Featured By: Salma Syahbuddin April 9, 2022 @ 2:27pm

“Masa Ni Terkejut Bila Tahu Pregnant, Blur Kejap Sebab Period Dah Lewat” – Neelofa Kongsi Momen Manis #littlenunha

Pengacara dan usahawan terkenal, Neelofa teruja berkongsi momen manis ketika mengetahui dirinya sedang hamil cahaya mata sulung, Muhammad Bilal Muhammad Haris yang kini berusia tiga bulan.

Neelofa menerusi hantaran video berdurasi 31 saat yang dimuat naik di laman TikTok miliknya itu, dilihat memegang alat ujian kehamilan yang menunjukkan perkataan ‘hamil 3+’.

 

Neelofa atau nama sebenarnya, Noor Neelofa Mohd Noor, 33, memaklumkan dia terkejut apabila mendapati dirinya sedang berbadan dua kerana tidak merancang tentang kehamilan tersebut.

Malah, ujian dilakukan kerana mendapati tempoh haidnya lewat daripada kebiasaannya.

“Masa ni terkejut bila tahu pregnant, sebab tak plan pun. Lepastu macam blur kejap sebab dah tiga minggu lebih dah. Check sebab period dah lewat. Masih tak percaya, syukur pada Allah,” tulisnya.

Video yang dimuat naik pemilik jenama Naelofar ini sejak Jumaat, telahpun di tonton lebih dari 2 juta tontonan dengan lebih 300,000 tanda suka.

@neelofa Bila pertama kali tengok the word pregnant di test kit #littlenunha #fyp ♬ That’s When I Knew – Alicia Keys

 

Rata-rata warganet berharap agar selepas ini Neelofa berkongsi pula reaksi suami dan keluarga tercinta apabila mengetahui khabar gembira tersebut.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Tue, 26 Nov 2019

“I Pride Myself On Quality” But “Hairs” Were Found in The Conspiracy Palette, Allegedly

So, how does this muti-millionaire beauty vlogger react when allegations of defected products went viral on Twitter?

Hiburan Mon, 4 Nov 2019
Trending Fri, 8 May 2020
Hiburan Wed, 7 Aug 2019

Media Prima Digital and Ziff Davis Announce IGN Southeast Asia Partnership

Media Prima Digital, one of Southeast Asia’s leading digital media groups, announced a new partnership with global digital media company Ziff Davis, a division of J2 Global, to operate IGN Southeast Asia (sea.ign.com) catered to […]

Hiburan Thu, 12 Sep 2019
Automobile Tue, 7 Aug 2018

Nak Bergaya Dengan Kereta Baru? Perkongsian Ini Mungkin Buat Anda Berfikir Semula

Peganglah pada pepatah yang berbunyi ‘Ukur baju di badan sendiri’. Jangan pasang niat nak bergaya saja dengan membeli di luar kemampuan pula ya.

Hiburan Sat, 24 Aug 2019

陈昇 《华人公寓30周年巡回演唱会》改时间不改期!

陈昇《华人公寓30周年巡回演唱会》大马站将于8月31日正式开唱!由于雪兰莪州政府同日举办Maal Hijrah节日仪式,为示尊重,原订7时30分开场的演唱会,提前至同日中午12点开场。

Trending Thu, 30 Apr 2020
Trending Wed, 23 Jun 2021

Polis Tahan Bapa Beri Bayi Lelaki 5 Bulan Minum Arak

Selepas sebuah rakaman video 30 saat yang menunjukkan seorang bayi diberi minuman alkohol tular di media sosial baru-baru ini, pihak polis telah menahan seorang lelaki untuk membantu siasatan. Dipercayai berlaku di sebuah flat di Teluk […]

| Live TV