Featured By: Khairil Khusyairi February 27, 2023 @ 4:49pm

Lebih Empat Bulan Nikah, Adam Lee & Sweet Qismina Terbuka Jika Timang Bayi Tahun Ini – “Tak Sabar Nak Panggil Mommy & Daddy”

Pasangan pelakon Adam Lee dan Sweet Qismina tidak menolak jika dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata pada tahun ini setelah lebih empat bulan mendirikan rumah tangga.

Memetik temu bual bersama majalah MBUZZ, Adam dan Sweet berkata mereka tidak sabar untuk bergelar ibu dan bapa sekiranya dikurniakan zuriat kelak.

“Kami terbuka untuk menimang cahaya mata. Jika Allah bagi sekitar tahun ini, Alhamdulillah.

“Jika lambat pun Alhamdulillah. Kami percaya semua yang diatur dari Ilahi itulah yang terbaik buat kami. Jadi buat masa ini kami teruskan belajar dan menikmati alam rumah tangga berdua sehingga ada rezeki punya anak sendiri.

“Tapi sebenarnya dia paling tak sabar nak panggil saya Mommy dan saya panggil dia Daddy. Panggilan ini sudah lama dia cakap, sejak kami bercinta lagi,” jelas pasangan romantis ini.

Biarpun baru sahaja melayari bahtera rumah tangga sebagai seorang suami, Adam mengakui dirinya masih banyak belajar dan menyesuaikan diri di alam rumah tangga.

“Hidup berumah tangga ini sudah berbeza sewaktu bujang dulu. Saya perlu belajar menurunkan ego dan banyak bersabar. Bukan kata sikap isteri saya teruk, tetapi jika dua manusia tidak bijak mengendali situasi untuk hidup bersama, pasti sukar.

“Walaupun saya bergelar suami, saya tidak boleh ‘menekan’ Sweet dengan aturan ‘aku ketua’, saya perlu menghormati dan mendengarkan isteri saya juga. Dan begitulah sebaliknya.

“Kami berdua ibarat Ying dengan Yang. Kekurangan Sweet atau kelebihan saya menjadikan penyatuan kami sempurna,” katanya.

Terdahulu, Adam dan Sweet sah bergelar suami isteri pada 24 oktober 2022 selepas setahun mengikat tali pertunangan.

Sumber: MBUZZ

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Sun, 14 Feb 2021

Shuib & Siti Sarah Hadiahkan 2 Rumah Baru Kepada Mangsa Kebakaran

Pasangan selebriti, Shuib dan Siti Sarah membantu untuk meringankan beban dua keluarga yang tinggal sehelai sepinggang selepas rumah yang didiami di Kampung Alor Bakat, Bachok, Kelantan terbakar semalam. Berada di Kelantan untuk menguruskan pelancaran kedai

Featured Fri, 3 Feb 2023

[VIDEO] Harris Annuar & Asha Merican Bakal Timang Cahaya Mata Pertama – “Mohon Doa Yang Baik-Baik”

Wahh Alhamdulillah 🤩🤩 Tahniah @harrisannuar & isteri, @ashamerican ❤️❤️ Moga dipermudah segalanya ❤️

Trending Mon, 26 Oct 2020

Dibenar Tunai Umrah Bermula 1 November Ini

Berita baik buat jemaah umrah!

Hiburan Mon, 4 Jun 2018

Cukup Sampai Di Sini, Zahirah MacWilson Tak Mahu Lagi Kontroversi

Zahirah juga ingin memohon maaf daripada Zul atas salah dan silap saya ketika mereka masih bersama…

Trending Tue, 11 Feb 2020
Events Fri, 10 Jun 2022
Trending Fri, 5 Jul 2019

Ingat Ponteng Di Denda Melutut Atas Bara Kayu

Si Ibu arag anak supaya melutut diatas kayu api yang sedang dibakar . Aduh kesiannya!

| Live TV