Hiburan By: Izzi Farhana April 13, 2023 @ 4:27pm

Pamungkas Kembali Temui Peminat Di Malaysia Mei Ini

Setelah kehadirannya ke Malaysia pada September tahun lalu menjadi igauan, kini Pamungkas kembali untuk mengadakan konsert yang berjudul Nusa Fest Presents Pamungkas pada 4 Mei 2023.

Apa yang lebih menarik, kemunculan Pamungkas pada kali ini merupakan sebagai artis pertama dalam siri Nusa Fest iaitu sebuah festival yang akan menghimpunkan pelbagai artis dari tiga buah negara.

Menurut penganjur Nusa Fest ini, Shirazdeen Karim, setelas melihat kejayaan Pamungkas pada konsert tahun lalu membuatkan mereka mahu membawa Pamungkas ke lokasi yang lebih ‘intimate’ bersama peminat dan turut digemari oleh setiap pemuzik iaitu di Zepp Kuala lumpur.

“Saya percaya bahawa lokasi tersebut akan memberikan sebuah persembahan yang kaya dengan bunyi-bunyian yang padat dan visual menarik yang akan menambahkan galau para peminat menghayati setiap bait lirik dan melodi hasil kreativiti dan kepintaran Pamungkas sebagai pemuzik,” ujar Shirazdeen Karim yang merupakan Ketua Pegawai Eksekutif Shiraz Projects.

Antara lagu lagu yang bakal dinyanyikan oleh Pamungkas sudah pastinya lagu popular seperti To The Bone, I Love You but I’m Letting Go, Kenangan Manis dan banyak lagi.

Peminat juga sudah boleh membuat tempahan tiket di lawan web www.myticket.asia dan mendapatkan informasi terkini, boleh layari laman sosial Shiraz Projects.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Wed, 28 Mar 2018

通往阴间路?惊见「幽灵列车」进站

中国内蒙古日前惊现一辆「幽灵列车」,监视器画面清楚地录下一辆透明列车进站的全过程,令人不寒而栗,引起许多网友讨论,认为这是开往阴间的火车,也有人觉得是平行空间。

Trending Sat, 16 Oct 2021

Sajian Program Istimewa Di TV3 Bersempena Dengan Sambutan Maulidur Rasul

Hari keputeraan Nabi Muhammad SAW merupakan hari yang bersejarah dalam kalendar Islam. Setiap kali menjelang 12 Rabiulawal, bersamaan dengan 19 Oktober 2021, umat Islam di seluruh dunia akan menyambutnya dengan pelbagai aktiviti ilmu, ceramah dan […]

Selebriti Tue, 7 Nov 2017

SUAMI TAK GUNA! –EZLYNN

Rata-rata Netizen dan juga peminat penyanyi HI! HI! BYE! BYE! Ini marah dengan tindakan suami Ezlynn yang viral di laman sosial kini.

Events Sat, 24 Nov 2018

Gambar Perkahwinan Agong dengan Miss Moscow Curi Tumpuan Ramai

Sehingga pagi ini, Istana Negara masih belum mengeluarkan kenyataan rasmi berhubung majlis berkenaan.

Featured Sat, 11 Sep 2021

BPR Rayuan, BPR Fasa 3 Dan BKC Disalurkan Berterusan Sehingga Akhir Tahun

Kerajaan akan terus menyalurkan bantuan secara berterusan sehingga akhir tahun kepada rakyat menerusi Bantuan Khas COVID-19 (BKC) adalah  Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz, berkata bantuan tunai yang disediakan kerajaan kepada hampir […]

Hiburan Thu, 3 Nov 2022
Hiburan Thu, 23 May 2019

Aman Aziz Teringin Jadi Hero Tapi…

Teringin juga kalau boleh tapi ramai kata wajah kurang sesuai sebab nampak ‘baby face’,

Kes Mahkamah Tue, 18 Jul 2023