Featured By: Salma Syahbuddin July 20, 2022 @ 12:56pm

Mizz Nina Sedang Lalui Detik Sukar? – “Hanya Allah Yang Mengetahui Apa Yang Terbaik…”

Sebelum ini, timbul desas desus mengenai pergolakan rumah tangga pasangan selebriti, Noh Salleh dan Mizz Nina.

Bagaimanapun, vokalis kumpulan Hujan itu memaklumkan perkara tersebut hanyalah ‘fake news’ semata-mata dan tidak mahu kisah peribadinya menjadi perhatian.

ARTIKEL BERKAITAN:[VIDEO] Rumah Tangga Didakwa Bergolak, Noh Salleh Buka Mulut – “Apa Yang Boleh Saya Katakan….”

Bagaimanapun, perkongsian Mizz Nina atau nama sebenarnya, Shazrina Azman, 42,  menerusi Instagram miliknya mencetuskan tanda tanya kerana ia seolah-olah memberi bayangan yang beliau kini sedang melalui fasa yang sukar.

“Sesetengah perkara mungkin kelihatan sungguh sukar untuk dilalui dalam hidup. Semua aspek seperti berhijrah, berdepan dengan kesusahan, sedih kerana kehilangan, bergaduh, mencari kerja, bercerai atau apa situasi sekali pun mungkin nampak sukar namun ganjarannya begitu indah”.

“Sama seperti mengambil ubat, tiada siapa yang suka kerana pahit namun perlu diambil kerana baik untuk kita. Dalam pada itu, anda juga mungkin menyayangi dan mencintai sesuatu, namun tidak menyedari impaknya sama ada tidak baik atau negatif. 

“Berkemungkinan akan memberi kesan tidak baik namun anda menyayanginya kerana memberikan ketenangan, keterujaan dan kenyamanan. Namun, mungkin juga menyebabkan anda tidak memperoleh ganjaran atau kebaikan pada masa akan datang.

“Membuat kebaikan mungkin kurang digemari atau disukai kerana sukar untuk dilakukan, berbeza dengan keburukan yang lebih memberi keselesaan dan kenyamanan,” tulisnya.

 

Meskipun, kedua-dua pasangan ini masih mengunci mulut mengenai apa sebenarnya yang terjadi namun, ruangan komen Mizz Nina kini dibanjiri dengan ucapan doa berharap agar beliau terus kuat dan mendoakan yang terbaik untuknya.

Untuk rekod, pasangan selebriti ini mendirikan rumah tangga pada 2 Julai 2011 namun, belum dikurniakan rezeki memiliki cahaya mata.

Bagaimanapun, pasangan ini mengambil seorang anak angkat lelaki bernama Musa yang dianggap satu anugerah terindah daripada Allah SWT pada 3 Mac lalu.

 

ARTIKEL BERKAITAN:“Kalau Aku Tiba-Tiba Mati, Tolong Jaga Nina & Musa, Aku Mohon…” – Noh Salleh Titip Pesan Sempena Ulang Tahun Kelahirannya

ARTIKEL BERKAITAN:Tempoh 11 Tahun Bukan Penghalang Buat Mizz Nina & Noh Hujan Miliki Musa – “Jika Allah Berkehendak, Tiada Apa Yang Dapat Menghalangnya”

ARTIKEL BERKAITAN:Rai Ulang Tahun Perkahwinan Ke -10, Mizz Nina Beri Ucapan Istimewa Buat Noh Hujan

 

Sumber: Instagram, Harian Metro

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 30 Mar 2023
Acara Fri, 24 May 2019

400 vendor dan 60 selebriti di Star Vendors Mega Raya Fest 2019

Peluang beli keperluan Aidilfitri 72 jam tanpa henti

Hiburan Fri, 31 Jan 2020
Hiburan Thu, 28 Apr 2022
Hiburan Sun, 2 Oct 2022
Events Fri, 27 Jan 2023

Hadiah Buat Peminat, Konsert Ulang Tahun Ke 25 Saujana Bakal Berlangsung Di Zepp Kuala Lumpur

Kumpulan nasyid Saujana yang pernah terkenal dengan lagu-lagu ketuhanan atau religi pada penghujung era 90-an bakal melangsungkan konsert sulung sebagai hadiah buat peminat. Konsert ini bertujuan bagi meraikan ulang tahun ke-25 penglibatan Saujana di dalam […]

Trending Tue, 27 Oct 2020
Hiburan Tue, 21 Nov 2017

史上最大牌女星!拍片临时要求清场「我翻牌决定谁进来」

电影《分贝人生》提名第54届金马奖,日前导演陈胜吉和男主角陈泽耀到台湾宣传受访时笑说,与饰演妹妹的陈彦雯拍戏都要花时间哄对方的情绪,对方还曾经突然要求清场,「她要翻牌决定谁可以进来演出!」