Hiburan By: Padin May 15, 2024 @ 7:46pm

Pengiktirafan Jadi Penguat Semangat, Beri Inspirasi Kepada DJ Lin

Penyampai radio popular, DJ Lin atau nama sebenarnya, Roslinda Abd Majid menganggap pengiktirafan menjadi penguat semangat serta inspirasi kepada dirinya.

DJ Lin sekali lagi melakar sejarah setelah berjaya memenangi pengiktirafan sebagai ‘Penyampai Radio Paling Dipercayai di Malaysia’ untuk kali keempat berturut turut bagi anugerah Reader’s Digest Trusted Brands 2024 yang berlangsung baru-baru ini.

Meskipun tidak dapat hadir pada majlis penganugerahan kerana sedang menunaikan ibadah Umrah, DJ Lin yang juga merupakan Pengurus Besar Suria FM ini tetap merakamkan ucapan terima kasih kepada semua pihak yang telah memberikan sokongan tidak berbelah bagi kepadanya sehingga kini.

“Terima kasih kepada keluarga, peminat, rakan media, team Suria FM dan pihak pengurusan di atas sokongan yang tidak berbelah bagi buat saya sepanjang menjadi penyampai radio sejak tahun 1999 sehingga kini.

“Juga, sekalung penghargaan kepada rakyat Malaysia yang mengundi dan sekali lagi memilih saya sebagai penerima anugerah yang berprestij ini. Pengiktirafan ini sememangnya akan menjadi penguat semangat dan inspirasi buat saya untuk terus memberikan komitmen yang padu terhadap jenama Suria dan industri radio Malaysia,” ujarnya.

Anugerah ini merupakan hasil dari kajian bebas yang dilakukan oleh agensi penyelidikan pasaran terkemuka, Catalyst Research dengan keputusan yang diterbitkan secara eksklusif dalam majalah Reader’s Digest Malaysia.

Kajian ini melibatkan 2000 sampel individu dari pelbagai lapisan masyarakat Malaysia bagi menunjukkan kepercayaan rakyat Malaysia terhadap jenama, produk, dan personaliti yang yang paling dipercayai oleh mereka yang mempunyai lebih dari 45 kategori yang berbeza.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

#LaguXTRA Thu, 6 Apr 2023
Hiburan Tue, 11 Sep 2018
Hiburan Tue, 28 May 2019

Bawa Watak Budak Kampung, Haqiem Rusli Sanggup Tanggal Spek Hitam!

Korang dah tengok ke belum iklan ‘Hero Setulus Ikhlas’?

Featured Tue, 21 Feb 2023
Hiburan Tue, 4 Jun 2019
Hiburan Sat, 1 Dec 2018

Intan Najuwa Dicemuh Kerana Tak Reti Isi Minyak Kereta?

Alamak, betul ke ni? Dia bergurau je kot…

Hiburan Mon, 14 Jan 2019

‘Yang Kaya Itu Tak Semestinya Buat Kau Bahagia’- Perkongsian Shakila Khoriri Curi Perhatian Netizen

Tapi kalau lah Allah nak duga, akan datang dugaan tu. Aku tak kata Fizi tu sebaik manusia. Ada juga nakal dia, aku tahu. Sebab dia LELAKI…