Hiburan By: Del14 January 29, 2020 @ 11:45am

Sajat Dah ‘Move On’, Teman Lelaki Baru Dari Beirut?

Bekas kekasih kepada Nur Sajat yang dikenali sebagai Coach Yin meluahkan rasa sedih di laman Instagramnya kerana mendakwa telah ditipu oleh usahawan kosmetik itu menerusi satu entri di IG di mana dia memuat naik foto Sajat dengan teman lelaki barunya. 

“Tuhan nak tunjuk sekejap je. Patutlah kat Paris 6 hari 6 malam dia diam. Bila hantar whatsapp, dia baca je. 

“Rupa-rupanya permainan dia…selama ni hidupku ditipu. Takpelah, bila ditanya katanya tak kenal siapa-siapa.  Tuhan nak tunjuk sekejap saja. Takpelah.

“Biar dia gembira dengan hidup dia, doakan yang baik-baik sahaja. 

“Biasalah, mula-mula bercinta bau kentut pun kata bau macam minyak wangi Chanel. 

“Apa yang kamu beri, kamu akan terima kembali. Sekarang saya pun ada hidup sendiri. Walaupun solo, saya bahagia dengan hidup saya sekarang,” tulis Coach Yin sebagai kapsyen. 

Menjengah ke akaun Instagram milik Sajat, dia juga ada memuat naik foto bersama lelaki tersebut yang berasal dari Beirut, Lebanon dan merupakan seorang model yang dikenali sebagai Jad Issa. 

“Terima kasih kerana kamu sentiasa membuatku tersenyum @jadooss,” tulisnya sebagai kapsyen. 

 

Terdahulu, kecoh apabila Sajat dan Coach Yin masing-masing membuka pekung di dada di akaun laman sosial Instagram masing-masing apabila Sajat mendakwa yang dia telah dipukul bekas teman lelakinya. 

Walau bagaimanapun, Sajat yang sedang dalam persiapan untuk membuka cawangan kedua kedai emas NurSajat Gold di Johor Bahru tidak mahu membuat laporan polis. 

Baca: Lupakan Coach Yin, Sajat Fokus Bisnes Barang Kemas

Cepat betul Sajat dah ‘move on’ ya?

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Fri, 8 Nov 2019
Hiburan Fri, 7 Dec 2018

Che Ta Mengaku Seronok Bila Dapat Melaram

Kami memang suka melawa, qasa seqonok, qasa enjoy qasa puaih tak qasa panaih, tak qasa bersusah payah pun…

Hiburan Wed, 4 Jul 2018

JBL Concert Run「5主题元素关卡」胡鸿钧加入阵容

JBL Concert Run即将于2018年9月15日(星期六)晚上7时,于Sunway Lagoon Surf Beach开跑;胡鸿钧加入阵容演唱会阵容。

Hiburan Fri, 25 May 2018

Alycia新歌《坏话》被电台禁播

入围「娱协30」新人推荐奖的Alycia相隔多一年终有新作,惟其中的《坏话》 却因歌词内容,遭到电台禁播。

Events Wed, 12 Sep 2018

CJ WOW SHOP Raih 1 Juta Pelanggannya Dengan WOW In A Million

Berita baik buat semua pembeli CJ WOW SHOP!pihak mereka akan memberikan ganjaran bernilai RM 20 untuk pembelian seterusnya melalui platform e-dagang CJ WOW SHOP bermula 1 hingga 30 September 2018

Fab Foodies! Mon, 30 Apr 2018

Kafe Ini Wajib Dilawati Buat Pencinta Kucing Tegar!

Konsep kafe ini berasal dari Taiwan dan mendapat sambutan yang baik di Malaysia. Selain dapat bermain dengan kucing yang diimport dari luar negara, anda juga boleh menjamu makanan western yang istimewa di sini

Hiburan Fri, 11 May 2018

Lagu-lagu R Kelly Kena Boikot?

Muzik Kelly masih boleh didapati menerusi perkhidmatan itu tetapi keputusan untuk mengeluarkannya dari senarai lagu bermakna ia tidak akan dipromosi.

Hiburan Mon, 23 Apr 2018

Bengang Menunggu 4 Jam, Siti Elizad Naik Angin!

Pelakon berkenaan bukan pelakon utama untuk drama yang bakal ditayangkan di NTV7 itu nanti! Kalau dia nak minta maaf, sepatutnya datang dalam keadaan yang sudah bersiap sedia untuk masuk set terus.

Hiburan Tue, 6 Mar 2018

Lif Dah Siap! Tunggu Si Comel Pipi Merah Jer!

Siti terpaksa mengikuti nasihat pakar perbidanan untuk melahirkan bayi melalui pembedahan memandangkan kebiasaannya  bayi dikandung menggunakan kaedah ‘In Vitro Fertilization” (IVF) jarang bersalin secara normal.

| Live TV