#tilljannah By: Fatin Nurain January 9, 2023 @ 2:09pm

Pilih Untuk Setia Bersama Isteri, Namron Dedah Pernah Didekati Seorang Wanita

Pelakon dan pengarah Shahili Abdan atau lebih mesra disapa sebagai Namron mendedahkan dirinya pernah didekati oleh seorang wanita ketika menjalinkan hubungan cinta bersama isterinya, Junainah Lojong.

Menerusi perkongsian di TikTok, Namron menyatakan pada awalnya wanita tersebut meluahkan hasratnya untuk berkawan, namun hubungan mereka menjadi lebih serius dan mula wujud rasa sayang.

“Dulu semasa saya bercinta dengan isteri saya sekarang ni, pernah ada seorang perempuan datang berjumpa saya dan cakap dia nak berkawan dengan saya.

“Saya terima dia, kami berkawan. Hubungan kami makin lama makin rapat, makin mesra dan dah mula ada rasa sayang,” katanya.

Menyedari perkara itu, Namron juga menyatakan dia mula rasa bersalah terhadap isterinya dan nekad untuk memutuskan hubungan dengan wanita tersebut.

Malah, pelakon itu turut meluahkan rasa syukurnya kerana kini dia lebih bahagia bersama isterinya.

“Kemudian saya rasa bersalah dengan isteri saya. Jadi saya jumpa perempuan itu dan saya cakap saya nak putuskan hubungan itu dan tidak boleh teruskan hubungan tersebut dengan dia.

“Bila ditanya kenapa, saya cakap kalau saya tinggalkan isteri saya untuk bersama dengan dia. Tak mustahil suatu hari nanti saya akan tinggalkan dia untuk perempuan lain pula.

“Sebab saya dah belajar untuk meninggalkan orang yang saya sayang. Dia menangis dan selepas hari itu kami tak berjumpa lagi. Alhamdulillah, sampai ke hari ini saya bahagia dengan isteri saya,” jelasnya.

@_nam_ron_ Aku belajar untuk meninggalkan orang yang aku sayang #fyp #dialog #inspirasi #cinta #nasihat ♬ original sound – TA Nam Ron

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Trending Fri, 5 Nov 2021

Nak Tonton K-Drama Atau Rancangan Popular? Kelajuan Internet Lebih Pantas Dengan Celcom!

Makin lama makin dah biasa duduk dalam rumah kan? Makin banyak luangkan masa dengan telefon, main game, tengok atau buat content TikTok yang menarik, kerja dari rumah, belajar secara dalam talian, tengok Live Instagram dan

Hiburan Thu, 22 Sep 2022
Trending Tue, 30 Apr 2019
Hiburan Wed, 23 Jan 2019

Farah Nabilah Bongkar Rahsia Miliki Kulit Cantik Dengan Peminat

Kalau tidak terikat dengan komitmen seni atau perlu berlawa dengan menghadiri acara, saya juga selesa membiarkan wajah polos tanpa secalit mekap…

Trending Sat, 1 Aug 2020
Hiburan Wed, 6 Dec 2017

Pengantin Perempuan Persembah Tarian Pada Pasangan Siapa Tu

Trend terkini pengantin perempuan /lelaki akan menari didepan pasangan seperti Mawar Rashid sakan menari di depan suami ketika majlis persandingan mereka.

Hiburan Sat, 19 Oct 2019

Kematian Sulli Buka Mata Industri KPop…

Sulli sasaran pengkritik online tanpa nama.

Trending Tue, 17 Jul 2018
Hiburan Fri, 9 Mar 2018

Farid Kamil Didakwa! Tetap Pertahan Kenyataan

Farid ditemani oleh adiknya, Fadzil Zahari dan peguam, Faizul Mohd Nasir dilihat begitu tenang ketika sebutan kes dibacakan. Walaubagaiman pun, mahkamah juga membenarkan ikat jamin sebanyak RM2500 dengan seorang penjamin dan menetapkan 7 Mei depan untuk serahan dokumen.

| Live TV