Hiburan By: SGMS Faida August 28, 2019 @ 2:25pm

‘Mustahil Tanpa Awak Saya Sebahagia Ini’- Ucapan Abil Buat Suami Sweet Habis!

Sweetnya! Pelakon Nabila Huda bersyukur dikurniakan seorang suami yang amat penyayang dan seorang pendengar setia.

Menerusi laman Instagramnya, pelakon filem M4M4 itu memohon maaf kepada suaminya, Mohd Izwan atas kelewatan memberi ucapan hari jadi.

“Saya mintak maaf sebab lambat wish your birthday cuz my hectic and chaos schedule sampai Saya takde masa Nak celebrate and buat apa-apa on your birthday and I feel so bad.

“Dear Mohd izwan..Like I always told you, you’re the sweetest husband and father that I ever had in my life. You’re my guardian angel. Tak mungkin ada sesiapa dalam dunia ni boleh layan kerenah Saya macam awak.

“Takde siapa boleh layan bila saya grumpy or bila saya membebel, you’re the only person yang dengar tanpa berkata sepatah. You’re my lifetime listener. Awak lah satu-satu nya manusia yang boleh handle degil Saya. I don’t know how you do it but you made it,” tulisnya.

Nabila juga berterima kasih kepada suaminya atas layanan baik dan kepercayaan yang diberikan sepanjang mereka berkahwin.

“Tidak pernah sekali awak sakitkan hati saya. Tidak pernah sekali awak paksa Saya berubah. Awak terima kekurangan saya dan awak terima saya seadanya.

“Awaklah orang paling penyabar yang pernah Saya jumpa. Awak sentiasa senyum walaupun apa pun masalah yang datang. You always believe in me. You always there when I need you. Awak sentiasa sokong kerjaya Saya.

 “Awakla nyawa dan jiwa saya. Mustahil tanpa awak saya akan sebahagia ini. Awaklah senyum dan tawa saya setiap hari. Everyday when I wake up in the morning, saya rasa bersyukur ada nya awak kat sebelah saya. I fell in love with you every min every seconds, everyday!

” Perasaan tu sama macam hari pertama masa saya tengok awak dan saya tau awak lah orang yang akan jadi suami yang akan didik saya dan seorang ayah yang penyayang pada anak saya. You’re more than anything in this world. No one can replace you,” tulisnya.

 
 
 
View this post on Instagram

Hey sayang.. 1st of all Saya mintak maaf sebab lambat wish your birthday cuz my hectic and chaos schedule sampai Saya Takde masa Nak celebrate and buat apa-apa on your birthday and I feel so bad..? Dear Mohd izwan..Like I always told you, you’re the sweetest husband and father that I ever had in my life. You’re my guardian angel..Tak mungkin ada sesiapa dalam dunia ni boleh Layan kerenah Saya macam awak. Takde siapa boleh Layan bila Saya grumpy or bila saya membebel,you’re the only person yang dengar tanpa berkata sepatah.You’re my lifetime listener. Awak lah satu-satu nya manusia Yang boleh handle degil Saya.I don’t know how you do it but you made it..Bila Saya Nak apa, Sedaya upaya awak akan dapat kan walaupun benda tu susah,walaupun awak tengah buat benda lain awak tinggalkan Untuk saya. Tidak pernah skali awak marah atau tinggikan suara dengan Saya. Tidak pernah skali awak sakitkan hati saya. Tidak pernah sekali awak paksa Saya berubah. Awak terima kekurangan Saya Dan awak terima saya seadanya..Awak lah orang paling penyabar yang pernah Saya jumpa. Awak sentiasa senyum Walaupun apa pun masalah Yang datang. You always believe in me. You always there when I need you. Awak sentiasa sokong kerjaya Saya.Awak la nyawa Dan jiwa saya..Mustahil tanpa awak Saya akan sebahagia Ini.Awak lah senyum Dan tawa Saya setiap hari..Everyday when I wake up in the morning,Saya rasa bersyukur ada nya awak kat sebelah Saya. I fell in love with you every min every seconds,Everday! Perasaan tu sama macam hari pertama masa Saya tengok awak Dan Saya tau awak lah orang Yang akan jadi suami Yang akan didik saya dan seorang ayah Yang penyayang Pada Anak Saya.You’re more than anything in this world.No one can replace you..Setiap hari Saya berdoa Pada Allah swt bagi lebih masa Untuk saya bersama dengan awak dan menikmati kebahagian ni sampai akhir nafas Saya..Happy belated birthday my love..❤️

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Sementara itu, anak kepada lagenda rock, Amy Search atau Suhaimi Abdul Rahman ini berdoa agar ikatan perkahwinan mereka kekal sehingga ke Jannah atas izinNya. 

“Setiap hari Saya berdoa pada Allah SWT bagi lebih masa Untuk saya bersama dengan awak dan menikmati kebahagian ni sampai akhir nafas saya…Happy belated birthday my love,” akhirinya. 

Nabila dan Izwan selamat diijabkabulkan di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam pada 25 Disember 2015.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 28 Dec 2019

纪念已故恩师姚莉!杨伟汉暌违六年重踏舞台

杨伟汉暌违六年重踏舞台!纪念已故恩师姚莉,音乐剧《姚莉音乐+剧》将于2020年2月在吉隆坡二度公演。

Events Wed, 10 Jul 2019

Get Inside ‘Time Capsule’, The Most Hyped Fashion Event In KL That Got Socialites Talking!

Check out this hype fashion exhibition in KLCC, admission is free!

Hiburan Wed, 8 May 2019
Hiburan Thu, 30 May 2019

Nubhan Teruja Nak Raya Dengan Baby Baru

Nubhan teruja menyambut Aidilfitri tahun ini dengan kehadiran anak keduanya, Ahmad Aaffan yang lahir pada Januari lalu.

Events Fri, 22 Mar 2019

Catch Dua Lipa, Hael Hussaini and Ismail Izzani at Lazada’s 7th Birthday Celebration

Everyone’s invited! Check out how you can join in on the fun.

Hiburan Tue, 6 Feb 2018

PELIK KIRIMAN ‘KASIH’ KIM KARDASHIAN

  Hari Kekasih atau Valentine’s Day selalunya disambut dengan kiriman hadiah kepada pasangan masing-masing atas rasa kasih sayang. Tetapi lain pula bagi aktres Hollywood terkenal, Kim Kardashian. Isteri kesayangan penyanyi rap, Kanye West ini nampaknya […]

Trending Mon, 22 Jun 2020
Events Mon, 19 Nov 2018

Tidak Tolak Jodoh Andai Bersama Emma – Kamal Adli

Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat Kamal Adli dan Emma Maembong ye

Hiburan Fri, 8 Nov 2019

Sheila Rusly Jual Dim Sum Pula?

Wah, boleh lah cuba nanti!

Hiburan Mon, 26 Feb 2018

独具一格的Gegaria嘉年华

你有多久没有参与户外活动?周末是不是都宅在家、逛购物商场,又或只是看电影呢?小编上周六就去到了关丹达鲁尔马克穆尔体育场参与“Gegaria嘉年华”,从早到晚可说是节目不间断,无论是吃喝玩乐,都可在这里找到,绝对适合一家大小。

| Live TV