Featured By: Aqilah Paharuzi August 1, 2022 @ 8:02pm

Krisis Perkahwinan Anak, Yusof Haslam Terkilan & Kecewa- “Tak Mahu Mereka Bercerai, Mohon Syamsul & Puteri Sarah Perbetul Keadaan”

Konflik rumah tangga yang melanda pengarah tersohor, Syamsul Yusof dan isteri, pelakon jelita Puteri Sarah Liyana semakin mendapat perhatian ramai setelah dipercayai diganggu oleh individu ketiga sejak empat tahun lalu.

Sedar akan kontroversi yang melanda anaknya kini, Datuk Yusof Haslam, 68, memohon agar Syamsul tampil berani bertindak secara matang dengan menjernihkan kembali hubungan mereka sebagai suami isteri.

Pengarah terkemuka itu mengakui amat terkilan dan sedih atas isu membabitkan rumah tangga mereka serta berharap agar perceraian tidak akan terjadi.

Artikel Berkaitan: Puteri Sarah Dedah ‘Modus Operandi’ Ira Kaza – “Sangat Attention Seeker! Masa Mula Kena Dia Akan…”

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Ini Reaksi Padu Puteri Sarah Liyana Bila Ira Kaza Didakwa Masuk Live Instagram… Memang Win!

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Filem Mat Kilau Raih RM90 Juta, Ini Ucapan Puteri Sarah Pada Suami – “Tahniah Mohd Syamsul, Saya Tahu…”

Artikel Berkaitan: Puteri Sarah Didakwa Tolak Perceraian Akibat ‘Kekayaan’ Syamsul, Pengurus Tampil Bersuara – “Dia Tak Heran Pun, Kedudukan Sekarang Hasil.…”

Artikel Berkaitan: “Selepas 5 Tahun Jadi Suri Rumah, Saya Bangkit Kembali…” – Beli Kereta Mewah, Puteri Sarah Bangga Pencapaian Diri

“Secara peribadi, saya rasa tidak adil jika rumah tangga mereka berakhir dengan perpisahan. Itu adalah perkara yang amat menyedihkan dan saya tidak melihat apa-apa kebaikan di situ.

“Saya dan isteri sentiasa mendoakan yang terbaik untuk mereka, anak-anak dan besan kami. Demi anak-anak dan nama baik keluarga, selesaikanlah dengan cara yang terbaik,” luahnya.

Sementara itu, Yusof turut berharap Syamsul tidak melupakan detik permulaannya dalam industri seni atas kejayaan yang telah dicapai oleh Syamsul.

“Saya bangga dengan apa yang dicapai Syamsul ketika ini. Saya hormat dia. Cuma saya harap dia tak lupa asal usul.

“Dalam hal rumah tangga, saya minta dia dan Puteri Sarah perbetulkan keadaan. Saya dan isteri tak mahu melihat mereka bercerai,” katanya.

Puteri Sarah sebelum ini mengambil tindakan berani dengan mengambil tindakan Mahkamah terhadap wanita yang didakwa mengganggu rumah tangganya iaitu Ira Kaza.

Sumber: Utusan Malaysia

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Thu, 7 Jun 2018

5 Manfaat Buah Nangka Untuk Kesihatan Dan Kecantikan Anda

Selain isinya yang manis, buah nangka juga mempunyai khasiat yang berguna untuk anda.

Featured Tue, 4 Oct 2022

Kongsi Momen Awal Penghijrahan, Nora Ariffin Titip Pesanan Buat Individu Yang Sedang Berhijrah

Nora Ariffin titip pesanan buat individu yang sedang berhijrah

Trending Sun, 18 Oct 2020

Jalankan Tanggungjawab Sebagai Ahli Lembaga Pengarah UiTM, Rizalman Ibrahim Mahu Turun Padang

Pereka fesyen terkemuka, Datuk Rizalman Ibrahim, 49, yang kini menggalas tugas sebagai Ahli Lembaga Pengarah Univerisiti Teknologi Mara (UiTM) mahu turun padang untuk peka dengan keadaan semasa yang berlaku di institusi itu. Mahu menggalas tugas […]

FESYEN Mon, 15 Apr 2019

Pencarian Wanita Melayu 2019, 10 Finalis Bakal Berentap Untuk Merebut Takhta

Pentas utama Plaza Shah Alam Sabtu lalu menyaksikan persaingan sengit 30 peserta separuh akhir Pencarian Wanita Melayu 2019 yang bertanding untuk melayakkan diri ke peringkat akhir PWM 2019.

Events Fri, 4 Nov 2022

Berang Bahagian Belakang Kereta Hancur Dihimpit Lori, Penyanyi Baharu Qistina Khaled Cari Bukti CCTV

Bahagian belakang kereta milik penyanyi dan pelakon baharu, Qistina Khaled hancur dihimpit lori ketika diletakkan di sebuah kawasan tempat letak kereta. @rusamusic Kesian @Qistina Khaled 😭 #rusamusic #rusamvm #qistinakhaled #keretakenalanggar ♬ Dramatic Music – RinkevichMusic […]

Trending Mon, 22 Jan 2018

5 Trik Oversized Shirt

Kemeja dengan ukuran besar atau oversized shirt sentiasa menjadi item pilihan penggemar fesyen tidak kira bagi mereka yang memiliki badan besar mahupun bertubuh kecil.