Acara By: Atiqah Johari December 2, 2022 @ 10:19pm

Rasmi Galeri Flagship Pertama, Lewré Bespoke Persembah Koleksi Mewah ‘Garden of Eden’

Buat pertama kalinya, Lewré Bespoke menampilkan koleksi kasut baharu yang berkonsepkan ‘Garden of Eden’ di hadapan Y.A.M Sultanah Hajjah Kalsom Binti Abdullah, Mantan Permaisuri Sultanah Pahang & Penaung Lewré Bespoke dan YBhg. Dato Suriani Binti Dato’ Ahmad, Ketua Setiausaha Kementerian Pembangunan Ushawan & Koperasi (KUSKOP) di majlis pelancaran kedai flagship pertama Lewré Bespoke.

Pada majlis pelancaran tersebut, Lewré Bespoke telah mempersembahkan koleksi kasut baharunya, ‘Garden of Eden’ yang diinspirasikan oleh kisah alkitabiah dari the book of Genesis, yang menggunakan elemen bunga dan haiwan.

Bukan itu sahaja, koleksi terbaharu ini menampilkan 18 reka bentuk versatil yang mampu menarik perhatian dengan reka bentuk yang elegan dan diilhamkan daripada burung merak dan estetika bunga yang direka menggunakan 1,400 kristal Austria yang dijahit tangan pada setiap kelopak.

Malah, reka bentuk tersebut mencerminkan kepakaran Lewré Bespoke yang unggul dan setiap produk dibuat dengan penuh ketelitian menyatupadukan reka bentuk manik yang rumit dan reka bentuk yang canggih pada setiap pasang kasut.

“Koleksi Garden of Eden adalah dimana seni, budaya dan ketukangan bersatu dengan sempurna. Pasukan kami secara berterusan memilih bahan terbaik dari seluruh dunia untuk memberikan hasil yang terbaik dalam industri fesyen. Kami telah memastikan setiap pasang kasut dibuat dengan baik dan tepat yang memenuhi keperluan semua orang tidak kira apa citarasa anda.” Kata Dato Lewré Lew, pengasas Lewré Bespoke.

Untuk makluman, Lewré merupakan sebuah jenama yang telah lama ditubuhkan dan dikenali dengan produk yang dijual di kebanyakan pusat membeli-belah dan gedung utama di seluruh Malaysia.

Bagi menyasarkan pada pasaran besar-besaran, Lewré memberi tumpuan khas kepada pasaran mewah dengan menampilkan Lewré Bespoke yang lebih eksklusif sejajar dengan slogan kedai utama mereka iaitu ‘It’s very personal’.

Galeri Lewré Bespoke juga dilengkapi dengan pengimbas berteknologi tinggi dan teknologi AI yang mampu mendapatkan ukuran tepat untuk setiap pelanggan bagi menghasilkan sepasang kasut sempurna buatan tangan untuk memenuhi citarasa pelanggan.

Pelancaran kedai flagship ini selari dengan ulang tahun ke-25 jenama itu sepanjang mengukuhkan kedudukannya sebagai syarikat pengeluaran dan peruncitan kasut bertaraf dunia serta mampu bersaing dengan jenama terkemuka di peringkat antarabangsa.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Sat, 28 Aug 2021

“Bukan Nak Berahsia, Tapi…” – Syafiq Farhain Mengaku Sudah Ada Teman Istimewa

Penyanyi Syafiq Farhain atau nama sebenarnya, Nursyafiq Farhain A M Salim, 27, mengakui sudah mempunyai teman istimewa yang menghuni hatinya. Namun begitu, anggota bomba ini enggan mengulas lebih lanjut mengenai gadis yang menjadi pilihannya. “Sejujurnya,

Hiburan Mon, 5 Mar 2018

BIGBANG大成自愿从军「3月13日闪电入伍」

BIGBANG队长G-Dragon(GD)于上月27日赴「白骨部队」展开军旅生涯后,成员太阳也预计在12日入伍。不过5日传出最新消息,主唱大成也将在13日高唱从军乐,只比太阳晚了一天。而当大声入伍后,BIGBANG五人中将有四人服役,仅剩「老幺」胜利单打独斗。

Hiburan Sat, 19 Jan 2019

Hannah Delisha Makin Selektif Terima Tawaran?

Jangan lupa saksikan lakonan Hannah dalam drama Aku Cinta Dia setiap Rabu- Jumaat bermula 9 malam!

Featured Sat, 18 Jun 2022

Fizo Omar & Wak Doyok Dihentam Netizen Gara-gara Promosi Forex – “Tolonglah Bertaubat! Menyampah Tengok Iklan..”

Hmm no komen la kan sebenarnya ramai je main Forex ni betul tak? Doa je la baik baik 😅

Fab Foodies! Tue, 30 Jul 2019

大马首创!横跨50个年头的海南茶「蜕变」国际化

什么是海南茶?海南茶来自海南?其实……阿荣哥海南茶从马来亚英殖民时代一个小档口开始。

Hiburan Tue, 22 May 2018

Nurul Izzah Janji Bawa Radiohead Datang Malaysia!

Nurul Izzah telah berjanji akan membawa kumpulan muzik tersebut sekiranya berjaya menawan Putrajaya. 

Hiburan Sat, 16 Dec 2017

WESTLIFE WILL BE HAVING A REUNION IN 2018, BUT THERE’S A TWIST

Westlife fans must be going crazy at this news right now but hold your horses, because it won’t be a full reunion!

Trending Thu, 23 Jan 2020

| Live TV