Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: SGMS Faida August 28, 2019 @ 2:25pm

‘Mustahil Tanpa Awak Saya Sebahagia Ini’- Ucapan Abil Buat Suami Sweet Habis!

Sweetnya! Pelakon Nabila Huda bersyukur dikurniakan seorang suami yang amat penyayang dan seorang pendengar setia.

Menerusi laman Instagramnya, pelakon filem M4M4 itu memohon maaf kepada suaminya, Mohd Izwan atas kelewatan memberi ucapan hari jadi.

“Saya mintak maaf sebab lambat wish your birthday cuz my hectic and chaos schedule sampai Saya takde masa Nak celebrate and buat apa-apa on your birthday and I feel so bad.

“Dear Mohd izwan..Like I always told you, you’re the sweetest husband and father that I ever had in my life. You’re my guardian angel. Tak mungkin ada sesiapa dalam dunia ni boleh layan kerenah Saya macam awak.

“Takde siapa boleh layan bila saya grumpy or bila saya membebel, you’re the only person yang dengar tanpa berkata sepatah. You’re my lifetime listener. Awak lah satu-satu nya manusia yang boleh handle degil Saya. I don’t know how you do it but you made it,” tulisnya.

Nabila juga berterima kasih kepada suaminya atas layanan baik dan kepercayaan yang diberikan sepanjang mereka berkahwin.

“Tidak pernah sekali awak sakitkan hati saya. Tidak pernah sekali awak paksa Saya berubah. Awak terima kekurangan saya dan awak terima saya seadanya.

“Awaklah orang paling penyabar yang pernah Saya jumpa. Awak sentiasa senyum walaupun apa pun masalah yang datang. You always believe in me. You always there when I need you. Awak sentiasa sokong kerjaya Saya.

 “Awakla nyawa dan jiwa saya. Mustahil tanpa awak saya akan sebahagia ini. Awaklah senyum dan tawa saya setiap hari. Everyday when I wake up in the morning, saya rasa bersyukur ada nya awak kat sebelah saya. I fell in love with you every min every seconds, everyday!

” Perasaan tu sama macam hari pertama masa saya tengok awak dan saya tau awak lah orang yang akan jadi suami yang akan didik saya dan seorang ayah yang penyayang pada anak saya. You’re more than anything in this world. No one can replace you,” tulisnya.

 
 
 
View this post on Instagram

Hey sayang.. 1st of all Saya mintak maaf sebab lambat wish your birthday cuz my hectic and chaos schedule sampai Saya Takde masa Nak celebrate and buat apa-apa on your birthday and I feel so bad..? Dear Mohd izwan..Like I always told you, you’re the sweetest husband and father that I ever had in my life. You’re my guardian angel..Tak mungkin ada sesiapa dalam dunia ni boleh Layan kerenah Saya macam awak. Takde siapa boleh Layan bila Saya grumpy or bila saya membebel,you’re the only person yang dengar tanpa berkata sepatah.You’re my lifetime listener. Awak lah satu-satu nya manusia Yang boleh handle degil Saya.I don’t know how you do it but you made it..Bila Saya Nak apa, Sedaya upaya awak akan dapat kan walaupun benda tu susah,walaupun awak tengah buat benda lain awak tinggalkan Untuk saya. Tidak pernah skali awak marah atau tinggikan suara dengan Saya. Tidak pernah skali awak sakitkan hati saya. Tidak pernah sekali awak paksa Saya berubah. Awak terima kekurangan Saya Dan awak terima saya seadanya..Awak lah orang paling penyabar yang pernah Saya jumpa. Awak sentiasa senyum Walaupun apa pun masalah Yang datang. You always believe in me. You always there when I need you. Awak sentiasa sokong kerjaya Saya.Awak la nyawa Dan jiwa saya..Mustahil tanpa awak Saya akan sebahagia Ini.Awak lah senyum Dan tawa Saya setiap hari..Everyday when I wake up in the morning,Saya rasa bersyukur ada nya awak kat sebelah Saya. I fell in love with you every min every seconds,Everday! Perasaan tu sama macam hari pertama masa Saya tengok awak Dan Saya tau awak lah orang Yang akan jadi suami Yang akan didik saya dan seorang ayah Yang penyayang Pada Anak Saya.You’re more than anything in this world.No one can replace you..Setiap hari Saya berdoa Pada Allah swt bagi lebih masa Untuk saya bersama dengan awak dan menikmati kebahagian ni sampai akhir nafas Saya..Happy belated birthday my love..❤️

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu) on

Sementara itu, anak kepada lagenda rock, Amy Search atau Suhaimi Abdul Rahman ini berdoa agar ikatan perkahwinan mereka kekal sehingga ke Jannah atas izinNya. 

“Setiap hari Saya berdoa pada Allah SWT bagi lebih masa Untuk saya bersama dengan awak dan menikmati kebahagian ni sampai akhir nafas saya…Happy belated birthday my love,” akhirinya. 

Nabila dan Izwan selamat diijabkabulkan di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam pada 25 Disember 2015.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Wed, 3 Oct 2018

#ABPBH31: Khai Bahar Teringin Menang Kategori Sama Lagi

Nama tercalon sekali lagi dalam Penyanyi Lelaki Popular pun sudah membuatkan saya gembira. Alhamdulillah…

Hiburan Tue, 21 Aug 2018

Rajin Turun Padang, Syafiq Kyle Turun 10 Kilogram

Akui Syafiq, dia aktif bermain bola sepak bersama rakan artis. Dalam masa sama, Syafiq juga menaja pasukan bola sepak, Challo yang ditubuhkan selama setahun.

Hiburan Thu, 12 Jul 2018

Usia Baru 20 Tahun, Kekayaan Kylie Jenner Kini Cecah RM3.2 bilion

Pengaruh adik bongsu dalam keluarga selebriti Kardashian ini setanding kakaknya yang lain. Pada usia 20 tahun, Kylie sudah bertaraf jutawan muda. Anda memang hebat!

Fab Foodies! Wed, 15 May 2019

Biar Betul! Buffet Best Ramadhan 2019 Paling Murah Di Dorsett Grand Subang

Serius la Buffet Ramadhan kat Dorsett Grand Subang serendah RM 99! Jom serbu!

Events Mon, 16 Dec 2019

Joey Yung To Serenade Malaysian Fans With Love In Genting On March 2020

Get ready to celebrate the spectrum of love in this March 2020

Hiburan Sun, 28 Oct 2018

Ini Senarai Pemenang Anugerah Skrin 2018 Kategori Bukan Drama & Teknikal

Tahniah kepada semua pemenang, jumpa pada 2 November nanti di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur.

Events Thu, 10 Oct 2019

Erra Fazira Akui Shahir Bukanlah Pilihan Utama

Wow, habistu siapa agaknya pilihan pertama Erra?

Hiburan Fri, 24 Nov 2017

PESONA 4 GAUN PERKAHWINAN SELEBRITI YANG MENJADI BUALAN

Antara wedding dress yang menjadi perhatian para wartawan dan tetamu yang hadir. Nak tahu wedding dress tersebut milik siapa?

Hiburan Thu, 7 Mar 2019

Buat Seks Pun Bising! Mas Khan Bengang Dengan Jiran…

Memalukan kan? (sambil tepuk dahi)

| Live TV