Sertai misi di www.jomheboh.com.my dan berpeluang memenangi 5 juta koin Shopee, barangan Xiaomi dan beras ERA! Penyertaan dilanjutkan sehingga hari Jumaat 7 Mei 2021. Sertai sekarang!
Hiburan By: Salma Syahbuddin November 5, 2018 @ 3:19pm

Nah! Koleksi OOTD Artis Kesayangan Korang Di #ASK2018 Yang Pastinya Ummpph!

Pastinya kehangatan Anugerah Skrin 2018 (ASK2018) masih dirasai bukan, dan kalau korang selalu stalk artis kesayangan korang sebab nak tahu mereka pakai baju apa semasa ASK2018 baru-baru ini, nah! Kami ada kongsikan beberapa #slomochallenge artis-artis kesayangan korang.

 

 
Amacam? menarik tak OOTD dari artis-artis kesayangan korang ni?
 
Walaupun ini antara koleksi OOTD artis pada malam anugerah #ASK2018 baru-baru ini, ianya sudah ditonton seramai 26, 931 juta tontonan. Wow!
 
Jadi, kalau korang kat luar sana yang mahukan OOTD macam artis kesayangan korang ni, apa lagi sahut lah cabaran kami dengan #slomochallenge kat gambar-gambar korang nanti okay!
 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 22 May 2018

Ini Alasan Erry Putra Putus Cinta Dengan Fara Hezel

Menepis tuduhan mengamalkan gaya hidup songsang, Erry yang juga penyanyi berkata, jejaka dikenali sebagai Syafiq Putra, 23, itu adalah adik tirinya yang sedang mencari tapak untuk diketengahkan.

Hiburan Tue, 10 Sep 2019

JLo Berbulu Bila Di Serang….

Siapa yang serang JLo?

Hiburan Mon, 23 Dec 2019
Hiburan Wed, 20 Nov 2019
Hiburan Fri, 19 Apr 2019

暌违19年再踏槟城舞台!费玉清经典美声824槟城重现

「小哥」费玉清暌违19年后再度踏上槟城的舞台,让粉丝再有机会一睹小哥的风采!

Hiburan Sat, 23 Jun 2018

Bapa Mendiang Micheal Jackson Kini ‘Nazak’

Tahap kesihatan bapa saya memang tidak memuaskan, tetapi perkataan ‘nazak’ dilihat agak kasar dan ia dinyatakan oleh penulis dan bukan saya.

Hiburan Wed, 18 Dec 2019
Events Sat, 16 Nov 2019

JOOX Coins Redemption Center Perkenal Keahlian Percuma, Nikmati Tawaran Hebat!

Adakah anda peminat K-Pop? Inilah berita baik untuk anda!

Hiburan Tue, 4 Sep 2018

Ini Hadiah Istimewa Syatilla Melvin Untuk Suami, Buat Netizen Terharu

Berita gembira itu turut dikongsi pada hari penuh makna iaitu ketika sambutan hari jadi suaminya, Shaheizy Sam beberapa hari lepas. Caption dan gambar sambutan hari jadi itu turut dikongsi bersama peminatnya menerusi akaun instagram miliknya.

Hiburan Sat, 25 Jan 2020

“Saya Ambil Masa 10 Tahun Buka Rantai, Jam Emas Rolex” – Caprice Backing MK K-Clique?

Hukum agama memang tak boleh bawak bincang sebenarnya…tapi doakan je lah yang baik-baik.

| Live TV