Cahaya Mata By: Halimey Zamal December 8, 2022 @ 5:26pm

Luahan Hati Mawar Rashid Buat Anak, Netizen Sebak Pengorbanan Seorang Ibu

Cahaya mata adalah nafas bagi kedua ibu bapa, begitulah juga untuk pelakon cantik Mawar Rashid yang kini sedang hamil anak ketiga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAWAR RASHID (@mawarashid)

Menerusi perkongsian di Instagram, Mawar terkilan apabila tidak dapat meluangkan masa bersama anak-anaknya kerana perlu fokus di dalam perniagaan.

“It’s not easy nak bahagikan masa especially anak-anak dan business.

“Mommy dan daddy will do our best untuk semua anak-anak. Kerja kuat ni pun untuk kesenangan keluarga kita sayang. Maafkan mommy jika tak dapat berikan masa secukupnya pada anak-anak mommy.

“Ingatlah anak-anakku, betapa mommy lawan hati mommy untuk jadi kuat korbankan masa yang sepatutnya berada di sisi anak-anak, tetapi mommy letak tenaga dan masa itu pada business.

“Mommy sedih tapi mommy kena kuat demi anak-anak dan nak tolong daddy juga. Mommy nak sangat anak-anak membesar at least dengan salah seorang parents dia.

“Tetapi mommy dan daddy kena berusaha cari duit dan tolong yang lain cari duit juga. Insya-Allah, I will do my best to organise my time,” tulisnya.

Warganet juga turut memuji kecantikan Mawar dan ada juga yang berseloroh tidak lama lagi Mawar boleh menubuhkan satu pasukan bola sepak setelah memberitahu dirinya hamil anak ketiga.

“Girl you gonna have a footbal team by the next time I see you,” tulis netizen.

 

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 20 Apr 2022

“Beraya Dengan Dia Masa Susah Tu Paling Saya Ingat” – Shuib Menangis Terkenang Memori Ramadan & Raya Bersama Arwah Siti Sarah

Shuib masih sukar melupakan kenangan bersama arwah isteri kerana sering melakukan aktiviti bersama-sama.

Hiburan Tue, 3 Mar 2020

COVID 19: Pegawai Dan Staff Istana Antara Yang Perlu Jalani Ujian Saringan Kesihatan

Semoga Allah peliharakanlah Raja kita dan diri kita semua daripada wabak penyakit ini

Hiburan Thu, 20 Jun 2019

Bapa Tiri Jutawan Bukan ‘Lesen’ Nak Hidup Mewah

Tidak bermakna saya boleh menggunakan kesempatan atas kekayaan Daddy untuk kepentingan sendiri. 

Contest Fri, 20 Sep 2019

Taylor Swift Just Dropped Some Real S**t On What Actually Happened Between Her And Kanye

Taylor Swift just drops a major bombshells about Kanye West feud

Featured Tue, 5 May 2020
Hiburan Mon, 27 Aug 2018

Bukan Tak Nak ‘Show Off’ Tapi Takut DiKebas Orang

Memang sedang dilamun cinta namun sengaja enggan mendedahkannya kepada umum kerana bimbang dirampas wanita lain.

Hiburan Wed, 25 Apr 2018

Ini Sebab Sajat Marah Haters Secara Live!

Sebelum melakukan persembahan bersama penari-penari pilihan Sajat, beliau sempat lagi beramah mesra bersama peminat dan juga haters beliau secara live. Haa, tengok tu! Siap marah dan block haters tau. Jangan main-main!

Hiburan Sat, 29 Jul 2023

“It’s A Boy!” – Remy Ishak Teruja Kongsi Momen Bersama Anak

Alhamdulillah, mesti comel baby boy Remy & Ezza ❤️

familuv Tue, 3 Dec 2019

Bawa anak-anak mengembara bersama empat buku ini!

Fakta menarik dan cerita mengenai mitos serta haiwan liar menanti pembaca

Hiburan Fri, 22 Nov 2019