Hiburan By: SGMS Faida August 28, 2019 @ 2:25pm

‘Mustahil Tanpa Awak Saya Sebahagia Ini’- Ucapan Abil Buat Suami Sweet Habis!

Sweetnya! Pelakon Nabila Huda bersyukur dikurniakan seorang suami yang amat penyayang dan seorang pendengar setia.

Menerusi laman Instagramnya, pelakon filem M4M4 itu memohon maaf kepada suaminya, Mohd Izwan atas kelewatan memberi ucapan hari jadi.

“Saya mintak maaf sebab lambat wish your birthday cuz my hectic and chaos schedule sampai Saya takde masa Nak celebrate and buat apa-apa on your birthday and I feel so bad.

“Dear Mohd izwan..Like I always told you, you’re the sweetest husband and father that I ever had in my life. You’re my guardian angel. Tak mungkin ada sesiapa dalam dunia ni boleh layan kerenah Saya macam awak.

“Takde siapa boleh layan bila saya grumpy or bila saya membebel, you’re the only person yang dengar tanpa berkata sepatah. You’re my lifetime listener. Awak lah satu-satu nya manusia yang boleh handle degil Saya. I don’t know how you do it but you made it,” tulisnya.

Nabila juga berterima kasih kepada suaminya atas layanan baik dan kepercayaan yang diberikan sepanjang mereka berkahwin.

“Tidak pernah sekali awak sakitkan hati saya. Tidak pernah sekali awak paksa Saya berubah. Awak terima kekurangan saya dan awak terima saya seadanya.

“Awaklah orang paling penyabar yang pernah Saya jumpa. Awak sentiasa senyum walaupun apa pun masalah yang datang. You always believe in me. You always there when I need you. Awak sentiasa sokong kerjaya Saya.

 “Awakla nyawa dan jiwa saya. Mustahil tanpa awak saya akan sebahagia ini. Awaklah senyum dan tawa saya setiap hari. Everyday when I wake up in the morning, saya rasa bersyukur ada nya awak kat sebelah saya. I fell in love with you every min every seconds, everyday!

” Perasaan tu sama macam hari pertama masa saya tengok awak dan saya tau awak lah orang yang akan jadi suami yang akan didik saya dan seorang ayah yang penyayang pada anak saya. You’re more than anything in this world. No one can replace you,” tulisnya.

 
 
 
View this post on Instagram

Hey sayang.. 1st of all Saya mintak maaf sebab lambat wish your birthday cuz my hectic and chaos schedule sampai Saya Takde masa Nak celebrate and buat apa-apa on your birthday and I feel so bad..? Dear Mohd izwan..Like I always told you, you’re the sweetest husband and father that I ever had in my life. You’re my guardian angel..Tak mungkin ada sesiapa dalam dunia ni boleh Layan kerenah Saya macam awak. Takde siapa boleh Layan bila Saya grumpy or bila saya membebel,you’re the only person yang dengar tanpa berkata sepatah.You’re my lifetime listener. Awak lah satu-satu nya manusia Yang boleh handle degil Saya.I don’t know how you do it but you made it..Bila Saya Nak apa, Sedaya upaya awak akan dapat kan walaupun benda tu susah,walaupun awak tengah buat benda lain awak tinggalkan Untuk saya. Tidak pernah skali awak marah atau tinggikan suara dengan Saya. Tidak pernah skali awak sakitkan hati saya. Tidak pernah sekali awak paksa Saya berubah. Awak terima kekurangan Saya Dan awak terima saya seadanya..Awak lah orang paling penyabar yang pernah Saya jumpa. Awak sentiasa senyum Walaupun apa pun masalah Yang datang. You always believe in me. You always there when I need you. Awak sentiasa sokong kerjaya Saya.Awak la nyawa Dan jiwa saya..Mustahil tanpa awak Saya akan sebahagia Ini.Awak lah senyum Dan tawa Saya setiap hari..Everyday when I wake up in the morning,Saya rasa bersyukur ada nya awak kat sebelah Saya. I fell in love with you every min every seconds,Everday! Perasaan tu sama macam hari pertama masa Saya tengok awak Dan Saya tau awak lah orang Yang akan jadi suami Yang akan didik saya dan seorang ayah Yang penyayang Pada Anak Saya.You’re more than anything in this world.No one can replace you..Setiap hari Saya berdoa Pada Allah swt bagi lebih masa Untuk saya bersama dengan awak dan menikmati kebahagian ni sampai akhir nafas Saya..Happy belated birthday my love..❤️

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Sementara itu, anak kepada lagenda rock, Amy Search atau Suhaimi Abdul Rahman ini berdoa agar ikatan perkahwinan mereka kekal sehingga ke Jannah atas izinNya. 

“Setiap hari Saya berdoa pada Allah SWT bagi lebih masa Untuk saya bersama dengan awak dan menikmati kebahagian ni sampai akhir nafas saya…Happy belated birthday my love,” akhirinya. 

Nabila dan Izwan selamat diijabkabulkan di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam pada 25 Disember 2015.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 30 Aug 2018

Tahniah! Isteri Sharnaaz Ahmad Selamat Lahirkan Bayi Lelaki

“ Alhamdulillah… Syukur pada Allah yang maha kuasa… Hari ini pada jam 9.01 pagi, 30/08/2018 lahirlah anak pertama kami @noornabila… Terima kasih kepada rakan-rakan dan sahabat semua atas doa dan ingatan.

Hiburan Fri, 20 Apr 2018

Luar Biasa! Ini Cara Aizat Penuhi Impian Ayah

Jelas Aizat, kawan baiknya Jassi yang berbangsa India banyak membantu dalam menterjemahkan single ini ke bahasa Hindi.

Hiburan Fri, 21 Dec 2018

Mahu Ubah Selera, Shiha Zikir Pilih Dangdut Berbanding Balada

Asyik bawa lagu balada, Shiha Zikir mahu kelainan dalam karier. Tunggu kejutan daripada Shiha bermula Januari depan!

Hiburan Wed, 1 May 2019

Persiapan Raya, Aiman Tino Bawa 1200 Balang Kuih Ke Brunei

Siapa nak rasa kuih raya Aiman? Jom ke Brunei Ramadan nanti!

Contest Tue, 26 Nov 2019

xtra好康头 | 送你李佩玲与玛莎《MY SISTA跨年倒数演唱会》入门票

想要度过一场难忘的跨年狂欢? xtra好康头 将送你李佩玲与玛莎《MY SISTA跨年倒数演唱会》入门票。

Hiburan Mon, 11 Jun 2018

Che Ta Ajar Intan Liana Teknik Apa Tu?

Intan Liana nampaknya tidak berdiri sendiri apabila beliau turut mendapat sokongan ramai rakan artis termasuklah, Che Ta

Automobile Fri, 7 Feb 2020
Hiburan Wed, 4 Dec 2019
Events Thu, 26 Dec 2019

| Live TV