Hiburan By: Salma Syahbuddin August 21, 2018 @ 3:38pm

Kenapa DS Aliff Syukri Sound Netizen Ni?

Apa pula kali ni?

Selepas isteri beliau, Datin Shahida mengamuk di akaun instagram miliknya beberapa hari yang lepas kali ini, giliran DS Aliff Syukri pula bising. Mana taknya, ciri Ask Me Question yang terdapat di laman instagram menjadi platform terbaharu netizen ataupun followers seseorang artis tersebut bertanyakan apa sahaja persoalan yang mereka nak tahu. Betul tak? 

 

Hai lah netizen, agaknya korang takde benda lain ke yang nak tanya, sesuatu yang boleh diambil iktibar atau tanyalah macam mana DS Aliff Syukri boleh berjaya. Ye tak?
 
Apapun, nasib baiklah DS Aliff Syukri tidak mudah melatah dengan soalan yang diberikan netizen. Dan, semoga lepasni netizen semua lebih dalam bertanyakan soalan kepada artis mahupun selebriti kegemaran korang okay!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 5 Apr 2018

Risteena Enggan Ditaja Lelaki Berduit!

Risteena merupakan salah seorang daripada pemegang saham bersama seorang rakan yang namanya mahu  dirahsiakan.

Hiburan Sun, 18 Mar 2018

Super Junior’s Kyuhyun Slaps TVXQ’s Changmin While He Was Asleep!

Best friends tend to do silly things together.

Hiburan Wed, 30 Oct 2019

Joe Flizzow To Tie The Knot Next Year?

Who could be the lucky girl?

Hiburan Wed, 27 Feb 2019

Terbang Ke Jepun, Syahrini Nikah Hari Ini?

Biarpun tiada lagi kenyataan rasmi daripada penyanyi terkenal ini, adiknya Aisyahrani memberitahu kakaknya selesa tidak berkongsi perihal kisah cinta dengan jejaka berusia 34 tahun itu.

Hiburan Thu, 3 May 2018

Gambar Bogel Adam Lee Dalam Aplikasi Homoseksual?

Gambar separuh bogel tersebut walaubagimana pun tidak pernah dilihat sendiri olehnya. Walaupun, ada diantara rakan-rakannya pernah bertanya mengenai hal tersebut

Hiburan Wed, 27 Nov 2019
Hiburan Wed, 7 Nov 2018

Hafreez Adam Dah Bersedia Jadi Suami

Semoga urusan Hafreez dan Zara Zya dipermudahkan. Insya Allah…

Hiburan Mon, 30 Jul 2018

Dia Band Tukar Vokalis Lagi?

Ia soal komitmen. Yazid juga memiliki single sendiri. Kumpulan kami perlu mengorak langkah ke hadapan dengan komitmen. Tiada soal perselisihan faham atau sebagainya.

Hiburan Thu, 1 Feb 2018

BTS DROPPED DETAILS ON UPCOMING CONCEPT FOR THEIR NEXT ALBUM

BTS drop the bomb on the concept of their upcoming album! And we absolutely can’t wait to purchase it.

Hiburan Tue, 12 Jun 2018

Teruja Curah Idea Untuk Muzik Muzik Raya

Tambah Noraniza, dia percaya penonton bakal terhibur dan memahami keunikan irama tradisional apabila diangkat program hiburan popular seperti MM33.

| Live TV