Hiburan By: Salma Syahbuddin April 18, 2018 @ 8:56am

Sajat Pakai Eyeliner RM10 Je? Saksikan Nur Sajat Rated Xtra Hanya Di Tonton

Episod ke-8 kali ini Sajat akan mengajar penonton bagaimana cara-cara beliau mengaplikasikan solekan harian beliau dimana Sajat juga akan memberikan tips solekannya. 

Haa, Sajat tak pakai foundation okay! Bukan itu sahaja, Sajat pun pakai bedak baby tau!

Wow! patutlah cantik kan Sajat ni? Bukan sahaja mengamalkan solekan yang ringkas dan mudah dalam aktiviti seharian, Sajat juga turut menggunakan alat solek yang murah tau! Eyeliner Sajat cuma berharga RM10 sahaja.

Kalau nak tahu, Sajat buat apa lagi dalam episod kali ni, jangan lupa saksikan Nur Sajat Rated Xtra secara eksklusif hanya dengan siaran berdefinisi tinggi (HD) di portal rasmi kami di www.tonton.com.my

 

Jangan ketinggalan!

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Hiburan Mon, 7 May 2018

Tak Dapat Serang Kakak, Instagram Adik Jadi Mangsa…

Segelintir peminatnya pula meminta aktres itu menutup ruangan komen bagi mengelakkan perbelahan berterusan.

Hiburan Wed, 11 Dec 2019
Hiburan Sat, 13 Oct 2018

Ini Respon Lan Solo Selepas Kristal Dapat Vokalis Baru, Cayalah!

Lan Solo tidak mahu mengulas lebih panjang namun dia berharap kumpulan Kristal terus maju dalam industri seni suara!

Hiburan Wed, 26 Feb 2020
Hiburan Fri, 20 Apr 2018

Song Hye Kyo Reveals Her Family Almost Got Attacked by Acid!

Being famous is pretty darn scary, huh.

Hiburan Tue, 23 Apr 2019

“My Father Allowed Me to Sing His Songs…” Says Syafiq Farhain

His late father, Saleem, had apparently given his blessing long ago…

Hiburan Tue, 9 Apr 2019

Simpan Foto Lucah, Bintang Korea Ini Bakal Berdepan Tindakan Mahkamah!

Pihak berkuasa Seoul kini sedang meneliti foto-foto berkenaan dan buat masa ini Jung Joon Young telah ditahan.

LIFESTYLE Mon, 25 Mar 2019

Escape the Haze in Malaysia at These 6 Locations with Best Air Quality

The haze is unfortunately back, but we can always make it as an excuse to travel.

Trending Hari Ini Mon, 27 Apr 2020
Hiburan Sat, 7 Apr 2018

Hadiah Misteri Buat Nora Danish Selepas Berpantang

Orang kata reward selepas berpantang untuk Nora.

| Live TV