnya disertai tanda pagar #10yearchallenge

Rata-rata pengikut Husna mengakui terkesima dengan perubahan wajah pelakon Raisha 2 ini. So guys, korang jangan pandang rendah dengan kawan-kawan di sekolah tau sebab dalam masa sepuluh tahun, segalanya mungkin berubah. Be kind okay? 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Wed, 27 Jul 2022

Nora Danish Tak Senang Duduk Tonton Filem Mat Kilau – “Cuma Tak Puas Hati…”

Uishhh, sampai tak senang duduk Nora tonton Mat Kilau ya? Aik tapi apa pula yang tak puas hati tu?

Featured Mon, 18 Apr 2022
Hiburan Thu, 10 May 2018

Selena Takkan Kembali Semula Dengan Justin Bieber

Betul ke Selena Gomez,dikatakan sudah berpatah arang dan enggan menyambung kembali percintaan dengan Justin Bieber, penyanyi dan pelakon

TECH Tue, 12 Jun 2018

Henti Operasi, Selamat Tinggal Yahoo Messenger…

Bukan sekadar mencari kenalan baru, ada yang berjumpa jodoh di zaman kegemilangan Yahoo Messenger. Syok tau time tu, nostalgia sangat!

Hiburan Wed, 28 Feb 2018

Gara-Gara Akaun Instagram, @boss_ned Warning Netizen?

Nedim memaklumkan bahawa, baby Ney Ney tidak akan ada akaun sendiri melainkan bila Ney Ney sudah besar dan boleh memilih sendiri sama ada mahu menjadi public figure ataupun hidup in a private life

Hiburan Tue, 7 Jan 2020
Hiburan Fri, 29 Mar 2019

Kes Saman Scha Al-Yahya Dan Awal Ashaari Belum Selesai

Tindakan lanjutan ini adalah untuk memberi pengajaran sebenarnya

Events Thu, 12 Jul 2018

Dai Penyambung Legasi Dakwah Membuka Tirainya Untuk Musim Ke 6

Para Dai bagi musim kali ini akan dinilai berdasarkan juri tetap sebanyak 80% yang merangkumi pengisian Al-Quran dan Hadis (30%), gaya dan susunan isi (30%), kreativiti persembahan (20%), dan murabbi sebanyak 20%.

Hiburan Wed, 23 Mar 2022

Gandingan REV Media Group & Dattel Asia Group Perkasa PKS dengan Pengiklanan Berasaskan Data

Penerbit digital terkemuka Malaysia, REV Media Group (RMG) telah bergabung tenaga bersama syarikat data dan analisis pengguna, Dattel Asia Group (DAG) dan menjadi penerbit tempatan pertama di Malaysia yang membangunkan platform layan diri yang memperkasakan

| Live TV