Contest By: Salma Syahbuddin October 24, 2018 @ 7:05pm

#JommenangXtra : Menang VIP Tiket Dan Rasai Ketakutan Sempena Halloween Ini Hanya Di Resort World Of Genting!

Rasai pengalaman menyeronokkan dan nantikan hari yang penuh mendebarkan apabila korang bertemu dengan zombie yang bakal menghantui malam-malam korang Oktober ini!

Bagi menghangatkan suasana malam Halloween korang, Resort World Of Genting telah berbesar hati dengan memberikan korang peluang untuk memenangi tiket percuma istimewa tahun ini.

Kepada korang yang inginkan cabaran apa kata, korang ke Outbreak Zombie untuk membuat cabaran Treasure Hunt yang paling istimewa. Kenapa? Kerana, tidak akan ada tempat yang paling menarik untuk korang lawati di Resort World Of Genting kerana, korang sendiri perlu mencari jalan keluar di dalam gudang terbengkalai ini kerana zombie pastinya akan menunggu daging segar dari tubuh manusia.

Namun, sekiranya korang menganggap Outbreak Zombie itu tidak mencapai tahap ketakutan korang, apakata korang melawat sendiri lokasi yang pastinya mengumpul barang-barang pelik di Ripleys Believe It Or Not! Kerana disini, pihak Resort World of Genting telah mengumpul lebih 400 koleksi menakutkan termasuklah gigi tukang gunting yang berusia lebih dari 1800 tahun.

Sumber : Goggle

Malah, korang juga boleh melawat skyAvenue dimana korang boleh meneroka satu kawasan tanah rata dimana korang sendiri boleh melihat sekumpulan dinosaur di Pusat Penyelidikan Jurassic Park. Bukan itu sahaja, korang juga boleh ke Muzium Alive yang pastinya akan membuatkan korang terpegun dengan setiap lukisan tangan yang dihasilkan oleh pelukis yang berasal dari Korea Selatan.

Sumber : Goggle

Bukan itu sahaja, pengembaraan yang pastinya dipenuhi dengan salji juga turut menanti pemenang. Snow World merupakan antara wonderland yang terbesar di Malaysia. 

Sumber : Google

Wow! Semestinya ini adalah pengalaman yang paling menarik apabila pihak Resort World Of Genting turut memberikan pengalaman indah yang pastinya tidak dapat dilupakan oleh pengunjungnya kerana, korang sendiri berpeluang untuk merasai perjalanan yang indah di Awana Skyway untuk menikmati pemandangan 360 darjah dengan diselaputi hutan hujan berusia hampir 130 juta tahun.

Sumber : Google

Jadi apa tunggu lagi, 6 pemenang bertuah bakal menerima hadiah bernilai lebih RM336 daripada Resort Worls Of Genting! 

  • 2 VIP Pass
  • 1 Voucer Makan Daripada JR Curry House 
  • 2 tiket Masuk Ke Snow World, Genting Highlands
  • 2 tiket masuk ke SkyWay Glass Floor Gondola

Menarikkan? So, jangan lepaskan peluang untuk menangi hadiah menarik berikut dengan menjawab soalan mudah yang telah disediakan dengan hanya klik disini.

Kepada semua pemenang korang boleh lah mengambil tiket di Pondok Pengawal Sri Pentas TV3, Bandar Utama, Petaling Jaya pada 5th November hingga 9 November, 2018 pada jam, 10 pagi sehingga 5 petang.

Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi Salma ditalian  01160909253 sebelum mengambil tiket anda.

Sekiranya pemenang di atas tidak mengambil tiket seperti yang dijadualkan, tiket korang akan diberikan kepada pemenang yang akan dipilih secara rawak.

Dan, pemenang yang mahu mengambil tiket haruslah menunjukkan kad pengenalan sebagai bukti penyertaan korang adalah sah. Kepada sesiapa yang mahu mengambil tiket bagi pihak kawan-kawan, keluarga, dan lain-lain, korang mestilah menunjukkan kad pengenalan korang beserta salinan kad pengenalan individu terbabit.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 11 Jul 2019

Anak Lelaki Eizlan Yusof Kemalangan

Difahamkan, Zareef dalam perjalanan ke lokasi penggambaran Mak Cun di Kuala Selangor.

Hiburan Tue, 21 Nov 2017

KENAPA NI ZIZAN?

Baru-baru ini Zizan telah mengalami kecederaan semasa sedang menjalankan penggambaran Filem terbarunya. Apa jadi kat Zizan ni?

Events Wed, 11 Sep 2019

Karisma Jelajah Suria Curi Tumpuan?

Jadi jangan lepaskan peluang untuk rasai sendiri kemeriahan Karisma Jelajah Suria ni nanti!

Selebriti Fri, 17 Apr 2020
Hiburan Wed, 28 Aug 2019

Jasmine Suraya Chin Teruja Dalam ‘Back To You’

Bangsa, Agama dan budaya perlu dihormati dan diangkat oleh kita, Rakyat Malaysia!

Hiburan Sun, 4 Nov 2018
Hiburan Wed, 19 Sep 2018

首要媒体2019年贺岁MV《So Happy》开拍!

距离2019猪年不到5个月的时间,首要媒体已开始筹备贺岁专辑咯!日前八度空间旗下8位艺人难得聚首,进行主题曲《So Happy》MV拍摄。

Hiburan Mon, 27 Jan 2020
Hiburan Fri, 27 Jul 2018

Zahirah MacWilson Tak Tolak Jodoh Sesama Artis

Ditanya kehidupannya sejak bergelar solo, kata Zahirah dia kini lebih happy!

Hiburan Fri, 25 Oct 2019

Was Hailey Bieber Allegedly Throwing Shade At Selena Gomez With “I’ll Kill You” Instagram Story?

Hailey was probably just listening to the wrong song at the wrong time.

| Live TV