Featured By: Halimey Zamal December 24, 2022 @ 3:36pm

Menari Di TikTok Dengan Baju Seksi, Nadia Brian Diserang Komen Nakal

Tidak serik dikecam netizen kerana berpakaian seksi, pelakon Nadia Brian sekali lagi mengundang komen nakal di media sosial setelah berjoget menggunakan pakaian yang mencolok mata.

Menerusi perkongsiannya di laman TikTok, Nadia mengenakan busana rona putih galak menari mengikut trend terkini yang tular di TikTok iaitu Calm Down Official Dance Challenge.

Sementara itu, netizen tidak senang duduk melihat perkongsian Nadia dan mula memberikan pelbagai komen.

Hasil tinjauan di ruagan komen, netizen meninggalkan pelbagai komen nakal dan ada juga yang bertindak memberi nasihat kepada Nadia.

“Bini aku tanya kenapa asyik dengar muzik sama je dari tadi.

“Cool down lah puas-puas kat sini, esok dah down underground tak boleh dah nak cool down, lock down, and smackdown,” komen netizen.

 

Semasa artikel ini ditulis, video tersebut telah menerima lebih 523,000 tontonan dan lebih 16,000 tanda suka.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 30 Aug 2018

Lepas Buka Pasaraya, Rosyam Nor Keluar Produk Jus Belanda

Adraa bukan produk antikanser. Saya mengeluarkan produk berasaskan durian belanda yang mempunyai antioksida yang tinggi bukan anti kanser. Jangan salah anggap pula ya!

Hiburan Wed, 8 May 2019

Anak Belum Usia Setahun, Adira Mengaku Terkejut Hamil Lagi

Anak belum sampai setahun, Adira mengaku terkejut hamil lagi.

Featured Tue, 31 Mar 2020

Vivy Yusof mohon maaf, anggap komen disalah tafsir

Warganet mahu boikot produk duCK

Trending Wed, 25 Dec 2019

Guna ‘Pendrive’ Cari Pemilik Dompet Berisi RM1200

Alhamdulilah, masih ada lagi insan yang baik hati memulangkan balik barang yang dijumpa.

Hiburan Tue, 15 Jan 2019

抢不到「大吉」玩偶和周边商品?担心什么~用这方法就好啦!

抢不到「大吉」玩偶和精美的周边商品?担心什么~用着方法就好啦!

Featured Tue, 12 Jun 2018

Miliki Aset Jutaan Ringgit, 5 Selebriti Malaysia Ini Paling Kaya!

Ketahui kehebatan 5 selebriti Malaysia ini! Memang kaya!

Featured Tue, 12 Apr 2022

#JusticeForBella: Terdapat Unsur Konflik & Berkepentingan, Sokong Tamatkan Khidmat Syed Azmi

Susulan kes melibatkan penderaan secara kejam ke atas adik Bella, aktivis sosial, Senator Ras Adiba Mohd Radzi dilihat menyokong penuh dan menggesa pihak Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat (KPWKM) agar segera membuat pindaan terhadap […]

Trending Wed, 1 Sep 2021

Tampil Hulur Bantuan, Jenama Susu Hijrah Derma 500 Kotak Rezeki & 50 Set Katil Hospital

Pandemik yang melanda dunia kini telah melumpuhkan semua ekonomi dan sektor kesihatan merupakan antara sektor yang paling terkesan. Keadaan ini memaksa sesetengah syarikat untuk memberhentikan pekerja mereka dan meninggalkan sebahagian besar daripada pekerja kehilangan punca […]

error: Content is protected !!