Acara By: Atiqah Johari December 2, 2022 @ 10:19pm

Rasmi Galeri Flagship Pertama, Lewré Bespoke Persembah Koleksi Mewah ‘Garden of Eden’

Buat pertama kalinya, Lewré Bespoke menampilkan koleksi kasut baharu yang berkonsepkan ‘Garden of Eden’ di hadapan Y.A.M Sultanah Hajjah Kalsom Binti Abdullah, Mantan Permaisuri Sultanah Pahang & Penaung Lewré Bespoke dan YBhg. Dato Suriani Binti Dato’ Ahmad, Ketua Setiausaha Kementerian Pembangunan Ushawan & Koperasi (KUSKOP) di majlis pelancaran kedai flagship pertama Lewré Bespoke.

Pada majlis pelancaran tersebut, Lewré Bespoke telah mempersembahkan koleksi kasut baharunya, ‘Garden of Eden’ yang diinspirasikan oleh kisah alkitabiah dari the book of Genesis, yang menggunakan elemen bunga dan haiwan.

Bukan itu sahaja, koleksi terbaharu ini menampilkan 18 reka bentuk versatil yang mampu menarik perhatian dengan reka bentuk yang elegan dan diilhamkan daripada burung merak dan estetika bunga yang direka menggunakan 1,400 kristal Austria yang dijahit tangan pada setiap kelopak.

Malah, reka bentuk tersebut mencerminkan kepakaran Lewré Bespoke yang unggul dan setiap produk dibuat dengan penuh ketelitian menyatupadukan reka bentuk manik yang rumit dan reka bentuk yang canggih pada setiap pasang kasut.

“Koleksi Garden of Eden adalah dimana seni, budaya dan ketukangan bersatu dengan sempurna. Pasukan kami secara berterusan memilih bahan terbaik dari seluruh dunia untuk memberikan hasil yang terbaik dalam industri fesyen. Kami telah memastikan setiap pasang kasut dibuat dengan baik dan tepat yang memenuhi keperluan semua orang tidak kira apa citarasa anda.” Kata Dato Lewré Lew, pengasas Lewré Bespoke.

Untuk makluman, Lewré merupakan sebuah jenama yang telah lama ditubuhkan dan dikenali dengan produk yang dijual di kebanyakan pusat membeli-belah dan gedung utama di seluruh Malaysia.

Bagi menyasarkan pada pasaran besar-besaran, Lewré memberi tumpuan khas kepada pasaran mewah dengan menampilkan Lewré Bespoke yang lebih eksklusif sejajar dengan slogan kedai utama mereka iaitu ‘It’s very personal’.

Galeri Lewré Bespoke juga dilengkapi dengan pengimbas berteknologi tinggi dan teknologi AI yang mampu mendapatkan ukuran tepat untuk setiap pelanggan bagi menghasilkan sepasang kasut sempurna buatan tangan untuk memenuhi citarasa pelanggan.

Pelancaran kedai flagship ini selari dengan ulang tahun ke-25 jenama itu sepanjang mengukuhkan kedudukannya sebagai syarikat pengeluaran dan peruncitan kasut bertaraf dunia serta mampu bersaing dengan jenama terkemuka di peringkat antarabangsa.

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Tue, 21 May 2019

Peminat ‘Miang’ Minta Gambar Bogel Atiq Azman

Errr…tak perlu kot sampai macam tu sekali?

Featured Mon, 19 Sep 2022

[VIDEO] Daiyan Trisha Bergambar Dengan Chan Young Yoon, Netizen Luah Rasa Cemburu

Bestnya jadi Daiyan ni kan dah ramai selebriti terkenal dapat jumpa! 😍

Events Mon, 2 Dec 2019

Resorts World Genting’s “Winter Wonderland” Is The Most Christmas Experience You’ll Ever Get In Malaysia!

A Christmas festival never seen before by Resorts World Genting featuring lights, ice-skates and musical show.

Trending Sat, 20 Feb 2021

PdPR Menerusi DidikTV, Adakah Ia Membantu? Ini Komen Guru-Guru

DidikTV Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) merupakan inisiatif yang baik dalam sistem pendidikan negara dan berfungsi sebagai platform penting bagi Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR). Program pendidikan maya melangkaui bilik darjah menerusi DidiKTV KPM ini juga […]

Events Fri, 1 Jun 2018

MOBE Wujud Platform Promosikan Produk Dan Perkhidmatan

MOBE juga membawa platform dalam talian ke tapak di mana pemilik perniagaan atau usahawan dapat mempamerkan dan menjual produk mereka di luar talian selain, dapat menggalakkan  individu-individu lain yang ingin menubuhkan perniagaan dengan cara yang betul

Hiburan Thu, 26 Sep 2019