Hiburan By: Del14 January 29, 2020 @ 11:45am

Sajat Dah ‘Move On’, Teman Lelaki Baru Dari Beirut?

Bekas kekasih kepada Nur Sajat yang dikenali sebagai Coach Yin meluahkan rasa sedih di laman Instagramnya kerana mendakwa telah ditipu oleh usahawan kosmetik itu menerusi satu entri di IG di mana dia memuat naik foto Sajat dengan teman lelaki barunya. 

“Tuhan nak tunjuk sekejap je. Patutlah kat Paris 6 hari 6 malam dia diam. Bila hantar whatsapp, dia baca je. 

“Rupa-rupanya permainan dia…selama ni hidupku ditipu. Takpelah, bila ditanya katanya tak kenal siapa-siapa.  Tuhan nak tunjuk sekejap saja. Takpelah.

“Biar dia gembira dengan hidup dia, doakan yang baik-baik sahaja. 

“Biasalah, mula-mula bercinta bau kentut pun kata bau macam minyak wangi Chanel. 

“Apa yang kamu beri, kamu akan terima kembali. Sekarang saya pun ada hidup sendiri. Walaupun solo, saya bahagia dengan hidup saya sekarang,” tulis Coach Yin sebagai kapsyen. 

Menjengah ke akaun Instagram milik Sajat, dia juga ada memuat naik foto bersama lelaki tersebut yang berasal dari Beirut, Lebanon dan merupakan seorang model yang dikenali sebagai Jad Issa. 

“Terima kasih kerana kamu sentiasa membuatku tersenyum @jadooss,” tulisnya sebagai kapsyen. 

 

Terdahulu, kecoh apabila Sajat dan Coach Yin masing-masing membuka pekung di dada di akaun laman sosial Instagram masing-masing apabila Sajat mendakwa yang dia telah dipukul bekas teman lelakinya. 

Walau bagaimanapun, Sajat yang sedang dalam persiapan untuk membuka cawangan kedua kedai emas NurSajat Gold di Johor Bahru tidak mahu membuat laporan polis. 

Baca: Lupakan Coach Yin, Sajat Fokus Bisnes Barang Kemas

Cepat betul Sajat dah ‘move on’ ya?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Thu, 11 Oct 2018

Sarah Ilham Shah Nama Diberi, Tahniah Vivy Yusof!

Usahawan berusia 30 tahun itu dilaporkan berada dalam keadaan sihat. Tahniah Vivy!

Hiburan Tue, 17 Apr 2018

Achey Tuju Lagu Untuk Makcik Bawang

Video yang dimuatnaik di laman Youtube sejak semalam ini sudah ditonton hampir 94,000 orang. Wow, luar biasa ni Achey. Tapi memang best lagu ni, korang kena layan ok!

Hiburan Tue, 7 Jan 2020
Hiburan Tue, 26 Jun 2018

Mila Bagi Amaran, Minta Maaf Atau…

Nampaknya ada pihak yang tidak berpuas hati dengan perkhidmatan pakej perkahwinan yang dikendalikan syarikat penyanyi Mila Jirin, Bizmilla.  Tindakannya yang menulis di ruangan komen di laman sosial sebuah portal dengan menggunakan nama akaun @suesharudin membuatkan […]

Hiburan Tue, 21 Aug 2018

Kenapa DS Aliff Syukri Sound Netizen Ni?

Soalan apa agaknya yang diberikan oleh netizen buat DS Aliff Syukri?

Hiburan Fri, 7 Jun 2019

Ajak Shiro Mahu Menjadi Pengacara

Ajak Shiro akui sudah selesa menjadi seorang pengacara selepas menamatkan tugas sebagai penyampai radio.

Hiburan Thu, 11 Oct 2018

Selepas Jalil Hamid, Giliran Khiriah ‘Sekolahkan’ Isu Bayaran Pelakon

Selepas pelakon Jalil Hamid meluahkan rasa kecewanya terhadap sesetengah syarikat produksi yang menawarkan bayaran tak masuk akal, kini giliran pelakon Noorkhiriah pula! Khiriah menerusi laman Instagram turut bersetuju dengan status yang ditulis oleh Jalil. “ […]

Hiburan Wed, 14 Nov 2018

Serius Lah, Aprena Manrose Dah Kahwin?

Kami tahu ramai yang patah hati bila dapat tahu Aprena dah kahwin kan..

Hiburan Sat, 21 Sep 2019
Hiburan Sun, 21 Jul 2019

Kantoi Dadah…Pelawak Terkenal Indonesia Ditangkap Polis!

Pelawak terkenal Indonesia, Nunung ditahan pihak Polis Indonesia selepas didapati terbabit dengan pengambilan dadah jenis syabu. Nunung yang mengacarakan program terkenal di Indonesia, Ini Talkshow ditahan bersama suami, July Jan Sambiran di kediaman mereka. Penahanan […]

| Live TV