Hiburan By: Salma Syahbuddin January 23, 2019 @ 3:09pm

“I Don’t Compete, I Conquered ” – Status King Coco Buat Netizen Makin Benci

Sebut sahaja nama King Coco pastinya ramai netizen diluar sana sudah mengenali beliau bukan sahaja kerana bahasa pelatnya tetapi, ada yang mengenali beliau sebagai ‘orang ketiga’ diantara kehidupan Puan Nor Zura dan suami.

Baru-baru ini tular dimedia sosial, apabila suami kepada instafamous, King Coco  dikatakan sudah berpisah bersama isteri pertamanya. Malah, jika diteliti status instagram isteri pertama Kapten Azrin ini, Zura ada menulis beliau adalah seorang ‘single mom’.

Dan, bagaikan dapat menghidu akan kecaman netizen terhadap dirinya, King Coco juga dilihat menulis status berbunyi” I don’t compare, I conquered”. Sehingga menimbulkan rasa kurang enak dikalangan netizen.

 

Terkini, Zura turut berkongsi beberapa keping gambar menerusi laman instagram miliknya itu sempena sambutan ulang tahun yang keenam puterinya.

 

Justeru itu, memandangkan isu ini sudah tersebar luas dimedia sosial, rata-rata netizen memberi kata-kata semangat dan ada juga yang menempelak tindakan King Coco.

Apapun, semoga Zura tabah dan kuat dalam mebesarkan anak-anak!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 24 Aug 2018

Sherry Ibrahim Akui Bukan Lagi Duta Produk Kecantikan…

Sherry menafikan wujud sebarang masalah hingga beliau terpaksa berbuat sedemikian

Hiburan Mon, 4 Feb 2019

Tepati Ramalan Ramai, HARAM Dinobatkan Sebagai Juara Lagu 2018

Tahniah kepada semua pemenang. Jumpa lagi di AJL musim depan!

Hiburan Thu, 21 Jun 2018

Kempen Dah Lama Habis, Sila Bayar Duit Mawar

Setiap kali ditanya, dia akan memberikan pelbagai alasan, termasuk mendakwa masih belum menerima bayaran daripada klien. Kasihanilah saya yang bertungkus-lumus bekerja.

Hiburan Fri, 30 Nov 2018

” Anugerah Itu Satu Rezeki, Saya Takkan Tolak” – Ella

Tak sabar rasanya nak tunggu lagu baru dari kakak kita ni kan?

Hiburan Wed, 27 Nov 2019

Perempuan DM Ayda Jebat Ajak ‘Couple’?

Ni tuntutan watak je lah…Ayda masih perempuan sejati.

Events Mon, 21 Oct 2019

Letops! Shakira Bakal Sambut Birthday Di Hadapan 100 Juta Orang

Tak sabar nak tengok persembahan Shakira!

Hiburan Sat, 8 Jun 2019

Hamil Kali Ketiga, Tahniah Azrinaz Mazhar Hakim!

Namun saya akui, untuk berbadan dua pada usia yang bukan lagi remaja, saya akui tidaklah semudah 11 tahun yang lalu.

Hiburan Fri, 18 Jan 2019
TECH Mon, 19 Mar 2018

The Future is Here: 3D-Printed 8-bit Sushi is Completely Edible!

It seems like the future has finally arrived!

Events Sat, 2 Nov 2019

EXO “EXplOration” Fifth World Tour in Kuala Lumpur on December 14

Mark you calendar! This stage is about to take you into an out-of-the-world experience.

| Live TV