Featured By: Halimey Zamal December 24, 2022 @ 3:36pm

Menari Di TikTok Dengan Baju Seksi, Nadia Brian Diserang Komen Nakal

Tidak serik dikecam netizen kerana berpakaian seksi, pelakon Nadia Brian sekali lagi mengundang komen nakal di media sosial setelah berjoget menggunakan pakaian yang mencolok mata.

Menerusi perkongsiannya di laman TikTok, Nadia mengenakan busana rona putih galak menari mengikut trend terkini yang tular di TikTok iaitu Calm Down Official Dance Challenge.

Sementara itu, netizen tidak senang duduk melihat perkongsian Nadia dan mula memberikan pelbagai komen.

Hasil tinjauan di ruagan komen, netizen meninggalkan pelbagai komen nakal dan ada juga yang bertindak memberi nasihat kepada Nadia.

“Bini aku tanya kenapa asyik dengar muzik sama je dari tadi.

“Cool down lah puas-puas kat sini, esok dah down underground tak boleh dah nak cool down, lock down, and smackdown,” komen netizen.

 

Semasa artikel ini ditulis, video tersebut telah menerima lebih 523,000 tontonan dan lebih 16,000 tanda suka.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Sun, 22 May 2022
Featured Mon, 27 Jun 2022
Hiburan Tue, 14 Jan 2020

Beauty YouTuber NikkieTutorials Came Out As Transgender

Nikkie, or Nikkie De Jager revealed the truth after she claimed to have been blackmailed.

Hiburan Wed, 1 May 2019

Nourul Depp Selamat Lahir Anak Keempat, Tahniah!

Alhamdulillah…Mesti comel kan baby Isabella Depp, tahniah Nourul & Eric!

TECH Fri, 14 Dec 2018

3 Aplikasi Edit Gambar Paling ‘Best’ Untuk Android

Zaman sekarang zaman maju dan masing2 nak cepat. Lagi mudah. Tapi apa ‘apps’ yang perlu digunakan?

Featured Sun, 15 Mar 2020

Topeng muka DIY tidak kalis virus?

Risiko jangkitan lebih tinggi

Hiburan Fri, 11 Nov 2022

Utamakan Ibu Bapa, Hafiz Mahamad Ingat Pesanan Isteri – “Happy Kan Mereka Dulu”

Usahawan dan pempengaruh terkenal, Hafiz Mahamad yang acap kali tular dengan kerja-kerja amal dan sifat rendah dirinya sekali lagi mencuri perhatian warganet. Hafiz yang membawa kedua orang tuanya bercuti ke Switzerland, mengingati pesanan dari isterinya, Syafiqah

| Live TV