Hiburan By: SGMS Enal January 5, 2018 @ 3:41pm

Mana Ada Orang Bela Saya!!

Kebahagiaan anak-anaknya adalah yang paling penting sekarang ini. Bukan mudah untuk menjadi ibu tunggal dan perkara itu dilalui sendiri oleh Rita Rudaini 

“Bukan senang jadi ibu tunggal. Saya kena kerja lebih untuk membahagiakan anak-anak, termasuk mengatur perbelanjaan sekolah mereka. Jauh lagi perjalanan ini. Iyalah, saya bukan ada orang ‘bela’”

“Saya sendirian menanggung dan membela anak. Tapi, alhamdulillah, rezeki anak ada saja. Cukup makan dan pakai untuk kami anak beranak, saya sudah bersyukur,” 

Sementara itu Rita menjelaskan bahawa apa yang lebih bernilai buatnya ketika ini adalah apabila dia dapat melihat anak-anaknya membesar di depan mata

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 13 Apr 2019
Events Wed, 29 May 2019
Hiburan Mon, 23 Jul 2018

Muka Awak Macam Syafiq Kyle, Kembar Ke?

Difahamkan, Zukhairi turut mendapat jemputan ke studio untuk sebuah program bual bicara tetapi terpaksa ditolak atas sebab tertentu.

Hiburan Sat, 13 Apr 2019

‘Serasi Biar Nampak Ori’- Ini Kriteria Dicari Scha Alyahya Dalam ‘Lagu Cinta Kita’

Pasangan dengan markah terendah akan tersingkir, pemenang yang berjaya akan membawa hadiah wang tunai berjumlah RM 50,000.

Hiburan Tue, 23 Jul 2019

Salam Takziah…Ibu Issey Meninggal Dunia

Issey Fazlisham, Asiah Haron meninggal dunia kira-kira jam 3.40 petang tadi akibat serangan jantung.

Featured Tue, 22 Mar 2022

Didakwa Tiada Rasa Empati, Netizen Berang Dr. Sheikh Muszaphar Beri Tips Pujuk Isteri Tambah Anak

Ada segelintir netizen yang terkesan sehingga berkata Dr. Sheikh Muszaphar tidak pernah rasa sakit bersalin.. Apa kes ni?

Events Mon, 4 Jun 2018

Duit Raya! Penjawat Awam Selangor Dapat Satu Bulan Gaji

Beliau turut mengumumkan 10 peratus daripada bantuan khas kewangan itu akan disumbangkan kepada Tabung Harapan Malaysia dan ia hanya dikenakan kepada pegawai gred 44 ke atas.

Hiburan Mon, 14 Jan 2019

| Live TV