Hiburan By: SGMS Faida August 28, 2019 @ 2:25pm

‘Mustahil Tanpa Awak Saya Sebahagia Ini’- Ucapan Abil Buat Suami Sweet Habis!

Sweetnya! Pelakon Nabila Huda bersyukur dikurniakan seorang suami yang amat penyayang dan seorang pendengar setia.

Menerusi laman Instagramnya, pelakon filem M4M4 itu memohon maaf kepada suaminya, Mohd Izwan atas kelewatan memberi ucapan hari jadi.

“Saya mintak maaf sebab lambat wish your birthday cuz my hectic and chaos schedule sampai Saya takde masa Nak celebrate and buat apa-apa on your birthday and I feel so bad.

“Dear Mohd izwan..Like I always told you, you’re the sweetest husband and father that I ever had in my life. You’re my guardian angel. Tak mungkin ada sesiapa dalam dunia ni boleh layan kerenah Saya macam awak.

“Takde siapa boleh layan bila saya grumpy or bila saya membebel, you’re the only person yang dengar tanpa berkata sepatah. You’re my lifetime listener. Awak lah satu-satu nya manusia yang boleh handle degil Saya. I don’t know how you do it but you made it,” tulisnya.

Nabila juga berterima kasih kepada suaminya atas layanan baik dan kepercayaan yang diberikan sepanjang mereka berkahwin.

“Tidak pernah sekali awak sakitkan hati saya. Tidak pernah sekali awak paksa Saya berubah. Awak terima kekurangan saya dan awak terima saya seadanya.

“Awaklah orang paling penyabar yang pernah Saya jumpa. Awak sentiasa senyum walaupun apa pun masalah yang datang. You always believe in me. You always there when I need you. Awak sentiasa sokong kerjaya Saya.

 “Awakla nyawa dan jiwa saya. Mustahil tanpa awak saya akan sebahagia ini. Awaklah senyum dan tawa saya setiap hari. Everyday when I wake up in the morning, saya rasa bersyukur ada nya awak kat sebelah saya. I fell in love with you every min every seconds, everyday!

” Perasaan tu sama macam hari pertama masa saya tengok awak dan saya tau awak lah orang yang akan jadi suami yang akan didik saya dan seorang ayah yang penyayang pada anak saya. You’re more than anything in this world. No one can replace you,” tulisnya.

 
 
 
View this post on Instagram

Hey sayang.. 1st of all Saya mintak maaf sebab lambat wish your birthday cuz my hectic and chaos schedule sampai Saya Takde masa Nak celebrate and buat apa-apa on your birthday and I feel so bad..? Dear Mohd izwan..Like I always told you, you’re the sweetest husband and father that I ever had in my life. You’re my guardian angel..Tak mungkin ada sesiapa dalam dunia ni boleh Layan kerenah Saya macam awak. Takde siapa boleh Layan bila Saya grumpy or bila saya membebel,you’re the only person yang dengar tanpa berkata sepatah.You’re my lifetime listener. Awak lah satu-satu nya manusia Yang boleh handle degil Saya.I don’t know how you do it but you made it..Bila Saya Nak apa, Sedaya upaya awak akan dapat kan walaupun benda tu susah,walaupun awak tengah buat benda lain awak tinggalkan Untuk saya. Tidak pernah skali awak marah atau tinggikan suara dengan Saya. Tidak pernah skali awak sakitkan hati saya. Tidak pernah sekali awak paksa Saya berubah. Awak terima kekurangan Saya Dan awak terima saya seadanya..Awak lah orang paling penyabar yang pernah Saya jumpa. Awak sentiasa senyum Walaupun apa pun masalah Yang datang. You always believe in me. You always there when I need you. Awak sentiasa sokong kerjaya Saya.Awak la nyawa Dan jiwa saya..Mustahil tanpa awak Saya akan sebahagia Ini.Awak lah senyum Dan tawa Saya setiap hari..Everyday when I wake up in the morning,Saya rasa bersyukur ada nya awak kat sebelah Saya. I fell in love with you every min every seconds,Everday! Perasaan tu sama macam hari pertama masa Saya tengok awak Dan Saya tau awak lah orang Yang akan jadi suami Yang akan didik saya dan seorang ayah Yang penyayang Pada Anak Saya.You’re more than anything in this world.No one can replace you..Setiap hari Saya berdoa Pada Allah swt bagi lebih masa Untuk saya bersama dengan awak dan menikmati kebahagian ni sampai akhir nafas Saya..Happy belated birthday my love..❤️

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Sementara itu, anak kepada lagenda rock, Amy Search atau Suhaimi Abdul Rahman ini berdoa agar ikatan perkahwinan mereka kekal sehingga ke Jannah atas izinNya. 

“Setiap hari Saya berdoa pada Allah SWT bagi lebih masa Untuk saya bersama dengan awak dan menikmati kebahagian ni sampai akhir nafas saya…Happy belated birthday my love,” akhirinya. 

Nabila dan Izwan selamat diijabkabulkan di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam pada 25 Disember 2015.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 24 Apr 2018

Mira Filzah Beri Hint Bercinta Dengan Zizan Razak

Mira juga berpendapat bahawa, beliau tidak mahu cerita yang sama mengenai dirinya dan Zizan Razak terus dikaitkan dan dijaja di dada-dada akhbar

Hiburan Fri, 20 Apr 2018

Hanna Delisha Hanya Rakan Sekerja, Syafiq Kyle Masih Solo!

Artis atau orang biasa, bagi saya masing-masing ada kelebihan. Saya tidak mahu bongkak cakap menolak jodoh dalam kalangan artis atau bukan. Sebab kita tidak tahu jodoh dengan siapa. Betul tu Syafiq, sabar dulu ya!

Featured Thu, 2 Dec 2021

Gara-Gara Viral Di TikTok, Lagu Dinda Masdo Curi Perhatian Pendengar Muzik Indonesia

Dinda jangan marah-marah, takut nanti lekas tua ♫♪♫♪♫

Hiburan Wed, 27 Nov 2019

Looking For The Tips To Buy A House? Catch This New TV Series ‘Misi Rumah Impian’ On TV3

Looking for the ultimate 101 guide on buying a house? Watch this!

Hiburan Sun, 3 Jun 2018

自嘲猛吃肉骨茶发胖 A-Lin实际行动回馈歌迷

睽违大马两年的天生歌姬 A-Lin重回大马舞台,拿起歌迷手机自录唱歌影片, 向粉丝讨教国语, 又与幸运歌迷对唱,最后还来个双「安可」让大马粉丝大喊:赚到了!

Hiburan Sun, 5 Jan 2020
Featured Wed, 1 Dec 2021

Gara-Gara Susah Cari Jodoh, Pemuda Tekad Merisik Rakan Sekerja

Bercakap soal jodoh, ia memang tidak dapat diramalkan. Rupa-rupanya tanpa kita sedari, orang yang ada di depan mata kita sebenarnya adalah jodoh kita. Sebab itulah orang tua selalu berkata, jangan gaduh-gaduh sangat, takut lama-lama nanti […]

Hiburan Fri, 2 Feb 2018

PENANG MURAL ARTIST BARRED FROM RETURNING TO MALAYSIA!

The genius behind the bicycle mural in Penang has surprisingly been barred from returning to Malaysia.

| Live TV