Hiburan By: Salma Syahbuddin April 18, 2018 @ 8:56am

Sajat Pakai Eyeliner RM10 Je? Saksikan Nur Sajat Rated Xtra Hanya Di Tonton

Episod ke-8 kali ini Sajat akan mengajar penonton bagaimana cara-cara beliau mengaplikasikan solekan harian beliau dimana Sajat juga akan memberikan tips solekannya. 

Haa, Sajat tak pakai foundation okay! Bukan itu sahaja, Sajat pun pakai bedak baby tau!

Wow! patutlah cantik kan Sajat ni? Bukan sahaja mengamalkan solekan yang ringkas dan mudah dalam aktiviti seharian, Sajat juga turut menggunakan alat solek yang murah tau! Eyeliner Sajat cuma berharga RM10 sahaja.

Kalau nak tahu, Sajat buat apa lagi dalam episod kali ni, jangan lupa saksikan Nur Sajat Rated Xtra secara eksklusif hanya dengan siaran berdefinisi tinggi (HD) di portal rasmi kami di www.tonton.com.my

 

Jangan ketinggalan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 4 Jun 2018

Nora Danish Sedih Netizen Kutuk Baby Ney Ney Lagi!

Status selebriti bukan bermaksud dia perlu menerima dan menelan apa yang dikatakan oleh netizen tentang dirinya atau keluarga. Kerana, beliau juga mempunyai perasaan sama seperti orang lain malah lebih beremosi dan sensitif kerana beliau adalah orang seni

Hiburan Sat, 2 Mar 2019

Sambut Ulang Tahun Ke 25, Justin Bieber Dihujani Ucapan Istimewa

Happy Birthday Justin Bieber, rindu nak dengar lagu baru dia kan!

Hiburan Thu, 11 Jan 2018

SUDAH GIVE UP, KENAPA DENGAN ELYANA?

Disebabkan video pendek yang mengandungi beberapa quotes dalam bahasa inggeris itu, ramai peminatnya tidak putus-putus memberikan kata-kata semangat dan mendoakan beliau agar terus kuat dan sihat

Hiburan Tue, 19 Dec 2017

Gambar Tidak Bertuding Tersebar, Izreen naik angin!

Mendakwa ada pihak tertentu yang cuba memfitnah dirinya dengan menyebarkan gambarnya tidak bertudung di laman sosial,naik angin

Hiburan Thu, 22 Mar 2018

《MIB星际战警》外传主角是《雷神3》两大咖

经典电影《MIB星际战警》(Men in Black)确定再拍新作品,而且《雷神3》CP「雷神索尔」克里斯汉斯沃(Chris Hemsworth)、「女武神」泰莎汤普森(Tessa Thompson)再度合体担纲主角。

Hiburan Tue, 8 Oct 2019

Tolak Jadi ‘Mangsa’ Depresi…Ini Cara Aman RA

Jom terus Bangkit macam Aman RA!

Hiburan Mon, 3 Jun 2019

Sukar Bernafas, Zizan Razak Dikejarkan Ke Hospital

Semoga cepat sembuh, Zizan Razak!

Hiburan Thu, 8 Feb 2018

SABAHAN IMPRESSES JUDGES WITH ANGELIC VOICE IN KOREA’S SINGING COMPETITION

The first Malaysian to compete in Korea’s top singing competition ‘I Can See Your Voice’, Bernard Kwo is giving all he has to make Malaysia proud!

Events Sun, 7 Apr 2019
Hiburan Fri, 1 Mar 2019

| Live TV