Hiburan By: Padin March 10, 2022 @ 6:44pm

Produk Semakin Dikenali, Pengasas Noir Ini Tampil Sebagai Penaja Utama AJL 36!

Perjalanan untuk membina perniagaan bukannya mudah seperti yang disangka. Ia melibatkan perkara yang kita sukai.

Dengan itu, kita akan sentiasa bermotivasi dan mahu melakukan yang terbaik dalam urusan bisnes sekali gus memberi impak positif dalam perniagaan.

Begitu juga dengan pengasas produk kesihatan dan kecantikan Noir, Eriyca Baiduri atau mesra disapa sebagai Madammu. Jenama dan produk beliau mula menjadi sebutan orang ramai tau!

Pertama kali menaja satu acara besar

Selesai Anugerah Juara Lagu 36 (AJL 36) tempoh hari, jenama Noir Health & Beauty (Noir) selaku penaja utama acara berprestij itu mula dikenali.

Warna rasmi Noir iaitu ungu menjadi warna rasmi yang menghiasi karpet merah, pentas dan pakaian digayakan beberapa penyanyi dan pengacara.

Pengasas produk itu berkata penajaan untuk acara gilang gemilang seperti AJL 36 bukanlah satu peluang yang mudah untuk dikecapi.

“Ini kali pertama saya menaja satu acara besar dan berprestij seperti AJL 36. Bukan senang untuk menaja satu acara besar sebegini kerana syarikat SME seperti kami perlu bersaing dengan jenama korporat yang lain.

“Namun, saya bersyukur kerana impaknya kini mula dirasakan selepas penajaan yang bermula dengan siri Jelajah Noir AJL 36 yang berlangsung sebelum ini,” katanya.

Melalui AJL 36, Noir turut menaja pakaian untuk beberapa selebriti seperti Dayang Nurfaizah yang turut menyampaikan lagu tema Noir, Nabila Huda, Noraniza Idris, Bunga, Aina Abdul dan Sissy Imann.

Bukan tu je, hadiah wang tunai bernilai RM18,000 juga ditaja tau bagi pemenang untuk kategori Persembahan Terbaik yang dimenangi iaitu lagu Cinta nyanyian Marsha Milan. 

Jenama & produk Noir diperluaskan melalui siri jelajah di seluruh Semenanjung Malaysia!

Selain itu, beliau juga ada berkongsi mengenai siri jelajah yang berlangsung di seluruh Semenanjung Malaysia itu dan ia menjadi satu platform untuk beliau memperluaskan lagi jenama dan produknya.

Antara produk yang dikeluarkan Noir, bukan hanya terhad kepada produk kosmetik semata-mata, tetapi juga produk kesihatan.

“Apa yang boleh saya simpulkan adalah penajaan AJL 36 ini juga memudahkan peniaga-peniaga kami untuk memperkenal serta menjual produk mereka,” tambahnya.

Mereka juga sudah ke beberapa lokasi dan banyak berinteraksi dengan pengguna-pengguna Noir di luar Lembah Klang dan mendekati pengikut-pengikut serta edarkan hadiah percuma. Wahhh hebat betul kan!

Produk premium yang diformulasi khas bagi lelaki & wanita!

Paling menarik tentang produk Noir ni adalah kerana ia dihasilkan dengan menggunakan bahan premium seperti yis beras dan ekstrak witch hazel yang diformulasi khas untuk kulit orang Asia dan sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. 

Antara produk utama yang menjadi bualan ramai adalah Noir Beauty Essence. Ia adalah produk paling laris daripada mereka. Dengar cerita, banyak juga testimoni daripada pengguna yang menunjukkan keberkesanan produk ni tau!

Selain Noir Beauty Essence, mereka juga ada mengeluarkan produk kecantikan dan penjagaan wajah premium yang lain seperti Malachite Crystal Cleanser, Sheet Mask dan produk makanan tambahan NOIR Pure White.

Noir buka peluang untuk anda jana pendapatan!

Ha, kaum wanita dekat luar sana tu kalau ada yang nak jana pendapatan, anda boleh juga join Noir ni. Mereka bertindak sebagai platform untuk anda yang nak cari duit lebih menerusi beberapa program yang dianjurkan.

Noir telah membuka peluang kepada wanita tak kiralah sama ada suri rumah atau bekerja, untuk menyertai Noir dengan modal bermula serendah RM159 saja.

Menariknya, mereka akan sediakan modul dan bimbingan dari kosong sehingga berjaya. Setakat ini, ada kira-kira 30,000 usahawan yang berdaftar di seluruh negara tau! Rugi lah kalau korang tak join sekali…

Anda juga boleh sertai peraduan cantik & menang serta berpeluang menang hadiah RM100,000!

Untuk pengetahuan anda, Noir juga kini menjalankan peraduan Cantik dan Menang dimana mereka akan menawarkan hadiah keseluruhan berjumlah RM100,000.

“Setiap bulan, akan diadakan cabutan bertuah dan pemenang bulanan akan membawa pulang hadiah berjumlah RM10,000,” katanya.

Cara nak sertai pun mudah je, anda hanya perlu layari laman web www.noir.my dan patuhi segala terma dan syarat yang telah digariskan oleh mereka. Jangan lepaskan peluang ni ya!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Mon, 17 Apr 2023
Featured Thu, 12 Aug 2021

“Kubur Bukan Tempat Cipta Sensasi Dan Populariti” – Fedtri Yahya

Personaliti TV3 dan pengacara terkenal, Fetdri Yahya tampil menyatakan pandangannya berikutan isu melibatkan seorang selebriti media sosial yang didakwa tidak mempunyai empati dan sensitiviti kerana menggunakan kematian untuk dijadikan content Youtube. Menerusi laman Instagram, Fedtri […]

Hiburan Wed, 17 Jan 2018

Ciri-ciri Gadis Idaman Aiman Tino

Mungkinkah anda mempunyai ciri-ciri gadis idaman Aiman Tino

Featured Wed, 5 Oct 2022
Hiburan Mon, 18 Nov 2019
Trending Fri, 25 Oct 2019

SuperDeals’ Giving Away BTS Billboard Magazine Limited Edition Box Set Up to RM60 Off! Shocking!

SuperDeals x BTS Billboard Magazine Limited Edition Box Set promo is to die for!

Hiburan Sat, 3 Feb 2018

Priyanka Chopra Bakal ‘Bridesmaid’ Meghan & Putera Harry?

Bintang Bollywood ini yang juga bekas Ratu Cantik Dunia 2000 khabarnya akan menemankan rakan baiknya, pelakon Meghan Markel, 37, sebagai pengiring pengantin pada majlis perkahwinan  Meghan dengan Putera Harry, 34