Events By: Salma Syahbuddin April 23, 2018 @ 3:22am

Empat Peserta Mentor Otai Ini Bakal Berentap Di Pentas Final!

Akhirnya! Aj, Azee, Elvira dan Alina antara peserta Mentor Otai yang bakal menghangatkan pentas malam kemuncak Mentor Otai final pada Ahad ini.

Pemilihan mereka adalah berdasarkan kepada persembahan mereka pada konsert minggu ke- 6 semalam yang turut menampilkan peserta membuat persembahan bersama mentor mereka masing-masing.

Namun, persaingan peringkat separuh akhir yang disiarkan secara langsung dari Plaza Alam Sentral 2 semalam, memperlihatkan protege Zarul Husin, Lokman Azimi bagaimanapun tersingkir. 

Konsert Mentor Otai sebelum ini telah membariskan seramai 8 orang protege yang terdiri daripada Azran, Elvira, Ayie, Aj, Alina, Azee, Irwan dan Lokman.

Konsert yang disiarkan pada setiap Ahad ini turut menampilkan Edry Abd Halim dan Mark Adam sebagai juri tetap yang bertanggungjawab menyumbang sebanyak 5o peratus markah keseluruhan. Manakala, juri awam sebanyak 20 peratus dan undian atas talian sebanyak 20 peratus. 

Agaknya siapakah peserta yang layak membawa pulang wang tunai sebanyak RM100k. Jangan lupa untuk saksikan Konsert Mentor Otai Final pada Ahad ini, 29 April 2018, di TV3 atau boleh menyaksikan siaran secara langsung menerusi portal kami di www.tonton.com.my

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Thu, 11 Apr 2019

电影《姐妹》搞绰头「不满电影可退票!」

电影《姐妹》搞绰头!监制阿米尔说“看了电影不满意的可以退票。”

LIFESTYLE Tue, 4 Dec 2018

Nak Panjangkan Bulu Mata Atau Lentikkan, Jom Baca Ni.

Nak tampil lebih muda, lebih segar dan lebih vibrant apa kata cuba tips ini

Hiburan Sat, 13 Oct 2018

Kaya Tapi Tak Bayar Hutang, Ronan Keating Perli Siapa?

Hero filem Titanic, Leonardo DiCaprio dilaporkan berhutang? Uish… macam tak percaya juga kan bila selebriti kelas A pernah pinjam duit orang lain. Perkara ini didedahkan sendiri oleh anggota kumpulan Boyzone, Ronan Keating yang mendakwa Leonardo […]

Hiburan Fri, 8 Nov 2019
Hiburan Thu, 4 Oct 2018

Lepas DJ Radio, Shuk Teringin Nak Jadi Penyanyi

Jika ada peluang saya teringin rakam lagu mengandungi elemen nasihat, teguran atau kisah masyarakat. Macam lagu-lagu yang pernah dihasilkan kumpulan Senario. Best juga kan?

Hiburan Mon, 21 May 2018

Rakan Tak Sangka Hugh Grant Bakal Kahwin

Wow! Beliau akan menjadi pesara tidak lama lagi dan akhirnya berkahwin…

Events Thu, 26 Jul 2018

Saksikan Filem Pulang Yang Pastinya Meruntun Jiwa Anda Hari Ini!

Berjaya membuka minda penonton tentang kehidupan sepanjang tiga era ini, Pulang sedikit sebanyak memberi kesedaran tentang betapa besarnya pengorbanan dan usaha yang dilakukan oleh orang-orang terdahulu khasnya kehidupan sebagai seorang kelasi kapal.

Hiburan Tue, 26 Feb 2019

Bintang Bersama Bintang 2019 tampil dengan wajah baru. Undian di Xtra bermula Mac ini!

Tahun baru, wajah baru! Nampaknya, rancangan Bintang Bersama Bintang kembali menghiburkan penonton TV3 pada tahun ini dengan menampilkan hos baru, peserta baru, juri baru dan pastinya lawak yang lebih menghiburkan penonton.

Hiburan Fri, 2 Mar 2018

J-Hope Releases ‘Daydream’ MV With BTS Member Making a Cameo Appearance

BTS’s J-Hope’s latest mixtape and ‘Daydream’ MV is finally released!

Events Mon, 26 Aug 2019

Rai Empat Dekad Dalam Industri Seni, M. Nasir Hiburkan Peminat 23 November Depan!

Legend is back! Bakal tampilkan kejutan, rugi tau siapa tak datang.

| Live TV