Featured By: Aqilah Paharuzi January 18, 2023 @ 7:54pm

“Penyondol Low Class, Level B**sia” – Rita Rudaini Berang Sikap Segelintir Wanita Gemar Musnah Rumah Tangga Individu Lain

Pelakon, Rita Rudaini mencuri perhatian selepas berkongsi hantaran di Instagram Story miliknya berhubung sikap segelintir wanita yang gemar meruntuhkan rumah tangga orang lain.

Meskipun tidak menyebut nama, Rita menganggap wanita ‘penyondol’ tiada ‘class’ kerana merampas kebahagiaan wanita lain.

“Alang-alang nak upgrade, biaq la yang lagi hebat.. lagi class, lagi cantik lagi bijak, lagi baik… kan?

“Eh, lupa pula. Penyondol punya karakter mana ada cantik-cantik. Low class, level-level bohsia hondacup.

“Keturunan nanti pun tak menjadi sebab acuan hondacup.

“Kalau cantik dan hot sangat tak adalah la curi orang punya,” tulisnya.

Menerusi hantaran lain, Rita turut menyifatkan lelaki yang baik adalah kerana mempunyai wanita baik disisi.

“Tetapi kalau di sisinya ialah seorang babi penyondol, maka lelaki itu pun akan berkelakuan macam babi seperti betina di sisinya,” tambahnya lagi.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Events Wed, 29 Aug 2018

Berita Baik! Tonton Kini Ditayangkan Secara Percuma

Langkah ini sekaligus membolehkan tonton  menjangkau lebih ramai khalayak dan mengurangkan kos dengan memasukkan pemain video YouTube dan Daily Motion pada laman web dan platform mudah alihnya

Featured Sat, 12 Feb 2022
Hiburan Tue, 12 Jun 2018

Berang Dengan Ibu Tiri? Abil Luah Rasa Menerusi Instastory

Mengakui bahawa masanya sudah tiba untuk beliau menceritakan kisah sebenar disebalik perlakuan biadap individu terbabit.

Trending Fri, 19 Feb 2021

Selepas Siti Nurhaliza, Kmy Kmo & Luca Sickta Pilih Jamal Abdillah Pula

Tak sabar pula min nak dengar lagu ni mesti best!

Hiburan Thu, 4 Apr 2019

‘Jika Filem Itu Gagal, Saya Rasa Bersalah’- Wan Hanafi Su Mohon Penonton Malaysia Ubah Mentaliti

Pelakon Wan Hanafi Su adakala berasa ‘ralat’ apabila terlibat dengan sebuah filem yang jalan ceritanya baik namun gagal mendapat sambutan di pawagam. Namun begitu, pelakon berusia tahun tidak terkejut memandangkan rata-rata penonton filem tempatan hanya

Hiburan Fri, 8 Feb 2019

‘Allahuakbar…Caption Kau’- Pengarah Nur 2 Kecewa Dengan Siapa Tu?

Beliau turut mengingatkan agar penulis tidak sesuka hati membuka aib orang lain dan sentiasa beringat tentang dosa sendiri.

Trending Mon, 5 Mar 2018

‘Tak Ada Masalah Terima Cinta Baru. Tapi, Kalau Boleh..’ – Hafiz Hamidun

Empat bulan sudah bergelar duda, kini Hafiz Hamidun akui bukan mudah untuk melalui proses kehidupan seharian. Lumrah bagi semua orang, perasaan sunyi pasti ada lagi-lagi apabila melihat orang lain sudah berkahwin dan hidup bahagia.

Trending Tue, 27 Apr 2021

| Live TV