Contest By: Salma Syahbuddin October 24, 2018 @ 7:05pm

#JommenangXtra : Menang VIP Tiket Dan Rasai Ketakutan Sempena Halloween Ini Hanya Di Resort World Of Genting!

Rasai pengalaman menyeronokkan dan nantikan hari yang penuh mendebarkan apabila korang bertemu dengan zombie yang bakal menghantui malam-malam korang Oktober ini!

Bagi menghangatkan suasana malam Halloween korang, Resort World Of Genting telah berbesar hati dengan memberikan korang peluang untuk memenangi tiket percuma istimewa tahun ini.

Kepada korang yang inginkan cabaran apa kata, korang ke Outbreak Zombie untuk membuat cabaran Treasure Hunt yang paling istimewa. Kenapa? Kerana, tidak akan ada tempat yang paling menarik untuk korang lawati di Resort World Of Genting kerana, korang sendiri perlu mencari jalan keluar di dalam gudang terbengkalai ini kerana zombie pastinya akan menunggu daging segar dari tubuh manusia.

Namun, sekiranya korang menganggap Outbreak Zombie itu tidak mencapai tahap ketakutan korang, apakata korang melawat sendiri lokasi yang pastinya mengumpul barang-barang pelik di Ripleys Believe It Or Not! Kerana disini, pihak Resort World of Genting telah mengumpul lebih 400 koleksi menakutkan termasuklah gigi tukang gunting yang berusia lebih dari 1800 tahun.

Sumber : Goggle

Malah, korang juga boleh melawat skyAvenue dimana korang boleh meneroka satu kawasan tanah rata dimana korang sendiri boleh melihat sekumpulan dinosaur di Pusat Penyelidikan Jurassic Park. Bukan itu sahaja, korang juga boleh ke Muzium Alive yang pastinya akan membuatkan korang terpegun dengan setiap lukisan tangan yang dihasilkan oleh pelukis yang berasal dari Korea Selatan.

Sumber : Goggle

Bukan itu sahaja, pengembaraan yang pastinya dipenuhi dengan salji juga turut menanti pemenang. Snow World merupakan antara wonderland yang terbesar di Malaysia. 

Sumber : Google

Wow! Semestinya ini adalah pengalaman yang paling menarik apabila pihak Resort World Of Genting turut memberikan pengalaman indah yang pastinya tidak dapat dilupakan oleh pengunjungnya kerana, korang sendiri berpeluang untuk merasai perjalanan yang indah di Awana Skyway untuk menikmati pemandangan 360 darjah dengan diselaputi hutan hujan berusia hampir 130 juta tahun.

Sumber : Google

Jadi apa tunggu lagi, 6 pemenang bertuah bakal menerima hadiah bernilai lebih RM336 daripada Resort Worls Of Genting! 

  • 2 VIP Pass
  • 1 Voucer Makan Daripada JR Curry House 
  • 2 tiket Masuk Ke Snow World, Genting Highlands
  • 2 tiket masuk ke SkyWay Glass Floor Gondola

Menarikkan? So, jangan lepaskan peluang untuk menangi hadiah menarik berikut dengan menjawab soalan mudah yang telah disediakan dengan hanya klik disini.

Kepada semua pemenang korang boleh lah mengambil tiket di Pondok Pengawal Sri Pentas TV3, Bandar Utama, Petaling Jaya pada 5th November hingga 9 November, 2018 pada jam, 10 pagi sehingga 5 petang.

Sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi Salma ditalian  01160909253 sebelum mengambil tiket anda.

Sekiranya pemenang di atas tidak mengambil tiket seperti yang dijadualkan, tiket korang akan diberikan kepada pemenang yang akan dipilih secara rawak.

Dan, pemenang yang mahu mengambil tiket haruslah menunjukkan kad pengenalan sebagai bukti penyertaan korang adalah sah. Kepada sesiapa yang mahu mengambil tiket bagi pihak kawan-kawan, keluarga, dan lain-lain, korang mestilah menunjukkan kad pengenalan korang beserta salinan kad pengenalan individu terbabit.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 29 Nov 2018
Hiburan Tue, 30 Jan 2018

Aktor Glee Ditemui Mati Gantung Diri

Kematian Mark Salling memeranjatkan dimana pelakon ini ditemui mati dengan menggantung diri, awal pagi semalam.

Hiburan Sat, 18 Jan 2020

Elly Mazlein Akhirnya Dedah Wajah ‘Papa Awan Nano’ Di Majlis Berinai

Tak sabar nak tunggu hari pernikahan Kak Lina Pom Pom malam ni!

Hiburan Sun, 29 Dec 2019

Diam-Diam, Isyana Sarasvati Rupanya Sudah Bertunang…

Selamat bertunang Isyana, semoga hubungannya lancar terus!

Events Mon, 12 Feb 2018

HERE’S A LIST OF THE AJL32 WINNERS!

The 32nd Anugerah Juara Lagu ended with an overwhelming response from fans and viewers. Did you catch who the winners are? Here’s a list of all of them.

Hiburan Sat, 4 Jan 2020

「萨克斯风演奏家」肯尼基216再度吹响云顶!

相隔15个月国际「萨克斯风演奏家」肯尼·基将重返大马舞台,于2月16日吹响云顶云星剧场!

Hiburan Thu, 14 Mar 2019

10 Tahun Selesa Dalam Konti, Feeya Lupa Hasrat Jadi Pelakon

Selain bergelar penyampai radio, Feeya juga kini mengusahakan produk kosmetik wanita.

Hiburan Thu, 8 Mar 2018

Nazim Othman Demand?

Pelakon, Nazim Othman tidak membenarkan sesiapa untuk menguruskan rambutnya dan solekannya kerana beliaulebih selesa untuk melakukannya sendiri.

Hiburan Sat, 10 Aug 2019

Alahai…Lepas Warna Kulit, Lutut Haneesya Hanee Pula Dikecam!

Edit kena kecam, tak edit pun kena kecam…

Hiburan Thu, 23 May 2019

Tak Mahu Komen Banyak, Kaka Azraff Mohon Maaf

Sempena bulan baik ni, Kaka Azraff ingin memohon maaf jika ada kesalahan yang pernah ‘mengusik’ mana-mana pihak…

| Live TV