Hiburan By: Del14 January 29, 2020 @ 11:45am

Sajat Dah ‘Move On’, Teman Lelaki Baru Dari Beirut?

Bekas kekasih kepada Nur Sajat yang dikenali sebagai Coach Yin meluahkan rasa sedih di laman Instagramnya kerana mendakwa telah ditipu oleh usahawan kosmetik itu menerusi satu entri di IG di mana dia memuat naik foto Sajat dengan teman lelaki barunya. 

“Tuhan nak tunjuk sekejap je. Patutlah kat Paris 6 hari 6 malam dia diam. Bila hantar whatsapp, dia baca je. 

“Rupa-rupanya permainan dia…selama ni hidupku ditipu. Takpelah, bila ditanya katanya tak kenal siapa-siapa.  Tuhan nak tunjuk sekejap saja. Takpelah.

“Biar dia gembira dengan hidup dia, doakan yang baik-baik sahaja. 

“Biasalah, mula-mula bercinta bau kentut pun kata bau macam minyak wangi Chanel. 

“Apa yang kamu beri, kamu akan terima kembali. Sekarang saya pun ada hidup sendiri. Walaupun solo, saya bahagia dengan hidup saya sekarang,” tulis Coach Yin sebagai kapsyen. 

Menjengah ke akaun Instagram milik Sajat, dia juga ada memuat naik foto bersama lelaki tersebut yang berasal dari Beirut, Lebanon dan merupakan seorang model yang dikenali sebagai Jad Issa. 

“Terima kasih kerana kamu sentiasa membuatku tersenyum @jadooss,” tulisnya sebagai kapsyen. 

 

Terdahulu, kecoh apabila Sajat dan Coach Yin masing-masing membuka pekung di dada di akaun laman sosial Instagram masing-masing apabila Sajat mendakwa yang dia telah dipukul bekas teman lelakinya. 

Walau bagaimanapun, Sajat yang sedang dalam persiapan untuk membuka cawangan kedua kedai emas NurSajat Gold di Johor Bahru tidak mahu membuat laporan polis. 

Baca: Lupakan Coach Yin, Sajat Fokus Bisnes Barang Kemas

Cepat betul Sajat dah ‘move on’ ya?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 23 Apr 2018

茜拉婚礼星光熠熠 现场800人送祝福

27岁的茜拉(Shila Amzah)与28岁的丈夫哈里斯(Haris Elias)一对新人昨晚在布城五星酒店举行迎宾婚宴,与受邀出席的亲朋好友、粉丝和媒体一同分享喜悦!

Events Sat, 6 Jul 2019

MintG与KenLee「恋手」出辑!唯在一起多年却未亲口确认男女朋友身份

Mint G与KenLee以情侣档姿态「恋」手出「辑」,只是在一起多年的两人,原来却未亲口确认男女朋友身份。

Hiburan Sun, 3 Mar 2019

The Novic Gypsy Punca Izzue Islam Keluar Forteen?

Korang dah layan lagu ‘Kau’ ke belum?

Hiburan Wed, 10 Jan 2018

《金环奖》入围名单出炉 陈泽耀「有望」再封影帝

第二届《马来西亚国际电影节暨金环奖》入围名单出炉啦!共有12部竞赛电影入围,而本地电影《分贝人生》、伊朗电影《封锁》和台湾电影《大佛普拉斯》共获6项提名,成为入围大赢家!

Events Wed, 14 Nov 2018
Hiburan Mon, 22 Apr 2019

‘ Saya Akan Bincang Dengan Pihak Bekas Isteri’- PU Abu Minta Maaf

Saya akan berbincang dengan pihak bekas isteri saya untuk hal yang selanjutnya. Doakan semuanya dipermudahkan dan dapat diselesaikan dengan cara baik.

Hiburan Tue, 16 Oct 2018

潘裕文重新诠释《因为》唤起对爱情的纯真!

潘裕文最新翻唱单曲《因为》10月17日全马首播!“希望能唤起大家对爱情的纯真与想像,好好的去爱一个人。”

TECH Thu, 31 Jan 2019

Check Out the Winners of Legion of Champions Seriess III

There’s a steadier path now for gamers to turn their hobby into a profession.

Hiburan Thu, 5 Sep 2019
Hiburan Mon, 18 Feb 2019

Altimet Lega Aplikasi Recite Kini Terima 57,000 Pengguna, Alhamdulillah!

Besar harapan saya untuk membangunkan aplikasi agar lebih maju di masa hadapan. Jika berjaya dan pulangannya besar, saya berniat untuk bawa sekampung mengerjakan Umrah

| Live TV