Hiburan By: SGMS Enal June 24, 2018 @ 10:32am

Kahwin Bukan Kerana Harta Tetapi Cinta

Produser terkenal A.Aida selamat diijabkabulkan dengan pasangannya yang 18 tahun lebih muda daripadanya iaitu pelakon baru Ariff Aziz. Ada yang menganggap Ariff hanya mahu mengejar harta dan kemewahan yang dimiliki oleh isterinya.

Bagaimanapun, Ariff menegaskan perkahwinannya itu adalah kerana rasa cinta dan bukan berlandaskan harta semata-mata. Menurut Ariff, dia juga mempunyai perniagaan sendiri dan turut mempunyai aset hasil titik peluhnya.

“Saya berkelulusan dalam bidang multimedia. Selain berlakon saya juga memiliki perniagaan sendiri. Bukan itu sahaja, saya turut mempunyai kereta dan rumah yang dibeli hasil usaha sendiri.

“Jadi isu berkahwin kerana harta, pangkat ataupun darjat adalah tohmahan tidak berasas segelintir pihak yang tidak mengenali saya dengan lebih dekat,” katanya kepada Utusan Online.

Menurut Ariff lagi, dia tidak menjangka hubungan yang bermula antara pekerja dan majikan itu memutikkan rasa cinta. Ariff juga mengakui sifat manja A.Aida membuatkan dia tertarik menjadikanny sebagai suri hidupnya.

“Secara jujurnya, sepanjang tiga tahun mengenalinya, isteri saya ini cantik luar dan dalam. Sifat itulah yang membuatkan saya terpikat kepadanya,” katanya lagi.

Sebelum ini A. Aida pernah berkahwin dengan penyanyi Ameng serta seorang pegawai kanan polis. Melalui kedua-dua perkahwinan tersebut, A. Aida dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Wan Az Aleesa, 22, Wan Azevanatassha, 17 dan Muhammad Rahul, 10.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 10 Aug 2019

Iqram Dinzly Buat Hal Lagi?

Apa pula kali ini?

Hiburan Tue, 26 Feb 2019

Isteri Hamil Anak Ketiga, Alif Satar Impi Anak Lelaki

Yang penting isteri dan anak yang bakal lahir itu sempurna dan sihat. Doakan agar segalanya dipermudahkan,

Hiburan Mon, 18 Mar 2019
Hiburan Mon, 1 Jul 2019

Kenapa Cemburu Dengan Sherry?

Bawak banyak bersabar

Hiburan Sat, 28 Jul 2018

Nick Jonas and Priyanka Chopra aren’t Taking Anything From Haters

The couple is not letting anyone get in the way of their happiness.

Hiburan Tue, 16 Jul 2019

‘PDRM, Jawab Soalan Saya’ – Eizlan Yusof Naik Angin?

Sebelum mengeluarkan kenyataan atau fakta, mereka mestilah membuat siasatan menyeluruh.

Hiburan Mon, 22 Apr 2019

黄若熙、Alycia当一日义工!福利收容所获「企业男神」倪益江资助5万马币

Ribbon黄若曦、Alycia受邀当一日义工!福利收容所获「企业男神」倪益江资助5万马币。

Hiburan Mon, 30 Apr 2018

#AltimetAir Jelajah Terakhir Altimet?

Siapa yang tidak kenal dengan penyanyi yang semakin dikenali menerusi lagu Air ini. Altimet mengakui menyimpan hasrat dan impian untuk menghiburkan peminatnya sebelum beliau bersara pada 27 November ini diusia beliau 40 tahun

Hiburan Fri, 29 Jun 2018

Al- Fatihah…Pak Pandir Meninggal Dunia

Disebabkan masalah kesihatan, Allahyarham tidak sempat mempromosi album terbaru yang sudah siap mengandungi enam buah lagu puisi.

Events Mon, 13 Nov 2017

SIAPAKAH 12 FINALIS YANG BAKAL  MEMONOPOLI PENTAS AJL32? NANTIKAN!

Setelah tiga minggu berturut – turut disiarkan secara langsung dari Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Keputusan final itu telah diumumkan oleh Pengacara Muzik-Muzik iaitu Sherry Al-Hadad dan Hefny Sahad.

| Live TV