Featured By: Salma Syahbuddin May 15, 2024 @ 4:43pm

Gara-Gara Janda Anak Empat Tawar Diri Jadi Madu, Ini Respons Siti Elizad – “Kalau Nak Cuba Nasib, Tanya Husband Saya Sendiri”

‘Kalau nak cuba nasib, cuba tanya suami saya sendiri,”.

Demikian respons yang ditinggalkan pelakon dan penyampai radio, Siti Elizad Sharifuddin susulan pendedahannya sebelum ini yang mendakwa ada wanita yang tidak dikenali menawarkan diri untuk menjadi isteri kedua kepada suaminya.

Menerusi perkongsian di Instagram Story (IGS), Siti Elizad dilihat memuat naik semula tangkap layar mengenai temu bualnya bersama portal hiburan popular berkenaan pendedahannya itu, sekaligus meminta individu terbabit mencuba nasib dan bertanyakan sendiri kepada suaminya mengenai hajat untuk menjadi isteri kedua.

“Harap empunya diri baca lah. Kalau nak cuba nasib, cuba tanya husband saya sendiri.

“Lagipun boleh lah tolong-tolong lipat kain, cuci toilet, bersihkan dapur, cuci kereta dan moto kami. Lap lantai dan sebagainya. Kami husband and wife nak pergi vroom-vroom. sekian,” kongsinya.

Terdahulu,  Siti Elizad, 40, memaklumkan,  itu bukanlah kali pertama individu terbabit melakukan perkara sedemikian, bahkan ia berlaku banyak kali terutamanya apabila dia memuat naik gambar bersama suami di Instagram.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 10 Apr 2020
Featured Sat, 25 Apr 2020
Featured Wed, 14 Jul 2021

Jemaah Menteri Sebulat Suara Sokong Muhyiddin

Ahli Jemaah Menteri hari ini sebulat suara kekal memberi sokongan penuh kepada kepemimpinan Tan Sri Muhyiddin Yassin sebagai Perdana Menteri. Ahli Jemaah Menteri dalam kenyataan ringkas berkata, keputusan itu dibuat pada mesyuarat Kabinet yang berlangsung […]

Eat Travel Thu, 5 Jul 2018

Buat Ais Krim Goreng Anda Sendiri Dengan Resipi Mudah Ini

Jarang jumpa, kan? Tak perlu beli di kedai pun!

Acara Wed, 27 Jun 2018

‘Pulang’ Rapatkan Semula Hubungan Remy Ishak Dengan Bapa

Pulang sedarkan Remy Ishak tentang pengorbanan seorang bapa yang perlu dihargai.

Hiburan Tue, 12 Mar 2019

Pesanan Ringkas Dari Shahrnaaz Sempena Hari Wanita Sedunia

Sharnaaz memuji kaum wanita sememangnya insan yang sangat hebat tetapi diselitkan nota ringkas