Featured By: Arfah December 30, 2021 @ 2:14pm

“Satu Tugas Yang Amat Besar” – Anzalna Sebak Jadi ‘Pengganti’ Siti Sarah

Jenama tudung milik Allahyarham Siti Sarah, Loveta bakal menampilkan pelakon Anzalna Nasir selaku wajah baharu bagi koleksi yang bakal muncul pada Januari ini.

Anzalna yang baru sahaja berhijab September lalu menerusi hantaran Instagram miliknya berkata, semenjak muncul dengan imej baharu, dia menerima banyak tawaran dari pelbagai jenama syarikat tudung dalam dan luar negara.

Namun, Anzalna memilih Loveta kerana bukan sahaja material dan reka bentuk tudungnya yang mudah dipakai, dia juga mahu menunaikan hajat arwah Siti Sarah.

“Anzalna tertarik untuk menjadi sebahagian dari Loveta kerana ada permintaan terakhir dari arwah Siti Sarah iaitu meneruskan legasi Loveta dan dalam masa yang sama dapat menolong team Loveta mencari rezeki untuk keluarga,” tulis Anzalna.

Dia akui dia merasa berbelah bahagi untuk bekerjasama dengan Loveta kerana syarikat tudung ini sudah sinonim dengan nama arwah Siti Sarah.

Anzalna juga bertanyakan pendapat dari suaminya, Hanif Zaki.

Dia meminta maaf kepada pasukan penggambaran Loveta kerana tidak dapat memberikan yang terbaik disebabkan dia terlalu sebak sepanjang penggambaran dilakukan.

 

“Sampai termimpi arwah”

Menurutnya, arwah Siti Sarah muncul di dalam mimpinya selepas penggambaran dilakukan.

“Mungkin terlalu banyak repeat tengok video shooting Loveta dengan alunan lagu arwah Siti Sarah sampai termimpi arwah. Al-Fatihah… Tapi sekejap saja dia muncul.

“Satu tugas yang agak besar tetapi Anzalna percaya hari ini tolong orang semoga di waktu Anzalna susah ada yang datang tolong Anzalna. Insya-Allah,” tulis Anzalna di dalam Instagram story.

Menerusi Instagram story tersebut, Anzalna memuat naik gambarnya bersama anak perempuan arwah Siti Sarah, Dzahira Talita Zahra atau mesra dipanggil Dekta.

“Dekta anak yang cantik, sangat manja, kelakar dan sangat kuat tetapi ada masa dia akan termenung. Had such a great time with her. Love you Dekta!” tulis Anzalna.

 

| Live TV

| ARTIKEL Xtra

Featured Fri, 22 May 2020

‘Diracun’ setiap hari, macam mana anak nak pintar!

Jangan turutkan sangat kehendak si kecil

Trending Mon, 15 Jun 2020

Golongan Ibu Positif Covid-19 Boleh Teruskan Penyusuan

Ini mungkin maklumat yang bagus untuk anda!

Events Wed, 3 Jul 2019

Afgan Kembali Ke Kuala Lumpur Oktober Ini, Kali Ini Membawa ‘Inspirasi’

Belum pernah ada mana-mana penyanyi lelaki khususnya artis bukan tempatan yang setiap tahun mengadakan konsert berskala besar kecuali Afgan!

Trending Thu, 27 Feb 2020
Hiburan Sun, 3 Feb 2019

Juara AJL33, Siapa Finalis Pilihan Anda?

Jangan ketinggalan menyaksikan persembahan pembukaan daripada kumpulan Search dan DJ Fuzz yang pastinya memukau peminat dari dua genre muzik popular tepat jam 9 malam di TV3 sebentar saja lagi!

Hiburan Sun, 7 Oct 2018
Trending Fri, 12 Apr 2019

Niat Nak Bergurau, Kecaman Pula Yang Dapat!

Hairul bergurau je tu, dia kan memang happy go lucky orangnya.

TECH Fri, 17 May 2019

Tune Protect Partners with Flexiroam to 1GB FREE Bring Data Roaming for Policy Holders

Travellers protected with Tune Protect Travel insurance get internet access for use across over 150 countries.

Events Fri, 6 Mar 2020

[TRENDING] Susulan kes Dera Anak Angkat, Akhirnya Aliff Syukri Ditahan Polis!

Alahaiiii, sanggup pukul anak semata-mata jaga content youtube sendiri

| Live TV